Gość: Coco IP: 217.153.77.* 10.09.02, 16:35 Czy moze juz ktos wie gdzie kupić Eveline w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sliwkaa Re: Eveline - Warszawa 10.09.02, 16:38 Gość portalu: Coco napisał(a): > Czy moze juz ktos wie gdzie kupić Eveline w Warszawie? W Domach Towarowych Wola jest na 1 pietrze taki maly sklepik z kosmetykami i widzialam tam wystawione kosmetyki Eveline. Ale jaki maja wybor to nie wiem ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Eveline - Warszawa 10.09.02, 16:44 podobno jest jakis sklep na solcu i gdzies tam jeszcze - zadzwonilam ktoregos dnia. swoje przygody z dowiadywaniem sie o te adresy opisalam i ze wzgledu na wyjatkowa tepote baby z firmy nie zamierzam tych produktow kupowac, zeby mialy jakosc diora i cene bulki kajzerki. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
g_andzia Re: Eveline - Warszawa 10.09.02, 16:57 jutro zapytam mailem babkę z agencji reklamowej, która mi te eveline przynosi, może ona się dowie, bo sama jestem ciekawa - fajne kosmetyki, a w ogóle ich nie widać:) Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Eveline - Warszawa 10.09.02, 17:09 no wiec wlasnie. a w firmie w ogole nie wiedza, nic a nic, kazala mi jakas isttotka callnac do hurtowni, w ktorej z kolei wiecej niz dwoch adresow nie sposob dostac... xx. Odpowiedz Link Zgłoś
damona Re: Eveline - Warszawa 11.09.02, 16:22 widzialam dzisiaj na Zabkowskiej w takiej malej drogerii. Na pewno byly tusze do rzes i lakiery do paznokci. Zajrzalam tylko przez szybe, wiec nie wiem czy jest cos wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś