chelsea23 13.09.05, 22:01 witam,czy mozecie mi polecic jakies kosmetyki do przesuszonych wlosow a zwlaszcza koncowek ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasi Re: cos do przesuszonych koncowek !!!! IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 14.09.05, 08:28 serum z avonu Odpowiedz Link Zgłoś
margaretka2002 Re: cos do przesuszonych koncowek !!!! 15.09.05, 06:59 100 razy tak. Jest niezastapione! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yuk-ka Re: cos do przesuszonych koncowek !!!! IP: *.crowley.pl 15.09.05, 10:55 O którym serum AVON-u mówicie? W katalogu są różne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: cos do przesuszonych koncowek !!!! IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 14.09.05, 20:02 up Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdkaaa Re: cos do przesuszonych koncowek !!!! 15.09.05, 07:26 jajko na leb + sok wycisniety sok z cytryny.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: cos do przesuszonych koncowek !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 08:12 Gloss firmy eugene perma. REWEWLACJA DO WSZYSTKIEGO!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KiTTy.DK Re: cos do przesuszonych koncowek !!!! IP: *.unknown.tele.dk 15.09.05, 09:27 Kiedys zrobilam sobie 'jajko na leb' po czym splukalam zbyt ciepla woda i mialam jajecznice we wlosach ;D. Do przesuszonych wlosow najlepszy jak dla mnie jest balsam L'oreala Elvital Pearl Protein(rozowy) wlosy po nim sa mieciutkie i nawilzone.. Odpowiedz Link Zgłoś
greta.greta Re: cos do przesuszonych koncowek !!!! 15.09.05, 09:44 Serum Nuitri-Scuplt z Kerastase. Skleja i "naprawia" zniszczone i wrażliwe końcówki włosów. Rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Joico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 09:48 Ja używam serum Joico K-Pax. Jsetem nim zachwycona! Włosy sa mięciutkie i pięknie lśnią. Tanio (na Allegro kosztuje 105 zł, a tutaj 63,50 zł) można go kupić w tym sklepie - www.sklep-kosmetyki.pl/product_info.php? cPath=43&products_id=41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asienka Re: Joico IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 09:55 ja również polecam serum do suchych i zniszczonych końcówek z Avonu, uwielbiam je;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Joico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 09:56 Jak szybko widać efekty po serum joico? Ile kosztuje przesyłka z tej strony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Joico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 10:10 Nie pamiętam dokładnie ile wynosza koszty przesyłki ale ok. 9 - 10 zł. Jest to przesyłka za pobraniem. Ostatnio kupiłam to serum plus odżywkę do włosów farbowanych Joico. Gratis dostałam sporo próbek i to takich po 30 - 50 ml (m.in. serum do prostowania, odzywkę do włosów zniszczonych). Mam włosy farbowane i końcówki przesuszone, bardzo trudno mi je rozczesać, ale po odzywce Joico i po tym serum nie mam już takiego problemu. Już po jednym zastosowaniu serum włosy są zupełnie inne w dotyku, wreszcie nie sa szorstkie tylko mięciutkie. Serum jest bardzo wydajne. Naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka NOZYCZKI :)) 15.09.05, 10:46 Przesuszone koncowki? Wszyscy je maja, bo przeciez to nie wlos sie przetluszcza,tylko SKORA, wiec to normalne i logiczne ze u gory sa przetluszczone, a na dole suche. Jesli twoje koncowki wygladaja naprawde nieciekawie, to radze uzyc nozyczek :)) Jeden centymetr krocej nie powinien ci zaszkodzic, a twoje wlosy sie uciesza. Nie tylko pozbedziesz sie suchych koncowek, ale i wyrownasz linie wlosow. Odpowiedz Link Zgłoś