Gość: magda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 18:48 Co polecacie na wypadające włosy i rozdwajające się paznokcie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edavenpo Re: TABLETKI DOBRE NA WŁOSY I PAZNOKCIE-POLECCIE 04.09.05, 19:03 Polecam Merz Haar, Haut, Nagel Dragees. Naprawde dzialaja. Mozna je kupic w aptece. Najtansze nie sa, ale rezultaty sa. Odpowiedz Link Zgłoś
larysa86 Re: TABLETKI DOBRE NA WŁOSY I PAZNOKCIE-POLECCIE 04.09.05, 21:37 ja polecam tabletki ze skrzypu polnego, efekty są widoczne na pewno jeśli chodzi o włosy, bo z paznokciami nie miałam problemów . te tabletki nie są drogie, mniejsze opakowanie kosztuje bodajże kilkanaście złotych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: TABLETKI DOBRE NA WŁOSY I PAZNOKCIE-POLECCIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.09.05, 21:49 Używałam różnych, a za najlepsze uważam: - Merz Special - Silica dodatkowo bardzo korzystnie działają na cerę. Używałąm jeszcze Levitanu, Levipollenu, Revalidu, Wyciągu ze skrzypu z witaminami, ale bez widocznych spektakularnych efektów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wernika Re: TABLETKI DOBRE NA WŁOSY I PAZNOKCIE-POLECCIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.09.05, 23:25 Słyszałam, że rewelacyjny jest INNEOV-gęstość włósów. Niestety drogi (80-90 zł. za miesięczną kurację). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edytka_b Re: TABLETKI DOBRE NA WŁOSY I PAZNOKCIE-POLECCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:18 SkrzypoVita. Na paznokcie mi bardzo pomogla, a moja fryzjerka twierdzi, ze wlosy mi sie wzmocnily. W kazdym razie ja ze SkrzypoVity jestem zadowolona bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: TABLETKI DOBRE NA WŁOSY I PAZNOKCIE-POLECCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:58 preparaty cynku bez recepty w aptece Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruffy Re: TABLETKI DOBRE NA WŁOSY I PAZNOKCIE-POLECCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 21:07 vitapil genialne, skuteczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efedryna.com Re: TABLETKI DOBRE NA WŁOSY I PAZNOKCIE-POLECCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 23:18 polecam SILICA dostepna na www.efedryna.com - pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś