Dodaj do ulubionych

prostowanie włosów

28.08.02, 13:04
czy ktoś może mi podpowiedzieć skuteczne metody prostowania włosów. mam tak
dość tych swoich ni to falowanych, ni to kręconych ni to prostych, że każdą
radę przyjmę z wdzięcznośćią.
oczywiście wiem, że można u fryzjera, ale choćby ze względów ekonomicznych
mało realne na codzień.
Obserwuj wątek
    • Gość: cherry Re: prostowanie włosów IP: *.0.0-25.asternet.pl 28.08.02, 13:28
      Jest kilka możliwości żebyś miała proste włosy.
      Możesz używać mleczka prostującego włosy, takie mleczka mają firmy l'oreal,
      fructis, st. yves, możesz także podczas suszenia włosów naciągać każde pasmo na
      okrągłej szczotce z włosia, i ostanią metodą jest kupienie
      specjalnego "żelazka" inaczej prostownicy lub karbownicy (nie jest to tanie
      urządzenie), między wkładki wkładasz pasmo wlosów i zaciskasz i zjeżdżasz na
      dól i masz proste pasmo.
      Pozdrowionka
    • Gość: cherry Re: prostowanie włosów IP: *.0.0-25.asternet.pl 28.08.02, 13:30
      dól i masz proste pasmo.
      Pozdrowionka
    • Gość: cherry Re: prostowanie włosów IP: *.0.0-25.asternet.pl 28.08.02, 13:31
      dól i masz proste pasmo.
      Pozdrowionka
      • Gość: gismol Re: prostowanie włosów IP: *.jgora.dialog.net.pl 28.08.02, 14:08
        dzieki wielkie za odpowiedź, masz może konkretne namiary na miejsca gdzie można
        nabyć takie prostownice, i ile to kosztuje?
        co do mleczek to posiadam takie chyba fructis, i rezultat jest wręcz odwrotny
        do oczekiwanego, włosy wyglądają jak tłuste i się skręcają a nic mając
        zapewnienia na etykiecie
        • Gość: gAndzia Re: prostowanie włosów IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 28.08.02, 14:22
          hej, mam takie same włosy. fructis to g..., nic nie warte. bardzo skutecznie
          prostuje włosy płyn clinique perfectly straight (65 zł, ale starcza na wieki)
          lub rene furterer. o prostownicy pisała agul, to jest taka na parę babyliss i
          kosztuje ok. 150 zł.
          a ja teraz obcięłam włoski na krótko i olewam prostowanie:)))) co za ulga!:)
    • Gość: gAndzia Re: prostowanie włosów IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 28.08.02, 14:23
      prostownice są w sklpeach agd, np. media markt czy euro.
      • Gość: gismol1 Re: prostowanie włosów IP: *.jgora.dialog.net.pl 28.08.02, 14:45
        ha, ja nie moge obciąć włosków bo wtedy dopiero wyglądam komicznie.musze
        mozolnie szukać najlepszej metody aby wyglądać jak bóstwo. "lekko każdy nie ma"
        • Gość: alissa19 Re: prostowanie włosów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.08.02, 17:35
          wlasnie cale zycie choruje na proste wlosy i grzywke bo loki mam jak
          murzynka.kreca mi sie tak ze wygladaja na polowe krotsze,grzywka mi sie
          wije,jak przedluzalam wlosy to 3/4 czasu to bylo prostowanie moich zeby sie
          wpasowaly -ogolnie aniolek 24h-tylko ze dostaje juz "piany"na to.
          prostownice mam taka jak mi poradzil fryzjer-nie zadna babylissa tylko normalna
          za 80pl w E.Leclercu kupiona-prosciutka w obsludze+clinique "perfectly
          straight".slyszalam tez o czyms w gabinetach fryzjerskich co trwale ma
          prostowac wlosy -jakis zabieg ale podobno bardzo wyniszcza i oslabia wlosy.
    • Gość: bingo Re: prostowanie włosów IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.02, 19:57
      moja córka chce mieć pofalowane bo ma proste.co ma zrobić ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka