Dodaj do ulubionych

brązy i beże + sztruks + kostiumik?

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 20:54
zainspirowana jakims postem, zrezygnowałam z kupna 3 spódnicy dzinsowej i
postawiłam na zakup zestawu sztruksowego w kolorze brązu lb bezu : spódnicy
w modnym fasonie i marynarki, całośc a la lata 70.
i o ile w trollu mają nawet spódnice OK, to o tyle tamte marynarki sa do
luftu - bez podszewki i wiesniackie.
macie jakies pomysły, gdzie sie zaopatrzyć w taki zestawik?
Obserwuj wątek
    • Gość: nene Re: brązy i beże + sztruks + kostiumik? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 02.09.02, 20:57
      Może VeroModa? Tam mają i ładne, także czarne i barbiowo-różowe ;) ale fajne.
      Może New Yorker? W Trollu nie kupuj bo tam jakość badziewna podobnie jak
      wOrsay. Chyba że chcesz na 1 sezon.
      • Gość: palumpalum Re: brązy i beże + sztruks + kostiumik? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 21:01
        wiem, ze z trolla rzeczy są na 1 sezon, juz wiele razy jak byłam młodsza to
        się skucsiłam - ale niestety , spodnica i marynarka bez podszewki to nie dla
        mnie.
        w veromodzie kostiumików a la aniołki czarliego jeszcze nie widziałam ...

orsay tez odpada, mam oczopląs i słabo mi jak tam wchodzę.

aha, laski z krakowa, była któras w cerrefourze na czyzynach ? ponoc tamtejsza
        galeria handlowa jest wieksza od tej w borku fałęckim? sa jakies fajne butiki?
        • malgosia_m Re: brązy i beże + sztruks + kostiumik? 02.09.02, 21:12
          Pimkiego także nie polecam. Może Galeria Centrum?
          • Gość: saxony Re: brązy i beże + sztruks + kostiumik? IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 02.09.02, 21:48
            w tatuum sa spodnie,spodnice i marynarki w cieplym i chlodnym bezu,bardzo
            ladnie uszyte.
    • Gość: Kas co - do spodnicy... IP: *.velocity.net 03.09.02, 17:30
      Tak 'a propos bezow, drogie panie, jakie rajstopki do takiej w
      kolorze "nude"???
      Jest jakas zasada, ze np nogi wtedy nie moga byc ciemniejsze tylko jasniejsze
      nawet pol tonu? (czyli prawie biale rajstopki) czy raczej nie przejmowac sie i
      nosic cieliste nogi co przy takiej spodnicy wyjdzie troszke ciemniej? A moze
      nie wyjdzie? Jakas z obsesja jestem chyba....help...
      • Gość: renia Re: co - do spodnicy... IP: *.radio.com.pl 03.09.02, 18:34
        Coś w tym jest, że ładniej wyglądają nogi w rajstopach jaśniejszych niż
        spódnica. Ale chyba nie ma co przesadzać. Ja noszę ciemnobrazowe do rudej
        skórzanej spódnicy i jest okej.
        • Gość: palumpalum Re: co - do spodnicy... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 20:33
          kupiłam w tatuum: ma rynarka i spódnica w kolorze szaro-zielono-bezowym, w
          chłodnej tonacji. ładnie odszyte, ino droche jak na sztruks drogie ( w sumie
          390 zł), ale wyglądam atrakcyjnie w tym.
          Rajstopy zamierzam nosic do tego albo cienkie popielate, albo grube w kolorze
          góry (np. bordo do borda ;-)
          • Gość: Acha Re: co - do spodnicy... IP: *.helion.pl 04.09.02, 10:06
            Ja jestem wierna zasadzie,że elegancka kobieta może załóżyć białe rajstopy
            tylko do ślubu i nigdy potem.
            • Gość: Kas Re: co - do spodnicy... IP: *.velocity.net 04.09.02, 16:32
              Dzieki za podpowiedzi! :-)
    • Gość: Vera Re: brązy i beże + sztruks + kostiumik? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 16:37
      A w takim razie jakiego koloru nosicie rajstopy do białej grubej spódnicy?
      Jeśli takową nosicie bo ja niedawno nabyłam taką i tak się właśnie zastanawiam,
      dodam, iż buty zazwyczaj noszę czarne.
      Wdzięczna za wszelkie sugestie
      Vera

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka