Dodaj do ulubionych

odcień Avene Compact Extreme Teinte - SPF 50

12.09.05, 01:35
wiem że jest tylko jeden odcień, "naturalny"
ale do którego z tych komp. Avene jest najbardziej zbliżony?
www.aquavitae.com.pl/catalog/index.php?cPath=27_46&sort=2d&page=2
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: odcień Avene Compact Extreme Teinte - SPF 50 IP: 213.241.34.* 12.09.05, 06:14
      jeśli to ciąg dalszy wątku o retinoidach, to obawiam sie, ze nie skorzystałaś z
      podanego linku.

podkład w żaden sposób nie stanowi dobrej ochrony przed UV, nawet, jeśli ma i
      spf100.
      • Gość: terminatriX Re: odcień Avene Compact Extreme Teinte - SPF 50 IP: *.devs.futuro.pl 12.09.05, 12:18
        obawiam się że nie masz racji
    • Gość: de-brie Re: odcień Avene Compact Extreme Teinte - SPF 50 IP: 217.153.131.* 12.09.05, 09:40
      Używam tego podkładu pierwszy sezon i jestem zadowolona - po raz pierwszy latem
      nie przybyło mi piegów. Moim zdaniem to "piaskowy beż".
      • Gość: terminatriX Re: odcień Avene Compact Extreme Teinte - SPF 50 IP: *.devs.futuro.pl 12.09.05, 12:46
        hej
        A mogłabyś mi powiedzieć jakiego fluidu czy kompaktu wcześniej używałaś o tej
        porze roku, chodzi mi o nazwę firmy i numer odcienia to ja już wszystko będę
        wiedzieć :)
        Pozdrawiam
        • Gość: terminatriX Re: odcień Avene Compact Extreme Teinte - SPF 50 IP: *.devs.futuro.pl 12.09.05, 13:21
          a, piaskowy beż, faktycznie ciemny :(
          dzieki
    • Gość: Joasiak Re: odcień Avene Compact Extreme Teinte - SPF 50 IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 12.09.05, 10:08
      wg mnnie on jest beżowy, ale raczej ciemny, nie nadaje się dla bladolicych.
      poza tym posłuchaj Justy, bo mówi świętą prawdę: ten compact nie zapewni ci
      dobrej ochrony, bo nie nałożysz go na skórę w ilosci 2ml na twarz i
      szyję...chyba że chcesz go stosować na filtry w kremie, ale wtedy używaj kremu
      Avene, zeby filtry sie nie pogryzły.
      pozdrawiam
      • Gość: terminatriX Re: odcień Avene Compact Extreme Teinte - SPF 50 IP: *.devs.futuro.pl 12.09.05, 12:59
        > wg mnnie on jest beżowy, ale raczej ciemny, nie nadaje się dla bladolicych.
        a tak na twoje oko to już kolor dla panien uzależnionych od solarium, czy
        jeszcze podpada pod naturalną lekko opaloną oliwkową karnację?

> poza tym posłuchaj Justy, bo mówi świętą prawdę: ten compact nie zapewni ci
        > dobrej ochrony, bo nie nałożysz go na skórę w ilosci 2ml na twarz i
        > szyję...

ajnoł ajnoł

>chyba że chcesz go stosować na filtry w kremie, ale wtedy używaj kremu
        > Avene, zeby filtry sie nie pogryzły.
        > pozdrawiam
        właśnie
        i tak na codzień używam kompaktu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka