Dodaj do ulubionych

Co z YR- a może YRIA ???

IP: 217.98.124.* 04.09.02, 09:14
Właśnie dostałam nowy katalog i nie wiem co wybrać.Kremy raczej odpadają bo
mam ich na półce stanowczo za dużo,ale zastanawia mnie seria YRIA, ma ciakawe
kolory ceni,czy któraś z was zna tą serie???
Obserwuj wątek
    • staua Re: Co z YR- a może YRIA ??? 04.09.02, 17:12
      Mam cienie jasny losos, braz, sliwka. Odpowiada mi zestaw, sa dosc trwale,
      troche sie osypuja. Mysle, ze Luminelle maja lepsza jakosc, ale nie maja takich
      kombinacji.
      Mam tez dwa tusze z tej serii, szary i czarny, sa bardzo dobre do pracy,
      wydluzaja, ale efekt jest delikatny, nie zlepiaja rzes.
      Bardzo mi sie podoba zapach Yria, kojarzy mi sie z Dune Diora, niestety jak
      wiekszosc zapachow YR jest nietrwaly. Na dzien moze byc.
      Aha, mam tez szminke w odcieniu koralowym i taki sam lakier, szminka jest OK.
      Lakier pod wzgledem jakosci tez, ale dla mnie to zly kolor (maluje tylko
      paznokcie u nog i wydaje mi sie za jasny, za bardzo zlewa sie z kolorem skory)
      Za te cene - mysle ze warto kupic.
      Pozdrawiam
      • Gość: em Re: Co z YR- a może YRIA ??? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.09.02, 19:52
        mam puder w kamieniu Yria - dobry
        puderniczka estetyczna, trochę za lekka
        • Gość: katrina Re: Co z YR- a może YRIA ??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.02, 20:01
          który który który, może ten najjażniejszy, żółty?! Bardzo mnie ienteresuje, bo
          wiem że żołty puder powinien (w teorii) ujednolicać twarz (uwielbiam tego typu
          rzecyz, na razie mam pudry fioletowy i baiły :)) żółty puder ma Revlon, ale w
          Polsce go nie widzę, ten jest pirwszy jaki zauważyłam, czy jestes z niego
          zadowolona, jak pędzelek (podejrzewam ze beznadziejnie), jak matowanie i
          trwałość, dlaczego puderniczka za lekka i co właściwie masz na myśli?
          • Gość: em Re: Co z YR- a może YRIA ??? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.09.02, 20:23
            nie jest żółty, jasny naturalny (sprawdzę odcień jutro w pracy, leży w biurku,
            jest tzw. dyżurnym), ale oglądałam żółty
            pędzelek - nie używam, wolę inny duży, jest lepszy
            za lekka puderniczka tzn. robi wrażenie cięższej, powinna być lepiej wyważona,
            inne pudry np. Diora, Pupy mają puderniczki wykonane z cięższej masy i są ...
            jakby to powiedzieć ... bardziej ergonomiczne, ale zwraciła uwagę moich
            koleżanek leżąc w bałaganie kosmetykowym
            ekspedientka w sklepie YR mówiła o dużo lepszych właściwościach tego pudru niż
            inny chwalony tutaj Luminelle (nie wiem jak to się pisze) też YR
            jest lekko aksamitny, matuje, ale nie mocno
            moja ocena - 4, ale ja jestem dosyć wymagająca w temacie puder/podkład
            • Gość: katrina Re: Co z YR- a może YRIA ??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.02, 21:52
              Żółty ma numer 130 - ultra jasny (tak jest w katalogu wysyłkowym)
              • Gość: em Re: YRIA puder IP: 62.148.83.* 05.09.02, 07:37
                mam nr 131 clair - zdecydowanie dla jasnych karnacji, ale to nie do sztuczek z
                kolorem
                z plusów dodam jeszcze, że ma duże lusterko
                • kotmanka Re: YRIA puder -zolty? 05.09.02, 17:18
                  A ktory to ten zolty??? brzmi interesujaco a ja w tutejszym katalozku mam tylko
                  nr 03079, clair, oraz 03821 mat. poza tym jakaz baza Golden (na illustr
                  wyglada zolto....)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka