Gość: Masia IP: *.dtcentrum.pl 06.09.02, 09:28 Wreszcie mam okazję, żeby pojechać na Grochowską 93. Czym najlepiej dojechać z centrum (okolice GC) i na którym przystanku wysiąść, żeby nie błądzić? Dzięki Masia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcia Re: Grochowska 93 - jak dojechać? IP: *.tele2.pl 06.09.02, 09:33 A cio tam jeśt??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masia Re: Grochowska 93 - jak dojechać? IP: *.dtcentrum.pl 06.09.02, 09:52 może jednak dostanę jakieś wskazówki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: Grochowska 93 - jak dojechać? IP: 213.134.140.* 06.09.02, 10:47 slynna Pani Hania, ktora z cherlawego biustu podobno robi Pamele Anderson :-))) Pozdrawiam H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcia Re: Grochowska 93 - jak dojechać? IP: *.tele2.pl 06.09.02, 10:51 no to brzmi zachęcająco:)) Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Grochowska 93 - jak dojechać? 06.09.02, 11:06 Z Centrum albo tramwajem 9 lub 24 albo autobusem 521. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: Grochowska 93 - jak dojechać? IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 06.09.02, 11:13 jeżdżę samochodem, wiec dokładnie ci nie powiem, ale w kazdym razie wsiadasz w tramwaj lub autobus jadący alejami jerozolimskimi na pragę i wysiadasz gdzieś tak dwa przystanki po skręceniu przez ww. tramwaj/autobus w prawo z ronda wiatraczna, czyli przy ulicy tarnowieckiej. być może, ze przystanek nazywa się "tarnowiecka", ale tego nie jestem pewna. tramwaj to jest (lub był) bodajże 24. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masia Re: Grochowska 93 - jak dojechać? IP: *.dtcentrum.pl 06.09.02, 12:29 Dzięki. Udało mi się szczęśliwie tam trafić. Jestem już po 'obórbce' :) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_waw Re: Grochowska 93 - jak dojechać? 06.09.02, 12:42 I jaki efekt? U mnie z 80D zrobiło się 75F. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masia Re: Grochowska 93 - jak dojechać? IP: *.dtcentrum.pl 06.09.02, 12:57 Ja nosiłam do tej pory 75B. Okazało się, że to za mały rozmiar i z tego powodu część biustu umiejscowiła się pod pachami :) Tak wiec dostałam modelujący w rozmiarze 70D, z zaznaczeniem, że jak mi już biust spod pach zejdzie na właściwe miejsce to potrzebny będzie stanik w większym rozmiarze! Gdzie ja wtedy kupię coś ładnego? W większości sklepów są rozmiary B i C, a większe to tylko 'siermiężne' namioty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: Grochowska 93 - jak dojechać? IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 06.09.02, 13:14 jak to gdzie? u pani hani:))))) ps. wczoraj dostałam od przyjaciółki entuzjastycznego smsa, że jej mama była u pani h. i jest zachwycona, a "wszystkkie staniki do wyrzucenia":) ja już prawie sobie odbudowałam zapasy biustonoszowe. zostawiłam kilka "starych" (85 a lub 80a), slicznych i nowych, których mi było żal, ale szczerze mówiąc nie noszę ich, bo jak próbuję to jakoś mi dziwnie, niewygodnie, za luźno:) a biust naprawdę mi sie wymodelował, po 2 miesiacach od wizyty u pani hani widzę to gołym okiem:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_waw Re: Grochowska 93 - jak dojechać? 06.09.02, 13:15 Właśnie tam, albo zamawiać w interecie, np. www.biust.pl. Osobiście jeszcze nie kupowałam, ale wiele osób mi polecało. Nawet na mój rozmiar mieli 12 modeli, z czego przynajmniej połowa mi się podobała. Na twój będzie pewnie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: Grochowska 93 - jak dojechać? IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 06.09.02, 13:55 tak, www.biust jest bardzo ok, duzy wybór, szybko, sprawnie:)) polecam! zamawiałam juz tam 4 razy, a teraz jeszcze moge zbierac punkty premiowe (tam i w pedecie, i jeszcze innych sklepach internetowych) na nagrody:) Odpowiedz Link Zgłoś