madziik4 27.08.05, 14:42 Jaki długi powinien być paznokieć żeby można było nałożyć na niego tipsa ?? (najlepiej żeby podał mi ktoś to w cm ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosia z bravo Re: TIPSY !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 16:50 masz na mysli paznokcie zelowe robione na tipsie??? jesli tak to paznokiec powinien byc jak najkrotszy! a w cm to 0 cm :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loki Re: TIPSY !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 21:17 NO mi się wydaje ze paznokiec nie powinien być krótki !!! walsnie dlugi co najmniej za opuszke ... Odpowiedz Link Zgłoś
marika2005 Re: TIPSY !! 27.08.05, 21:44 sluchaj madzik powinien byc po pprstu taki jaki masz jak jest przyciety na "zero" ale wiesz nie chodzi mi o to ze masz go obgryzc czy skatowac do krwi:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dazz Re: TIPSY !! IP: *.tvkdiana.pl 28.08.05, 11:44 kosmetyczka przed nałożeniem tipsa przycina paznokieć przy samej skórze, ale jeżeli masz bardzo krótką płytkę paznokcia np. prze obgryzanie, to długie tipsy trzymać się dobrze nie będą Odpowiedz Link Zgłoś
albertyna77 Re: TIPSY !! 28.08.05, 23:59 najlepiej nic nie robic przy paznokciach zaraz przed wizyta. sytlistka sama podpiłuje paznokcie na odpowiednią długośc, odsunie skórki itp.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: TIPSY !! IP: *.zax.pl / *.zax.pl 04.09.05, 19:54 Dokladnie tak- po prostu zostaw paznokcie w spokoju- stylistka zajmie sie wsyztskim. I nie jest tak ze na bardzo krotkich paznokciach tipsy nie beda sie trzymac- robie tipsy na szablonie na 3,4 milimetrowych pazurach i jest wszystko ok! Odpowiedz Link Zgłoś