takamalapewnaosobka 04.09.05, 20:28 Wypadają mi włosy!!! Czy przyczyną moze być odchudzanie?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosia_ki Re: Wypadające włosy... 04.09.05, 20:35 oj, cos mi sie zdaje ze tak! przyczyna wypadnia wlosow moze byc tez np. stres, ale odchudzanie czy niewlasciwe odzywnianie to na bank powod wypadajacych wlosow! Odpowiedz Link Zgłoś
anamnesis Re: Wypadające włosy... 05.09.05, 16:10 Bardzo mi wypadały włosy po odstawieniu Diane-35 (ok 22 dziennie). To był koszmar wzszyscy zwracali mi uwage, ze wszędzie są moje włosy. Po miesiące liczba udało sie ograniczyc wypadanie (teraz ok 120 dziennie). Mam nadzieję, ze bedzie lepiej, bo to ciągle duzo. Od miesiąca biorę Vitapil (jest tam żelazo), codziennie myję rano włosy Dermeną (polecam), a wieczorem wcieram radical Spróbuj, może Ci pomoże Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katija1 Re: Wypadające włosy... 05.09.05, 16:27 po odstawieniu Diany tez miałam koszmar ... wypadały jak najęte... minęło kilka mies. i wszystko sie uspokoiło. Odpowiedz Link Zgłoś
oksana.zarewicz Re: Wypadające włosy... 03.10.05, 10:12 Jeżeli odchudzanie polega na tym, że więcej niż jeden dzień w tygodniu nie przyjmujesz pokarmów, to zdecydowanie może być przyczyną osłabienia kondycji włosów i ich wypadania. Oksana Odpowiedz Link Zgłoś