Dodaj do ulubionych

Max Factor-który podkład?

IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 09.09.02, 10:04
Witam! Czy ktoś mógłby mi doradzić, który kupić podkład MF.Do tej pory
używałam 3w1 Complite Make Up(jakieś 5 opakowań), i nie powiem, jestem z
niego zadowolona. Teraz muszę kupić kolejny i zawahałam się, ten sam czy
może Face Finity. Cenowo bardzo podobnie, ale nie chciałabym uraczyć się
czymś niepewnym na kilka miesięcy, a baaardzo nie lubię wyrzucać do śmieci
kosmetyków. Czym się one różnią, jak wypada porównanie, może ktoś wie i mi
odpowie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ignis Re: Max Factor-który podkład? IP: *.elzam.com.pl / 10.3.72.* 12.09.02, 13:56
      Wlaśnie wczoraj nabyłam "Lasting Performance" kosztuje jakieś 49-50zł,
      wypróbowalam juz mnóstwo podkładów z górnych i średnich półek i zawsze wracam
      do "Lasting" Dlaczego? Trzyma się dzielnie przez godzin kilka na mojej tłustej
      cerze, nie ściera się, nie brudzi ubrań i pięknie stapia się ze skórą bez
      efektu maski na twarzy. Może wypróbuj?

Pozdrawiam
      ignis
      • Gość: Jagna Re: Max Factor-który podkład? IP: *.unknown.uunet.be 12.09.02, 14:05
        Gość portalu: ignis napisał(a):

> Wlaśnie wczoraj nabyłam "Lasting Performance" kosztuje jakieś 49-50zł,
        > wypróbowalam juz mnóstwo podkładów z górnych i średnich półek i zawsze
        wracam
        > do "Lasting" Dlaczego? Trzyma się dzielnie przez godzin kilka na mojej
        tłustej
        >
        > cerze, nie ściera się, nie brudzi ubrań i pięknie stapia się ze skórą bez
        > efektu maski na twarzy. Może wypróbuj?
        >

W pełni popieram koleżankę.
    • Gość: kaśka Re: Max Factor-który podkład? IP: *.pl 12.09.02, 15:21
      "Lasting Performance" rulezzz. To najlepszy podkład jakiego używałam a używałam
      ich wiele. Świetnie kryje. Dodam jeszcze, że jest bardzo ekonomiczny.

kaśka
      • Gość: dida Re: Max Factor-który podkład? IP: *.icpnet.pl 12.09.02, 15:42
        hehe-uzywalam lasting i face finity. i musze powiedziec
        ze wole face finity. krycie takie samo, ale FC jest jakby
        lepsza, nowsza wersja LL. matujew iec nei trzeba uzywac
        pudru (choc ostatnio odkrylam zalety pudru i widze ze
        jest roznica stosujac sam podklad,a dodakowo z cienka
        warstwa pudru). FC dluzej sie u mnie trzyma, nie klei sie
        (jak to robil LL), nie zatyka porow (a LL robil to).
        • agus7 Re: Max Factor-który podkład? 12.09.02, 15:56
          Ja też byłam długo fanką Lasting Performance, ale obecnie używana przeze mnie
          tubeczka wydaje mi sie jakby gorsza niż kiedyś... (miałam przerwe w używaniu).
          Teraz u mnie po max. kilku godzinach jakby znika całkowicie z twarzy... może to
          częściowo wina kremu, ale używałam już różnych (Clarins, Vichy, LRP, Eris,
          Miraculum) i za każdym razem dzieje się tak samo. Następnym razem z tańszych
          podkładów kupię zachwalany na innych wątkach Natural Sensation Rimmel.
    • Gość: roan Re: Max Factor-który podkład? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.09.02, 16:11
      Dzięki za odpowiedzi. Pojawiły się one troszeczkę za późno, nie wytrzymałam i
      kupiłam już. Po dłuższym wahaniu postanowiłam, że zostanę przy tym co dobrze
      znam, czyli 3in1 Complite, ale okazało się, że ten odcień, którego używam,
      jest w tej chwili nieosiągalny i zaryzykowałam kupując Facefinity. Jeszcze go
      nie wypróbowałam i nie mogę zdać relacji, ale jak tylko się nim wysmaruję to
      napiszę coś więcej na jego temat.
      Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka