Gość: Karol IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.05.02, 17:48 Wybieramy się w sierpniu na Capri. Czy możecie polecić biuro w Warszawie, korzystne połączenie lotnicze i hotel na miejscu. Dzięki za informację Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lechu Re: wyjazd na Capri IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.02, 23:10 Zly czas na Capri. Tlok. Bardzo drogo. Dobre restauracje. Fakt, pierdoletki nie halasuja i smierdza tam tak bardzo jak gdzie indziej. Poza tym nie wiem, co mozna przez caly urlop robic na Capri;) Ja bym wybral cos pod Neapolem. Stamtad mozna obskoczyc i Capri, i Ischie, i Casamicchiole. Naprawde wiele do zwiedzania i zobaczenia jest natomiast w Neapolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: wyjazd na Capri IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.05.02, 15:36 Dzięki Lechu Właśnie tak chcemy zrobić. Może poliecisz jakiś fajny hotel w miejscowości (w jakiej najlepiej) pod Neapolem. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Re: wyjazd na Capri IP: *.dip.t-dialin.net 22.05.02, 08:54 Zwiedzałem Zatokę Neapolitańską z jachtu, toteż na temat hoteli nie mam nic sensownego do powiedzenia. W Neapolu jest kolejka miejska, która dobrze spełnia swoją funkcję. Unikaj jeżdżenia samochodem późnym popołudniem. Pod żadnym pozorem nie odpuść Pompejów i Herculanum - na każdą trzeba całego dnia, planu miasta i sporo wody do picia. Jeżeli wejdziesz na Wezuwiusza około 20.00 (dojazd samochodem), nie zapłacisz nic (bo pobierający opłaty śpieszą już do knajpy), a zobyczysz panoramę niebywałej piękności. Nawet smog wygląda tam bajecznie. Pięknych wrażeń! Odpowiedz Link Zgłoś