Dodaj do ulubionych

podkład PRIVI

IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.08.02, 20:34
przeglądałam stare posty i doszukałam sie wątku o podkładzie PRIVI zaraz po
tym, jak do Twojego Stylu dołaczono jego próbkę. Pamiętam, że mi akurat ona
bardzo pasowała, bo świetnie sie rozprowadzała i fajnie stapiała ze skórą, a
do tego miała rozświetlające drobinki o odpowiedniej wielkości. Niby wszystko
OK., cena przyjazna, ale trochę odstraszała mnie marka Erisu, więc zakupu nie
zrobiłam.
Powiedzcie dziewczyny, czy używacie tego podkładu i jakie są Wasze opinie
po "próbie czasu".
Obserwuj wątek
    • Gość: katrina Re: podkład PRIVI IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 20:38
      I jeszcze powiedzcie o ich cieniach do oczu i błyszczyku do ust (fajny
      fioletowawy kolorek) z apliaktorem.
    • Gość: justy Re: podkład PRIVI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 21:12
      Do tej pory słyszałam jedynie obelgi pod adresem podkładu Privi...
      • Gość: katrina Re: podkład PRIVI IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 23:29
        Co do obelg na temat akurat tego podkłądu to się pod nimi podpisuję :) ale
        cienie wydają się ok.
        • Gość: Ula_75 Re: podkład PRIVI IP: 195.116.220.* 30.08.02, 07:52
          Kupiłam, użyłam z 2 razy i stoi na pólce. Strata pieniędzy moim zdaniem.
          Kupiłam matujący dla cery mieszanej. Nie matowił, nie krył za to wysuszał. Nie
          polecam, dla mnie chybiony zakup.
    • ann Re: podkład PRIVI 30.08.02, 08:54
      udało mi się "wydebić" od pani w sklepie próbke tego podkladu i bylo to bardzo
      rozsadne posuniecie. Niestety zostalam tak uczulona, ze przez tydzien musialam
      goic twarz, ale uchronila sie przed zakupem bubla (przynajmniej dla mojej cery);
      (((
      Pozdr
      • Gość: Helena Re: podkład PRIVI IP: *.waw.cdp.pl 30.08.02, 09:53
        Ja mam taka kolezanke w pracy, dziewczynka nie uzywa wogole kolorowki, za to
        pielegnacja z wypasionej polki: La Prerie, Sisley, ostatecznie Chanel i Helena
        Rubinstein.
        Przyznala sie ostatnio ze zamianila podklad HR na ten rozswietlajacy (???)
        Privi.
        Moja siostra tez jest z niego zadowolona, ale to 19 latnie dziewczatko, wiec
        jej wszystko pasuje i w zwiazku z tym dostaje po mnie, to co mi odpowiada tak
        sobie.
        H.
        • Gość: julienne Re: podkład PRIVI IP: *.jgora.dialog.net.pl 30.08.02, 10:15
          :-O
          chyba pójde po próbkę...
        • Gość: Lidia Re: podkład PRIVI IP: *.landl.com.pl / 192.168.1.* 30.08.02, 10:16
          własnie zamierzałam wczoraj zapytac o ten podkład na forum. dostałam wczoraj
          próbke koloru nr 03 z serii rożswoetlającej. pani w sklepie mi opowiadał, że
          zawiera drobinki złota itp cuda na kiju, a ja dziś rano rozsmarowałam go w
          łazience, podeszłam do ona, popatrzyłam w lustro i co ? zobaczyłam ze podkład
          przyelega tylko gdzie niegdzie do skóry, na brodzie miałam wyspe z zrolowanego
          Privi na policzkach wypełnione tym podkładem pory. wkurzyło mnie to, dobrze ze
          nie kupiłam tego badziewia, znów za to nabędę seamless MF. przynajmniej
          wszystko mi w nim pasuje.
    • Gość: Xena Re: podkład PRIVI IP: *.acn.waw.pl 30.08.02, 10:30
      Jestem jedną z tych osób, które przeczytały na forum tonę entuzjastycznych uwag
      na temat tego podkładu rozwietlająco-nawiżającego (tuż po tym, jak pojawiła sie
      próbka w TS) - i nie mysląc wiele polecialy go kupić. Moja opinia - wyrzucone
      pieniądze. Podkład jest wiecej niż tragiczny, duuużo gorszy niż stare i bez
      luksusowego zadęcia podkłady Erisu w słoiczkach - czy nawet te obecne w tubkach
      (ale sygnowane bezpośrednio przez Eris, nie Privi). Nie rozświetla, tylko
      obrzydliwie nabłyszcza (taniej wyjdzie maźnięcie się smalcem), czy nawilża -
      nie wiem, bo u mnie tę sprawę załatwia krem pielęgnacyjny. Źle się
      rozsmarowuje, wgryza się brzydko w pory. No naprawdę - nie mogę absolutnie nic
