Gość: Martynka IP: 167.206.206.* 30.08.05, 18:29 Czy znacie moze jakis domowy sposob na wzmocnienie cienkich, wypadajacych wlosow? Z gory dziekuje za rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Martynka Re: Wypadajace wlosy - DOMOWY SPOSOB IP: 167.206.206.* 31.08.05, 18:16 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar Re: Wypadajace wlosy - DOMOWY SPOSOB IP: *.broker.com.pl 31.08.05, 19:17 Mało oryginalny babicny sposób: żółtko+cytryna+oliwa z oliwek. Wcierasz w skórę głowy i trzymasz ok. pół godziny. Jeśli masz włosy tłuste lub mieszane proponuję zastąpić oliwę kompleksem odżywczym Farmony z serii Radical (100 ml za 10-12 zł). Pozdr:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatryx Re: Wypadajace wlosy - DOMOWY SPOSOB 01.09.05, 06:52 1.Skuteczne jest również połączenie żółtka z naftą kosmetyczna kupowaną w aptece (2 zółtka zmieszać z kilkoma kroplami tej nafty). 2. Wcieranie w skórę głowy soku z rzepy. 3. Picie herbatki ze skrzypu i z bratka. 4. Szczotkowanie włosów (codziennie kilka minut) szczotką z naturalnego włosia. 5. Po umyciu płukanie włosów w naparze z pokrzywy. Odpowiedz Link Zgłoś
nanan1 Re: Wypadajace wlosy - DOMOWY SPOSOB 18.11.05, 20:25 a wiecie może na jakiej zasadzie dziala nafta? uzywam od paru dni i włosy są jakby lepsze, zastanawia mnie tylko mechanizm działania i czy to nie wysuszy włosów na dłuższa metę Odpowiedz Link Zgłoś
muaa BARDZO SPRAWDZONY I DOBRY SPOSOB 18.11.05, 20:49 moze nie domowy ale.... skuteczny! wosk z apteki: nazywa sie normalnie wax , jest opcja normalna albo z rumiankiem do wlosow jasnych,cena duzego(480ml)- 20zł, sama naprawilam sobie tak wloski po trwalej a teraz na zime strasznie zaczely mi wypadac wiec znow sobie kupilam.Po myciu na godzinke nalozyc , na to worek i recznik zeby bylo cieplutkie, i zmyc:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Wypadajace wlosy - DOMOWY SPOSOB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 19:16 jejku wszystko by było nic najgorsze dla mnie jest to zółtko :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Wypadajace wlosy - DOMOWY SPOSOB 22.11.05, 19:17 nacierac cebula - surowa, posiekana drobniutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malena Re: Wypadajace wlosy - DOMOWY SPOSOB IP: *.osk.enformatic.pl 22.11.05, 19:18 proponuję 10-dniową kurację wcierania cytryny w w skórę głowy. ja robiłam to wieczorem a rano myję i tak zawsze włosy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Wypadajace wlosy - DOMOWY SPOSOB IP: *.adsl.net.t-com.hr 24.11.05, 08:40 O zbawiennym dzialaniu cebuli na wlosy duzo sie mowi, ale jak jest z zapachem? Mnie jak dotychczas nie pomogly zadne (przepisane przez dermatologa) medykamenty, wiec ta cebula jest chyba ostatnia deska ratunku. Moze ktos zechcialby cos wiecej napisać jak czesto ja stosować, po jakim czasie zauwaza sie efekty i jak sie pozbyć przykrego zapachu. Z gory dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś