Dodaj do ulubionych

mikrodembrazja L'oreala-raz jeszcze

23.08.05, 19:09
Kupilam dzis zestaw za 52 zl. Jestem zdziwiona ze od razu zniknely czarne kropki na nosie! Buzia gladka ale... zastanawiam sie, nigdzie na ulotce tego nie ma. Czy krem z filtrem nalezy stosowac zawsze w czasie uzywania tego zestawu czy tylko bezposrednio po zluszczaniu. Czy na codzien moze to byc zwykly krem z filtrem 20?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: AgaK Re: mikrodembrazja L'oreala-raz jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 19:24
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=27391925&a=27391925
    • Gość: M Re: mikrodembrazja L'oreala-raz jeszcze IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 20:55
      Ta mikrodermabrazja to prawdziwe cudo ja tez jestem zachwycona jej działaniem.
      Krem ktory dołaczony jest do zestawu ma działanie łagodzące wiec nalezy go
      stosowac bezposrednio po zabiegu na słoneczne dni radze zaopatrzyc sie w krem z
      wyzszym filtrem bo ten Loreala chroni jednak za słabo.
    • Gość: jpar Re: mikrodembrazja L'oreala-raz jeszcze IP: *.dip.t-dialin.net 23.08.05, 20:59
      ja jeszcze uzywam innego triku, rodem z tego forum, po pillingu nakladam na
      twarz pare kropelek witamny A, C i E wymieszanych na dloni, po 5 min. nakladam
      ten krem i ide spac, rano twarz jak z reklamy.
      • Gość: utalia Re: mikrodembrazja L'oreala-raz jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:33
        A nie boicie sie, ze ta przepiekna twarz to jest tylko chwilowy efekt. Ze to
        szybciej przeminie niz to warte? A w yten sposob narazacie deliktan skore na
        dzialanie wiatru, slonca, wysuszajacego powietrza itd. I tak naprawde
        szkodzicie sobie, swojej cerze? Oczywiscie, tez z checia bym poprobowala bo jak
        slysze to opinie to tez bym tak chciala ale jesli mam tak ladnie wygladac zaraz
        a pozniej bedzie gorzej? Przeciez nie bedziecie sie teraz tym dermabrazjowac
        bez przerwy?
        • Gość: jpar Re: mikrodembrazja L'oreala-raz jeszcze IP: *.dip.t-dialin.net 24.08.05, 07:58
          no tak, jedynie raz na tydzien, mnie sie efekt podoba i jest to wyjotkowo dobry
          kosmetyk do mojej skory, ale juz czytalam gdzies, ze dziewczyny o pieknej cerze
          olakaly potem, bo tagedia, no wiec jesli jest dobrze, to nie ruszaj.
          • Gość: nina Re: mikrodembrazja L'oreala-raz jeszcze IP: 212.160.172.* 24.08.05, 08:37
            a czy można stosować przy cerze naczynkowej??
            • Gość: jarka Re: mikrodembrazja L'oreala-raz jeszcze IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.05, 09:57
              Przy naczynkowej zadnych peelingow mechanicznych, tylko enzymatyczne.Polecam
              Dermiki z linii Meritum.
              • Gość: nina Re: mikrodembrazja L'oreala-raz jeszcze IP: 212.160.172.* 24.08.05, 09:59
                a mikrodebrazja nie jest enzymatyczna?
                • justa_79 Re: mikrodembrazja L'oreala-raz jeszcze 24.08.05, 13:38
                  w większości przypadków nie jest. tylko Nu Skin ma "mikrodermabrazję w kremie"
                  enzymatyczną, pozostałe firmy mają mechaniczną, zabieg w gabinecie również jest
                  mechaniczny.
                  • Gość: rooo Re: mikrodembrazja L'oreala-raz jeszcze IP: *.aster.pl 24.08.05, 14:41

justa_79 napisała:

> [...] tylko Nu Skin [...]

Czy Ty pracujesz w tym Nu Skin?? Wciąż o nich piszesz.
                    • justa_79 Re: mikrodembrazja L'oreala-raz jeszcze 24.08.05, 15:49
                      nie wiem, czy wciąż - piszę o wielu innych firmach. może masz na myśli
                      sygnaturkę?
                      • Gość: rooo Re: mikrodembrazja L'oreala-raz jeszcze IP: *.aster.pl 24.08.05, 17:08
                        nie, nie. sygnaturkę rozpoznaję. co więcej, zajrzałam na tamto forum kiedyś.
                        nie zauważyłam natomiast postów o innych firmach. ale i nie szukałam specjalnie.
                        tylko zapytałam.
                        ktos pracujacy gdzies i zachwalajacy produkty pracodawcy jest inaczej odbierany,
                        po prostu.
                        • justa_79 Re: mikrodembrazja L'oreala-raz jeszcze 24.08.05, 18:05
                          proponuję: przejrzyj sobie te parę tysięcy moich postów i może wtedy zobaczysz,
                          w ilu z nich polecam kosmetyki Nu Skin (których używam, a nie tylko sprzedaję),
                          a w ilu udzielam rad, w ilu polecam inne kosmetyki, których również używam.
                          może jesteś nowa na tym forum? bo do tej pory jakoś nigdy nie stosowałam
                          nachalnej reklamy i nigdy nikomu moje posty nie przeszkadzały... spam to nawet
                          ja zgłaszam do kasowania, tylko trzeba umieć go odróżnić.
                          • Gość: rooo Re: mikrodembrazja L'oreala-raz jeszcze IP: *.chello.pl 24.08.05, 19:37
                            > proponuję: przejrzyj sobie te parę tysięcy moich postów [...]

hehe, dzięki, ale nie skorzystam;)

> [...]kosmetyki Nu Skin (których używam, a nie tylko sprzedaję)

i o to mi chodziło.

> może jesteś nowa na tym forum?

może. i co w związku z tym?

> [...] nigdy nikomu moje posty nie przeszkadzały [...]

nie napisałam, ze mi przeszkadzają, zwróc uwagę.

> spam to nawet
                            > ja zgłaszam do kasowania,

o! gdzies uzylam tego słowa?

> tylko trzeba umieć go odróżnić.

no cóż. nie obrazisz mnie, bo to nie ja się uniosłam.
                            i po co?

• justa_79 The most effective answer to an insult is silence. 24.08.05, 19:54
    • Gość: titi Re: mikrodembrazja L'oreala-raz jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 14:07
      Witam!
      pierwszy raz słysze o mikrodembrazji- na czym to polega i czy mogę stosować
      przy dośc wrażliwej skóry. Zwykłe pillingi podrażniają mi zazwyczaj twarz. Czy
      ta mikro...jest dobra na zaskórniki i grudki?
      Pozdrawiam
      • Gość: Joasiak Re: mikrodembrazja L'oreala-raz jeszcze IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 24.08.05, 16:11
        pewnie dobra, bo ma oczyszczające granulki, ale do wrażliwej cery z tego
        właśnie względu się nie nadaje - do takich cer jest peeling enzymatyczny.
      • magdzie Re: mikrodembrazja L'oreala-raz jeszcze 24.08.05, 19:41
        mikrode R mbrazja:)
        polecam wyszukiwarke.
        • Gość: boogey Re: mikrodembrazja L'oreala-raz jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 20:10
          a ta justa to kto, ze tak się mądrzy, wyjatkowo niesympatyczna osóbka,
          przejrzałam trochę jej postów i ... ehhh
          • magdzie Re: mikrodembrazja L'oreala-raz jeszcze 24.08.05, 20:28
            wiecej dystansu:)
            mysle, ze ma duze pojecie o kosmetykach.
            pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka