Gość: kasia IP: *.laczpol.net.pl 21.09.05, 17:48 hej dziwczyny czy zauwazylyscie poprawe swojej cery?ja mmam ogromny problem z pryszczemi grudkami itd i niedlugo wlasnie zaczne brac te pigulki.ciekawe czy popraw sie.i czy przytylyscie duzo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jassmin1 Re: Harmonet a cera IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.09.05, 18:00 Harmonet jest ok zero wzwyżki wagi cera oliwkowa polecam!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lady.k Re: Harmonet a cera 21.09.05, 21:58 bardzo dobre pigułki. uzywam juz drugi rok i nie miałam żadnych problemów. Zero dodatkowych kilogramów, ładan cera, żadnych eksplozji pryszczy przed okresem plus ładne, jędrne piersi. Ale pamiętaj że pigułki to sprawa bardzo indywidualna i na każdego mogą działać inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martita503 Re: Harmonet a cera IP: *.telia.com 21.09.05, 23:06 jezeli chodzi o cere... to kiedy zaczelam brac harmonet, z dnia na dzien znikly mi niedoskonalosci na twarzy. wsio, gladziutka cera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek_asiekowaty Re: Harmonet a cera IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 21.09.05, 23:41 Nie widze zadnej rozncy po tych tabletkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asienka81 Re: Harmonet a cera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 11:12 szczerze mowiac na mnie w ogole nie dzialaja, tzn. nie widze zadnej roznicy jesli chodzi o cere, wage itd. itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek_asiekowaty Re: Harmonet a cera IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 22.09.05, 12:13 Dokladnie. To nie sa tabletki leczace tradzik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helen Re: Harmonet a cera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 12:27 Ja rowniez nie widze po Harmonecie zadnych zmian , ani na plus ani na minus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Harmonet a cera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 13:14 moze u Ciebie tak nie bedzie ale ja biore te tabletki od 3 miesiecy i moja cera znacznie sie pogorszyla:(( i do tego mdli mnie codziennie.powodzenia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: Harmonet a cera IP: 217.97.133.* 22.09.05, 13:36 u mnie stan cery bardzo sie poprawil. NIe zauwazylam abym przytyla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vesna Re: Harmonet a cera IP: *.torun.mm.pl 22.09.05, 14:49 > moze u Ciebie tak nie bedzie ale ja biore te tabletki od 3 miesiecy i moja cera > znacznie sie pogorszyla:(( i do tego mdli mnie codziennie.powodzenia!!!! Idź do gina i zmień tabletki. Po co masz się męczyć? A co do tematu - biorę Harmonet, nie przytyłam, nie miałam absolutnie żadnych skutków ubocznych. Biorę już trzy lata (z przerwą trzymiesięczną po drodze). ale wpływu na cerę nie zauważyłam zadnego, ani na plus, ani na minus. Odpowiedz Link Zgłoś