Dodaj do ulubionych

Dyfuzor???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 17:37
Dziewczyny, nie śmiejcie się, ale ja nie wiem jak się używa dyfuzora. Chcę
kupić suszarkę właśnie z dyfuzorem, ale boję się, że efektów nie będzie, no i
że nie będę umiała sobie z nim poradzić. Ile kosztuje taka suszarka z
dyfuzorem? Oczywiście kiedyś miałam, ale nie używałam, bo bardziej podobały
mi się proste włosy. Teraz gust mi się zmienił i przerzuciłam się na kręcone.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ag Re: Dyfuzor??? IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 25.08.05, 17:47
      Suszarka z dyfuzorem kosztuje tyle samo co zwykla, bo to tylko kawalek
      plastikowej nakladki. Mozna kupic w markecie za 30pln a mozna drozsza. Ja mam
      Philipsa Profile i jakies marketowe cos i w zasadzie dzialaja tak samo.

A dyfuzora uzywasz tak, ze przechylasz glowe nad suszarke i pozwalasz lokom
      swobodnie opasc na dyfuzor i suszysz. Dyfuzorem tez mozna podnosic wlosy u
      nasady lub zrobic sobie maly tapir :) Zadna sztuka, bardzo proste w stosowaniu.

Pozdrawiam
      Ag
    • Gość: ilka Re: Dyfuzor??? IP: *.247.81.adsl.skynet.be 25.08.05, 21:07
      Nie wolno "jezdzic" suszarka z dyfuzorem po glowie tylko przylozyc w jednym
      miejscu na wlosy i poczekac. Najlepiej robic to z glowa spuszczona w dol albo
      gdy masz kogos do pomocy to mozna polozyc sie na fotelu i przechylic glowe do
      tylu. Nie zrazaj sie jesli po pierwszym uzyciu bedziesz wygladala jak ofiara
      pioruna! Potem dojdziesz do wprawy. Pozdrawiam wszystkie milosniczki kreconych
      wlosow. Loki rule!
      • se.la.vie mam pytanie ważne bardzo 25.08.05, 21:12
        1.czy można kupić samą nakładkę?
        2.czy dyfuzora można używać także do prostych włosów?jest wtedy jakiś efekt?
        • Gość: Ag Re: mam pytanie ważne bardzo IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 26.08.05, 16:00
          1. Mozna kupic sama nakladke. Jesli masz suszarke jakiejs popularnej marki to
          da sie.

2. Dyfuzor robi z prostych wlosow lekka szope :) Zwieksza objetosc, przy
          suszeniu mozna przeczesywac nim wlosy jak grzebieniem, susza sie wtedy szybko.
          Unoszenie u nasady tez jest mozliwe. Jak sie ma odrobine wprawy mozna uzyskac
          ladny efekt, ale na poczatku wychodzi smieszny tapir :)

Pozdrawiam
          Ag
      • mikams75 Re: Dyfuzor??? 25.08.05, 21:17
        haha, no wlasnie - nie mozna jezdzic, bo sie robi szopa. Ale szybko dojdziesz do
        wprawy jak najlepiej suszyc twoje wlosy.
        Ja wkladam wlosy w dyfuzor i tak trzymam, przechylam glowe na rozne strony,
        sucze tez z glowa w dol i robia sie fajne loki :-)
        • Gość: up Re: Dyfuzor??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 14:01
          up
          • Gość: gosia z bravo Re: Dyfuzor??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 16:16
            Przedstawiciel handlowy firmy philips powiedzial mi (prywatnie)ze do wlosow
            prostych jak druty dyfuzor sie nie nadaje, zadnych lokow czy fal nie zrobi, a
            efekt puszystosci bedzie znikomy i krotkotrwaly

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka