Dodaj do ulubionych

Naturalny samoopalacz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 14:45
Ostatnio złapałam nad morzem moją ulubioną złotą opaleniznę. Niestety w
niektorych miejscach mam jasne plamy na skórze, tak jakby opalenizna
się "wytarła". Do solarium isc nie moge, bo biorę leki... Moze polecicie
jakis dobry samoopalacz.
Pozdrawiam ciepło,
Obserwuj wątek
    • Gość: chinka_czikulinka Re: Naturalny samoopalacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 16:55
      codziennie smaruj ciało balsamem brązującym kolastyny (tą wersją bez świecacych
      drobinek). Ja miałam podobne problemy a teraz po regularnym stosowaniu moja
      skóra wygląda swietnie!
      • Gość: queen-of-angels Re: Naturalny samoopalacz IP: *.europarl.eu.int 27.08.05, 18:00
        Witaj,
        ja nie polecam balsamów brązujących ani ziaja ani kolastyna ani johnson's -
        może i pierwszego dnia są ładne ale potem schodzą koszmarnie, same plamy fuj !
        przynajmniej u mnie. Jeśli samoopalacz to tylko Clarins - ja mam ten w żelu w
        wersji do ciala i twarzy (jest jeszcze wersja w płynie do nakładania wacikami
        ale takie innowacje mnie przerażają :). Ma piekny delikatny, nie żółty kolor,
        sprawnie się nakłada, schodzi równo (ale wcześniej obowiązkowo peeling), zapach
        jak na samoopalacz w porządku. W Belgii zapłaciłam 20 Euro. Polecam. Chociaż
        ostatni słyszałam pozytywne opinie na temat samoopalacza Avene - nie znam
        osobiście, ale sądząc po marce mozna by się pokusić. Najlepiej poproś próbki. I
        jeszcze ostatnie moje odkrycie i ogromne zaskoczenie. Przez przypadek stałam
        się posiadaczką wyroby Avonu (którego normalnie nie znoszę) specyfiku o nazwie
        chyba Leg Perfector Celluli coś tam - jest to coś niezidentyfikowanego, niby
        żel ujędrniający niby samoopalacz (ma lekki zapaszek)z drobinkami ale wygląda
        na nózkach (i ramionkach) naprawdę ładnie. Nie robi plam, pieknie się mieni,
        szybko wysycha, taki udoskonalacz. Można sobie nim dogadzać na samoopalacz
        między kolejnymi aplikacjami żeby przedłużyć i podkreślić opaleniznę.

Ale Clarins wygrywa !

Ciao
    • Gość: KaSia Re: Naturalny samoopalacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 00:17
      Wielkie dzięki za pomoc... bałam się eksperymentować z nieznanymi specyfikami,
      gdyż obawiałam się marchewkowej "opalenizny" ;] Jak na razie stosuję tylko
      peeling, starłam już sporą część siebie.. Niedługo sięgnę, po któryś z
      polecanych środków,
      Dużo słonka życzę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka