Gość: ania IP: 217.98.124.* 04.09.02, 09:14 Właśnie dostałam nowy katalog i nie wiem co wybrać.Kremy raczej odpadają bo mam ich na półce stanowczo za dużo,ale zastanawia mnie seria YRIA, ma ciakawe kolory ceni,czy któraś z was zna tą serie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staua Re: Co z YR- a może YRIA ??? 04.09.02, 17:12 Mam cienie jasny losos, braz, sliwka. Odpowiada mi zestaw, sa dosc trwale, troche sie osypuja. Mysle, ze Luminelle maja lepsza jakosc, ale nie maja takich kombinacji. Mam tez dwa tusze z tej serii, szary i czarny, sa bardzo dobre do pracy, wydluzaja, ale efekt jest delikatny, nie zlepiaja rzes. Bardzo mi sie podoba zapach Yria, kojarzy mi sie z Dune Diora, niestety jak wiekszosc zapachow YR jest nietrwaly. Na dzien moze byc. Aha, mam tez szminke w odcieniu koralowym i taki sam lakier, szminka jest OK. Lakier pod wzgledem jakosci tez, ale dla mnie to zly kolor (maluje tylko paznokcie u nog i wydaje mi sie za jasny, za bardzo zlewa sie z kolorem skory) Za te cene - mysle ze warto kupic. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Co z YR- a może YRIA ??? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.09.02, 19:52 mam puder w kamieniu Yria - dobry puderniczka estetyczna, trochę za lekka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: Co z YR- a może YRIA ??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.02, 20:01 który który który, może ten najjażniejszy, żółty?! Bardzo mnie ienteresuje, bo wiem że żołty puder powinien (w teorii) ujednolicać twarz (uwielbiam tego typu rzecyz, na razie mam pudry fioletowy i baiły :)) żółty puder ma Revlon, ale w Polsce go nie widzę, ten jest pirwszy jaki zauważyłam, czy jestes z niego zadowolona, jak pędzelek (podejrzewam ze beznadziejnie), jak matowanie i trwałość, dlaczego puderniczka za lekka i co właściwie masz na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Co z YR- a może YRIA ??? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.09.02, 20:23 nie jest żółty, jasny naturalny (sprawdzę odcień jutro w pracy, leży w biurku, jest tzw. dyżurnym), ale oglądałam żółty pędzelek - nie używam, wolę inny duży, jest lepszy za lekka puderniczka tzn. robi wrażenie cięższej, powinna być lepiej wyważona, inne pudry np. Diora, Pupy mają puderniczki wykonane z cięższej masy i są ... jakby to powiedzieć ... bardziej ergonomiczne, ale zwraciła uwagę moich koleżanek leżąc w bałaganie kosmetykowym ekspedientka w sklepie YR mówiła o dużo lepszych właściwościach tego pudru niż inny chwalony tutaj Luminelle (nie wiem jak to się pisze) też YR jest lekko aksamitny, matuje, ale nie mocno moja ocena - 4, ale ja jestem dosyć wymagająca w temacie puder/podkład Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: Co z YR- a może YRIA ??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.02, 21:52 Żółty ma numer 130 - ultra jasny (tak jest w katalogu wysyłkowym) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: YRIA puder IP: 62.148.83.* 05.09.02, 07:37 mam nr 131 clair - zdecydowanie dla jasnych karnacji, ale to nie do sztuczek z kolorem z plusów dodam jeszcze, że ma duże lusterko Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: YRIA puder -zolty? 05.09.02, 17:18 A ktory to ten zolty??? brzmi interesujaco a ja w tutejszym katalozku mam tylko nr 03079, clair, oraz 03821 mat. poza tym jakaz baza Golden (na illustr wyglada zolto....) Odpowiedz Link Zgłoś