      dobrego na jego temat powiedzieć. Nie warto wydawać na niego 40 zł - już chyba
      lepsze są fluidy Kolastyny za 15 zeta.
      • Gość: katrina Re: podkład PRIVI IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 30.08.02, 11:17
        No a co z cieniami i tym błusczykiem?
        • Gość: gAndzia Re: podkład PRIVI IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 30.08.02, 11:29
          juz kiedyś pisałam, dostałam tonę kolorówki privi przy okazji wejścia tej marki
          (jeśli można nazwać to marką? może raczej "siostry" erisu:)) w tej chwili
          czasem używam szminki - kolor mi podpasował. reszta trafiła albo do nastolatek
          w rodzinie albo do pani wiesi-sprzątaczki albo do śmieci , kompletne
          nieporozumienie. podkład był w dozowniku, wiec się napaliłam - okazał się
          beznadziejny. jak któraś z was wyżej pisała, rozprowadzał się nierówno po
          skórze, pierwszy raz w życiu się z czyms takim zetknęłam:)
          • Gość: katrina Re: podkład PRIVI IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 30.08.02, 11:36
            Gandziu, czyli cienie do chrzanu? Szkoda fajne kolorki.
            a co z tym błyszczykiem, tez go miałaś? myślałam że on wszedł dopiero jakiś
            czas temu, już po wejściu "marki" na rynek.
            • Gość: gAndzia Re: podkład PRIVI IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 30.08.02, 11:39
              miałam wszystko, bo jak są nowości, to mi dosyłają, ale ja już automatycznie
              oddaję, bo się zraziłam:) cienie mi akurat dali w jakichś "nie moich" kolorach,
              więc nie przetestowałam, zresztą i tak używam bazy artdeco hehe. najbardziej
              mnie rozczarował ten podkład - ładne opakowanie, boski dozownik, kolor też
              trafili, ale jakośc do kitu:(
              • Gość: katrina Re: podkład PRIVI IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 30.08.02, 11:42
                No właśnie ja też używam art deco :) Szkoda że tego błyszczyku nie odesłałas do
                mnie :)))) kolor mi się straaaaaaasznie podoba.
                • ada1 Re: podkład PRIVI 30.08.02, 13:26
                  Podkład i cienie zupełnie mi nie odpowiadały, natomiast używam dwóch
                  błyszczyków i jestem z nich zadowolona, fajne kolory jakość porównywalna z np.
                  L'Orealem. Szminki są świetne, szczególnie te z drobinkami złota z serii privi
                  satin, przy opalonej buzi rewelacja! Aha i jeszcze świetnie pachną -
                  "wisienkami" mniam... :-)))
                  • Gość: gAndzia Re: podkład PRIVI IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 30.08.02, 13:28
                    ja musze sprawdzić w domciu, jaką mam ta szminke, ale jest ok i ma estetyczne
                    opoakowanko:)
    • Gość: julienne Re: podkład PRIVI IP: *.jgora.dialog.net.pl 13.09.02, 09:56
      Spieszę donieść, że dostałam całkiem pokaźną próbkę podkładu rozświetlającego i
      oto moje spostrzeżenia:
      1. jest b. puszysty i jedwabisty
      2. przy nakładaniu żeczywiście trochę się ślizga, ale można bez problemu dać
      sobie z tym radę
      3. lekki, jak dla mnie słabo kryjący - trzeba mieć ładną cerę
      4. mimo że jestem zwolenniczką podkładów "zastygających", ten mnie miło
      zdziwił, bo trzymał się cały dzień i nie świeciłam się jak...

Dlatego myślę, że nie jest taki zły i na lato można go sobie kupić.
    • Gość: Joasia Re: podkład PRIVI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 10:24
      a dla mnie to bardzo dobry podkład...natomist MF (wszystkie podkłady)sa
      beznadziejne
      • kotmanka Re: szminki PRIVI? 13.09.02, 12:24
        dziewczyny, blagam powiedzcie jakie sa te szminki velour privi? musze przyznac
        ze przegladam polskie magazyny i bardzo mnie zaintrygowaly, i marka (jakas
        nowosc?) i to haslo velour (CZYZBY MOJ UKOCHANY MAT??)
        dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka