Dodaj do ulubionych

Robicie sobie same?

IP: *.ipt.aol.com 06.09.02, 22:47
Swetry, rekawiczki, majtusie dziwusie i paltusie?
Bo ja stanowczo, tak.
pa
Obserwuj wątek
    • anexxa Re: Robicie sobie same? 06.09.02, 22:52
      nie.

co to sa majtusie dziwusie?

xx.
      • Gość: zofia Re: Robicie sobie same? IP: *.ipt.aol.com 06.09.02, 22:54
        nie wiem, tylko sie rymuje.
        • anexxa Re: Robicie sobie same? 06.09.02, 22:56
          uhm.

no coz, udanego popludnia i wieczoru, w takim razie.

xx.
          • Gość: zocha Re: Robicie sobie same? IP: *.ipt.aol.com 06.09.02, 22:58
            Tak, tak, szydelkuje strasznie, juz mnie "bolom raki"
            Pa, musze teraz podlac roslinki i nakarmic kota, wyprowadzic psa i dwa slimaki.
            • anexxa Re: Robicie sobie same? 06.09.02, 23:12
              wychodzac, zostaw blanta w domu. juz chyba dosc
              wypalilas, co?

xx.
              • Gość: zofia Re: Robicie sobie same? IP: *.ipt.aol.com 06.09.02, 23:19
                nie, nie ja juz nie pale....
                Mam tylko teraz ochote na chwileszke zapomnienia, czau
                • Gość: agul REWELACYJNY WĄTEK:-)))) IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 07.09.02, 12:32
                  No, juz dawno się tak nie uśmiałam na forum:-))) He he:)
                  • Gość: mirrel Robicie sobie same? IP: *.easycomm.pl / 10.0.0.* 07.09.02, 12:35
                    To prawda - malownicze szaleństwo..
                    • Gość: niemoralna Re: Robicie sobie same? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 19:53
                      czy robimy sobie same ? ale czym? prysznicem ...........?
                    • Gość: niemoralna Re: Robicie sobie same? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 19:53
                      czy robimy sobie same ? ale czym? prysznicem ...........?
    • Gość: zofia Re: Robicie sobie same? IP: *.ipt.aol.com 07.09.02, 21:50
      ale siem wyszala, az mnie boli noga i nos
      • anexxa Re: Robicie sobie same? 07.09.02, 21:53
        nigdzie wiecej nie boli?

zeby sie nie okazalo, no wiesz, ze zwichnelas sobie palec
        wskazujacy u reki...

a co poza tym? jakies nowe obserwacje, pytania do
        publicznosci, ew. motta zyciowe?

czekamy!

xx.
        • Gość: zofaSofa Re: Robicie sobie same? IP: *.ipt.aol.com 07.09.02, 21:58
          anexxa napisała:

>> czekamy!
          >
          >tak, a ile Was tam w koncu jest do pieczenia tego chleba, co no powiedz!
          Natychmiast i na poduszkach.
          • Gość: ZofiaSofiaRotaru Re: Robicie sobie same? IP: *.ipt.aol.com 07.09.02, 22:06
            Co sie z wami dzieje, ja tu tak dlugo nie moge siedziec, bo zaraz musze
            napisac prace magisterska, a potem jeszcze troche poplywac w jeziorach.
            • anexxa Re: Robicie sobie same? 07.09.02, 22:10
              niestety, nie pieke chleba - piec nie miescil mi sie w
              kuchni, a w zimie w ogrodzie troche chlodem wialo.

duzo masz tych jezior do oplyniecia?

xx.
            • Gość: zofia Re: Robicie sobie same? IP: *.ipt.aol.com 07.09.02, 22:11
              papa czau
              • Gość: Mrufka do wszystkich dziewczyn :) IP: *.abo.wanadoo.fr 07.09.02, 22:48
                Dziewczyny, trzymajcie sie tematu :) pytanie brzmialo: czy robimy sobie same.

No wiec ja od razu odpowiadam, ze sama nic konkretnego sobie nie robie, bo sie
                zrazilam jak bylam dzieckiem: mama zrobila mnie i siostrze czapki na zime w
                formie helmu. Czapki nie byly zawiazywane pod broda, tylko tasiemka szla od
                skroni do skroni i zamocowywalo ja sie za pomoca guzika.
                Wszystkie dzieci chcialy sie z nami bawic w wojne i ciagle dostawalysmy
                snieznymi kulami w leb. Straszne przezycie :)
                Drugie straszne przezycie to bylo kiedy zrobilam mezowi sweter na drutach. Juz
                po pierwszym praniu sweter tak sie rozciagnal, ze musialam przycinac rekawy o
                12 cm! Przy czym nie wiedzialam ja ratowac te uciete brzegi, z ktorych zaczely
                wychodzic nitki, no wiec dorobilam do nich na szydelku...falbanki.
                Mezowi sweter sie bardzo podobal, ale niestety nie mogl go przymierzyc, bo
                dostal akurat jakichs wstrzasow i skurczow. W sumie nigdy go nie przymierzyl,
                bo za kazdym razem dostawal tych wstrzasow, no i padal zemdlony na podloge :)
                No wiec sweter lezy juz od kilku lat nieuzywany w szafie.
                No a ostatnio jak zrobilam coreczce kolorowa torebke na pasku, wyszywana
                koralikami i cekinami to...zaraz ja zgubila. Co ja sie nalatalam, zeby ja
                znalezc.
                No,
                wiec pasje do robotek recznych to ja mam, tylko tak jakos mi nic nie wychodzi :)

Mrufka

• anexxa Re: do wszystkich dziewczyn :) 08.09.02, 00:21
                  trauma, nie?;)

ja w zasadzie umiem machac drutami, ale zawsze za duzo
                  nabieram oczek na wstepie i skutkiem tego moje barbie,
                  ktore kiedys z zapalem godnym lepszej sprawy odziewalam w
                  rozne cuda, maja same wielkie kamizele i swetrzyska:>

ale moja ciotka to mistrzyni - kiedys zazyczylam sobie
                  sweterka w motywy zwierzeco-roslinne. na tle czarnym.
                  orzymalam sweter w kaczuszki, slonie, motyle, zaby, 3
                  rodzaje kwiatow... no, moze na fali dzierganych swetrzysk
                  wdzieje go tej zimy;)

xx.
                  • Gość: ja Re: do wszystkich dziewczyn :) IP: *.ipt.aol.com 08.09.02, 00:52
                    no i very good, bo szydelko jest glupie jak but, a najgorsze to, ze znalazlam
                    u siebie przed chwilka dwie zmarszczki, jedna duza a druga malutka, a jutro
                    bedzie ich na pewno juz wiecej, co ja zrobiem malenka, oj la boga
                    • anexxa Re: do wszystkich dziewczyn :) 08.09.02, 01:01
                      nie da sie wyprasowac?

xx.
                      • Gość: ja Re: do wszystkich dziewczyn :) IP: *.ipt.aol.com 08.09.02, 01:02
                        nie mam prondu
                        • anexxa Re: do wszystkich dziewczyn :) 08.09.02, 01:05
                          a komputer napedzasz jezdzac na rowerku, co?:)

no to zelazkiem unplugged. albo 4 tomami encyklopedii.
                          cos musi pomoc.

a, jutro bedzie futro.

xx.
                          • Gość: ja Re: do wszystkich dziewczyn :) IP: *.ipt.aol.com 08.09.02, 01:08
                            komputer nie jest moj, tylko sprowadzony zza granic, i sama juz nie wiem.
                            A Ty Misia tez nie lubisz sama spac?
                            Tak jak ja i czekam, bo jeziora juz zaliczylam.
                            • Gość: Marta Re: do wszystkich dziewczyn :) IP: *.pl 08.09.02, 12:48
                              O Boże, a co to za dziwadło tu wlazło?Ale się uśmiałam z tego wątku :)))))
                              • Gość: zofia Re: do wszystkich dziewczyn :) IP: *.ipt.aol.com 08.09.02, 21:30
                                Gość portalu: Marta napisał(a):

> O Boże, a co to za dziwadło tu wlazło?

A Ciebie szanowna to w dziecinstwie Reksio pogryzl, albo jakis inny krokodyl,
                                ze mnie tak nazywasz...
                                nie wolno, bo Ci dam bzdzwiagwe w nos
                                • Gość: Marta Re: do wszystkich dziewczyn :) IP: *.pl 08.09.02, 21:50
                                  Gość portalu: zofia napisał(a):

> Gość portalu: Marta napisał(a):
                                  >
                                  > > O Boże, a co to za dziwadło tu wlazło?
                                  >
                                  > A Ciebie szanowna to w dziecinstwie Reksio pogryzl, albo jakis inny krokodyl,
                                  > ze mnie tak nazywasz...
                                  > nie wolno, bo Ci dam bzdzwiagwe w nos
                                  ------
                                  Zofia ,wracaj już lepiej do swoich majtusiów-dziwusiów.A potem napisz prace
                                  magisterską,wyprowadź psa i dwa ślimaki,popływaj w jeziorze i spać.OK?
                                  • Gość: zofia Re: do wszystkich dziewczyn :) IP: *.ipt.aol.com 08.09.02, 21:59
                                    A moze to Ciebie ugryzla wiewiora,,,rozumiem, ze nie chcialas mnie obrazic.
                            • Gość: elve Re: do wszystkich dziewczyn :) IP: *.netland.gda.pl 08.09.02, 18:39
                              jeziora zalicza sie fajno, ale morze jeszcze lepiej, dziś zaliczyłam. sama
                              sobie robię: obiad na zupke chińską, objazdy, nacieranie.
                              • Gość: zofia Re: do wszystkich dziewczyn :) IP: *.ipt.aol.com 09.09.02, 03:39
                                Wiesz ja tez chyba muszem byc z Gdanska.
                                • Gość: elve gość portalu Re: do wszystkich dziewczyn :) IP: *.netland.gda.pl 09.09.02, 11:33
                                  Gość portalu: zofia napisał(a):

> Wiesz ja tez chyba muszem byc z Gdanska.

A ja nie muszem ale chcem. Nie jak elektoprezydent :) co mieszka za rogiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka