Gość: zofia IP: *.ipt.aol.com 06.09.02, 22:47 Swetry, rekawiczki, majtusie dziwusie i paltusie? Bo ja stanowczo, tak. pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anexxa Re: Robicie sobie same? 06.09.02, 22:52 nie. co to sa majtusie dziwusie? xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: Robicie sobie same? IP: *.ipt.aol.com 06.09.02, 22:54 nie wiem, tylko sie rymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Robicie sobie same? 06.09.02, 22:56 uhm. no coz, udanego popludnia i wieczoru, w takim razie. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zocha Re: Robicie sobie same? IP: *.ipt.aol.com 06.09.02, 22:58 Tak, tak, szydelkuje strasznie, juz mnie "bolom raki" Pa, musze teraz podlac roslinki i nakarmic kota, wyprowadzic psa i dwa slimaki. Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Robicie sobie same? 06.09.02, 23:12 wychodzac, zostaw blanta w domu. juz chyba dosc wypalilas, co? xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: Robicie sobie same? IP: *.ipt.aol.com 06.09.02, 23:19 nie, nie ja juz nie pale.... Mam tylko teraz ochote na chwileszke zapomnienia, czau Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul REWELACYJNY WĄTEK:-)))) IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 07.09.02, 12:32 No, juz dawno się tak nie uśmiałam na forum:-))) He he:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirrel Robicie sobie same? IP: *.easycomm.pl / 10.0.0.* 07.09.02, 12:35 To prawda - malownicze szaleństwo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemoralna Re: Robicie sobie same? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 19:53 czy robimy sobie same ? ale czym? prysznicem ...........? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemoralna Re: Robicie sobie same? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 19:53 czy robimy sobie same ? ale czym? prysznicem ...........? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: Robicie sobie same? IP: *.ipt.aol.com 07.09.02, 21:50 ale siem wyszala, az mnie boli noga i nos Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Robicie sobie same? 07.09.02, 21:53 nigdzie wiecej nie boli? zeby sie nie okazalo, no wiesz, ze zwichnelas sobie palec wskazujacy u reki... a co poza tym? jakies nowe obserwacje, pytania do publicznosci, ew. motta zyciowe? czekamy! xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofaSofa Re: Robicie sobie same? IP: *.ipt.aol.com 07.09.02, 21:58 anexxa napisała: >> czekamy! > >tak, a ile Was tam w koncu jest do pieczenia tego chleba, co no powiedz! Natychmiast i na poduszkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZofiaSofiaRotaru Re: Robicie sobie same? IP: *.ipt.aol.com 07.09.02, 22:06 Co sie z wami dzieje, ja tu tak dlugo nie moge siedziec, bo zaraz musze napisac prace magisterska, a potem jeszcze troche poplywac w jeziorach. Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Robicie sobie same? 07.09.02, 22:10 niestety, nie pieke chleba - piec nie miescil mi sie w kuchni, a w zimie w ogrodzie troche chlodem wialo. duzo masz tych jezior do oplyniecia? xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka do wszystkich dziewczyn :) IP: *.abo.wanadoo.fr 07.09.02, 22:48 Dziewczyny, trzymajcie sie tematu :) pytanie brzmialo: czy robimy sobie same. No wiec ja od razu odpowiadam, ze sama nic konkretnego sobie nie robie, bo sie zrazilam jak bylam dzieckiem: mama zrobila mnie i siostrze czapki na zime w formie helmu. Czapki nie byly zawiazywane pod broda, tylko tasiemka szla od skroni do skroni i zamocowywalo ja sie za pomoca guzika. Wszystkie dzieci chcialy sie z nami bawic w wojne i ciagle dostawalysmy snieznymi kulami w leb. Straszne przezycie :) Drugie straszne przezycie to bylo kiedy zrobilam mezowi sweter na drutach. Juz po pierwszym praniu sweter tak sie rozciagnal, ze musialam przycinac rekawy o 12 cm! Przy czym nie wiedzialam ja ratowac te uciete brzegi, z ktorych zaczely wychodzic nitki, no wiec dorobilam do nich na szydelku...falbanki. Mezowi sweter sie bardzo podobal, ale niestety nie mogl go przymierzyc, bo dostal