Dodaj do ulubionych

PUPA? (chodzi o podkład)

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 19:13
nieco zbladłam po wakacjach i potrzebuję - NA GWŁT- nowego podkładu.

O mnie: nie mam syfków, mam kilka minimalnych przebarwień, mam ok. 30 lat,
nie lubie mocno matujących, mam cerę mieszana z tendencją do suchej.
Kolor- raczej neutralny beż.

No i chodze od kilku dni, szukam podkłądu, wszusytkie mnie juz nudzą,albo sa
niedobre, na topowe Diory żal mi pieniędzy, bo spłącam raty za auto i mam
mnóstwo wydatków bardziej obciążających.

i teraz mam 2 typy do rozważenie : Revlon ? ale jaki? CZy np. PUPA ? Ktoś
zdaje się, miał i chwalił?

Doraździce mi? Bo mam depresję, stara tubka mojego podkłądu juz jest
puuusta.....
Obserwuj wątek
    • Gość: Margoo Re: PUPA? (chodzi o podkład) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.09.02, 19:35
      Mogę polecić Revlon Colorstay Lite (w tubce, nie w słoiczku) - nr 2 (naturalny
      beż). Fajnie wyrównuje kolor skóry, bez pozostawiania "maski" na twarzy, kryje
      drobne niedoskonałości i bardzo dobrze trzyma się cały dzień. Ja po nałożeniu
      tego podkładu stosuję jeszcze Meteoryty albo jakiś sypki puder
      dla "wykończenia" i .... przez cały dzień wyglądam przyzwoicie :-)
      Polecam.
      Aha - cena ok. 60 zł.
      • silie Re: PUPA? (chodzi o podkład) 07.09.02, 19:53
        Własnie miałam polecić Ci tą "lajtową" wersję podkładu Revlona "Colorstay".
        Chciałam nabyć wersję w słoiczku, ale kilka osób, w tym znajoma ekspedientka
        odradziły mi, poniewaz mam bardzo sucha skórę; wersja w tubce będzie dla nas
        dobra.Sama ją kupię w przyszłym tygodniu i zdam relację, ale pierwszy raz
        nie mam obaw przed kupnem podkładu...
        s.
        • Gość: Marta Re: Polecam Air Wear IP: *.pl 07.09.02, 19:58
          A ja po raz kolejny doradze mojego ulubionego Air Wear Loreala.tez mam 30
          lat,cerę mieszaną i na mojej buzi sprawdza się znakomicie.Ładnie kryje,lekko
          matuje,a przy tym daje wrażenie naturalności,a nie maski (po prostu stapia się
          ze skórą).Jest niedrogi, kosztuje ok.50 zł.
          • Gość: palumpalum Re: Polecam Air Wear IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 20:04
            Air Wear dzienie osadzał mi sie na policzkach i nie był moim ulubieńcem.
            Czyli radzicie Color Stay? A czy on nie jest np. taki pełny silikonów, ze
            zastyga w momencie nakłądania i trudno sobie z nim poradzić?

• silie Re: Polecam Air Wear 07.09.02, 21:21
              Mnie też AirW. zupełnie nie pasował.
              Własnie o Colorstay, ale tym w słoiczku dziewczyny pisały, że trzeba miec dużą
              wprawę, bo szybko zastyga; ale przy lajtowej wersji nie ma tego problemu.
              Wersja w tubce jest średnio kryjąca, ale doszłam ostatnio do wniosku, że lepiej
              średnie krycie, niz totalna tapeta.
              Co do AirW; ukrywał niedoskonałości nawet nieźle, ale co z tego , skoro
              wybitnie osadzał mi się w porach i potwornie warzył na twarzy.Zauważyłam ,że na
              Forum zdania co do tego podkładu są tylko dwa: jedne dziewczyny sa nim
              zachwycone, a drugie mają takie własnie jak ja objawy...Ciekawe
              pzdr, s.
              • Gość: Margoo Re: Polecam Air Wear IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.09.02, 21:22
                Widzę, że mamy takie samo zdanie o Revlonie - i na dodatek w tym samym czasie :-
                ))))
            • Gość: Margoo Re: Polecam Revlon IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.09.02, 21:22
              Ten Revlon w słoiczku trzeba nałożyć w ciągu 60 sek. - dosyć szybko "zastyga"
              na twarzy. Ale ten w tubce nie - nie trzeba się zbytnio spieszyć z nakładaniem
              i raczej nie ma z tym problemu (tzn. ja nie miałam :-)
              • Gość: mucha Re: Polecam Revlon IP: *.vif.net 08.09.02, 09:27
                Ja nie lubię revlona colourstay. Słabo kryje i dziwnie pachnie. Jak się
                nim "pomaluje" to zawsze mam wrażenie, że się posmarowałam jakąś trucizną ;)
                Dałam siostrze, ale jej się też nie podoba.
                • Gość: palumpalum Re: Polecam Revlon IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.02, 09:26
                  uwaga, zamiast iśc po bułki w czasie pzrerwy sniadaniowej, udam się nabyć
                  FLUID revlona - na waszą odpowiedzialnośc, drogie panie... jak mnie postarzy,
                  albo upiekszy w niewystarczającym stopniu, to ja wam dam !!! ;-)))))

a więc trzymajcie kciuki

wykjatkowo blada palumpalum
                  • silie Re: Polecam Revlon- do Palumpalum 09.09.02, 10:52
                    No to Kochana, napisz koniecznie jak się sprawuje ten Revlon no i który w końcu
                    kupisz, w tubie czy słoju;)))]
                    s.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka