Dodaj do ulubionych

TABLETKI DOBRE NA WŁOSY I PAZNOKCIE-POLECCIE

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 18:48
Co polecacie na wypadające włosy i rozdwajające się paznokcie?
Obserwuj wątek
    • edavenpo Re: TABLETKI DOBRE NA WŁOSY I PAZNOKCIE-POLECCIE 04.09.05, 19:03
      Polecam Merz Haar, Haut, Nagel Dragees. Naprawde dzialaja. Mozna je kupic w aptece. Najtansze nie sa,
      ale rezultaty sa.
      • larysa86 Re: TABLETKI DOBRE NA WŁOSY I PAZNOKCIE-POLECCIE 04.09.05, 21:37
        ja polecam tabletki ze skrzypu polnego, efekty są widoczne na pewno jeśli chodzi o włosy, bo z paznokciami nie miałam problemów . te tabletki nie są drogie, mniejsze opakowanie kosztuje bodajże kilkanaście złotych
        • Gość: Milka Re: TABLETKI DOBRE NA WŁOSY I PAZNOKCIE-POLECCIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.09.05, 21:49
          Używałam różnych, a za najlepsze uważam:
          - Merz Special
          - Silica
          dodatkowo bardzo korzystnie działają na cerę.

Używałąm jeszcze Levitanu, Levipollenu, Revalidu, Wyciągu ze skrzypu z
          witaminami, ale bez widocznych spektakularnych efektów.
          • Gość: wernika Re: TABLETKI DOBRE NA WŁOSY I PAZNOKCIE-POLECCIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.09.05, 23:25
            Słyszałam, że rewelacyjny jest INNEOV-gęstość włósów. Niestety drogi (80-90 zł.
            za miesięczną kurację).
    • Gość: edytka_b Re: TABLETKI DOBRE NA WŁOSY I PAZNOKCIE-POLECCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:18
      SkrzypoVita. Na paznokcie mi bardzo pomogla, a moja fryzjerka twierdzi, ze
      wlosy mi sie wzmocnily. W kazdym razie ja ze SkrzypoVity jestem zadowolona
      bardzo.
    • Gość: aga Re: TABLETKI DOBRE NA WŁOSY I PAZNOKCIE-POLECCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:58
      preparaty cynku bez recepty w aptece
    • Gość: ruffy Re: TABLETKI DOBRE NA WŁOSY I PAZNOKCIE-POLECCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 21:07
      vitapil genialne, skuteczne
    • Gość: efedryna.com Re: TABLETKI DOBRE NA WŁOSY I PAZNOKCIE-POLECCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 23:18
      polecam SILICA dostepna na www.efedryna.com - pozdrawiam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka