magdzia_p 20.08.05, 17:50 Powiedzcie mi czy perfumy chanel pasują dla 18-latki?Koleżanka będzie miała urodzinki i chciałabym kupić jej jakieś perfumy...myślicie że te się nadają. Aha znalazłam na allegro po 55 zł :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agnieszka Re: perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 18:26 "perfumy" na Allegro w cenach od 39.99- 80 zł to 100% PODRÓBKI, jesli chcesz jakiś fajny zapach dla nastolatki to odwiedź Rossmanna. Mają obecnie promocje np. Cerutti Image, Elizabeth Arden, Cool Water, Red Jeans i inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scayla Re: perfumy IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.05, 18:40 kupowa.łam perfumy na allegro chance chanel za ok 60 zl i powiem tak opakowanie jest naprawde świetnie podrobione bo jest ansolutnie takie samo jak w oryginale a zapach hm napewno nie trzymał sie tak dllugo jak w oryginalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 21:25 Polecam dla tak młodej dziewczyny Puma Flowing(ta rózowa) kupowałam kolezance i była naprawde zadowolona bardzo miły zapach, polecam.Cena to około 60 zł. Odpowiedz Link Zgłoś