akurat jakichs wstrzasow i skurczow. W sumie nigdy go nie przymierzyl, bo za kazdym razem dostawal tych wstrzasow, no i padal zemdlony na podloge :) No wiec sweter lezy juz od kilku lat nieuzywany w szafie. No a ostatnio jak zrobilam coreczce kolorowa torebke na pasku, wyszywana koralikami i cekinami to...zaraz ja zgubila. Co ja sie nalatalam, zeby ja znalezc. No, wiec pasje do robotek recznych to ja mam, tylko tak jakos mi nic nie wychodzi :) Mrufka Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: do wszystkich dziewczyn :) 08.09.02, 00:21 trauma, nie?;) ja w zasadzie umiem machac drutami, ale zawsze za duzo nabieram oczek na wstepie i skutkiem tego moje barbie, ktore kiedys z zapalem godnym lepszej sprawy odziewalam w rozne cuda, maja same wielkie kamizele i swetrzyska:> ale moja ciotka to mistrzyni - kiedys zazyczylam sobie sweterka w motywy zwierzeco-roslinne. na tle czarnym. orzymalam sweter w kaczuszki, slonie, motyle, zaby, 3 rodzaje kwiatow... no, moze na fali dzierganych swetrzysk wdzieje go tej zimy;) xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: do wszystkich dziewczyn :) IP: *.ipt.aol.com 08.09.02, 00:52 no i very good, bo szydelko jest glupie jak but, a najgorsze to, ze znalazlam u siebie przed chwilka dwie zmarszczki, jedna duza a druga malutka, a jutro bedzie ich na pewno juz wiecej, co ja zrobiem malenka, oj la boga Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: do wszystkich dziewczyn :) 08.09.02, 01:01 nie da sie wyprasowac? xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: do wszystkich dziewczyn :) IP: *.ipt.aol.com 08.09.02, 01:02 nie mam prondu Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: do wszystkich dziewczyn :) 08.09.02, 01:05 a komputer napedzasz jezdzac na rowerku, co?:) no to zelazkiem unplugged. albo 4 tomami encyklopedii. cos musi pomoc. a, jutro bedzie futro. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: do wszystkich dziewczyn :) IP: *.ipt.aol.com 08.09.02, 01:08 komputer nie jest moj, tylko sprowadzony zza granic, i sama juz nie wiem. A Ty Misia tez nie lubisz sama spac? Tak jak ja i czekam, bo jeziora juz zaliczylam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: do wszystkich dziewczyn :) IP: *.pl 08.09.02, 12:48 O Boże, a co to za dziwadło tu wlazło?Ale się uśmiałam z tego wątku :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: do wszystkich dziewczyn :) IP: *.ipt.aol.com 08.09.02, 21:30 Gość portalu: Marta napisał(a): > O Boże, a co to za dziwadło tu wlazło? A Ciebie szanowna to w dziecinstwie Reksio pogryzl, albo jakis inny krokodyl, ze mnie tak nazywasz... nie wolno, bo Ci dam bzdzwiagwe w nos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: do wszystkich dziewczyn :) IP: *.pl 08.09.02, 21:50 Gość portalu: zofia napisał(a): > Gość portalu: Marta napisał(a): > > > O Boże, a co to za dziwadło tu wlazło? > > A Ciebie szanowna to w dziecinstwie Reksio pogryzl, albo jakis inny krokodyl, > ze mnie tak nazywasz... > nie wolno, bo Ci dam bzdzwiagwe w nos ------ Zofia ,wracaj już lepiej do swoich majtusiów-dziwusiów.A potem napisz prace magisterską,wyprowadź psa i dwa ślimaki,popływaj w jeziorze i spać.OK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: do wszystkich dziewczyn :) IP: *.ipt.aol.com 08.09.02, 21:59 A moze to Ciebie ugryzla wiewiora,,,rozumiem, ze nie chcialas mnie obrazic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elve Re: do wszystkich dziewczyn :) IP: *.netland.gda.pl 08.09.02, 18:39 jeziora zalicza sie fajno, ale morze jeszcze lepiej, dziś zaliczyłam. sama sobie robię: obiad na zupke chińską, objazdy, nacieranie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: do wszystkich dziewczyn :) IP: *.ipt.aol.com 09.09.02, 03:39 Wiesz ja tez chyba muszem byc z Gdanska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elve gość portalu Re: do wszystkich dziewczyn :) IP: *.netland.gda.pl 09.09.02, 11:33 Gość portalu: zofia napisał(a): > Wiesz ja tez chyba muszem byc z Gdanska. A ja nie muszem ale chcem. Nie jak elektoprezydent :) co mieszka za rogiem. Odpowiedz Link Zgłoś