Gość: sofi IP: 213.17.161.* 23.09.05, 09:04 Proszę o rady jak zatrzymać proces pierwszych zmarszczek, wokół oczu :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asienka81 Re: POMOCY- Pierwsze zmarszczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 09:08 ja też dołączam się do tej prośby, dziewczyny polećcie jakiś dobry krem pod oczy (mam 24 lata), z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: POMOCY- Pierwsze zmarszczki IP: 213.241.34.* 23.09.05, 09:49 okulary przeciwsłoneczne, krem z dobrym filtrem codziennie. wyrównać wadę wzroku, jeśli istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
gosica37 Re: POMOCY- Pierwsze zmarszczki 23.09.05, 10:06 Raz w tygodniu wykonuje automasaz okreznymi ruchami calej twarzy olejkiem migdalowym (rewelacyjnie tolerowanym przez kazdy rodzaj skory!) przez ok 15 minut z dodatkiem pare kropli dostosowanego do mojej cery innego olejku,np.rozanego. Rezte olejku po zakonczeniu masazu zbieram chusteczka higieniczna.Rewelacja nie tylko na zmarszczki wookol oczu!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asienka81 Re: POMOCY- Pierwsze zmarszczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 10:40 dzieki Gosica, ale czy możesz też polecić jakiś dobry krem pod oczy na noc, taki, który nie uczula, nie podrażnia, a do tego naprawdę działa;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: POMOCY- Pierwsze zmarszczki IP: 213.17.161.* 23.09.05, 10:48 Gosica moja prośba, napisz coś więcej o tym olejku.. jakiej jest firmy moze, albo w jakiego typu spklepach mozna go kupić. z góry dziękuję Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: POMOCY- Pierwsze zmarszczki 23.09.05, 11:05 No i chyba najważniejsze- jak ten masaż robić:))))Od której strony i w którą stronę:) Odpowiedz Link Zgłoś
gosica37 Re: POMOCY- Pierwsze zmarszczki 28.09.05, 11:20 republika.pl/aromatic/aromaterapia/dlaurody.htm Szukalam i szukalam,ale niestety nie znalazlam dokladnej instrukcj(ze zdjeciami) na necie jak robic masaz twarzy:( Link u gory moze pomoc w wyborze olejkow:)Bardzo zaintrygowalay mnie przepisy,z ktorych mam zamiar skorzystac.Kiedys wycielam sobie taka instrukcje z gazety "Samo zdrowie" i do dzis korzystam wykonujac masaz calej twarzy-REWELACJA!!! Olejek migdalowy kupicie w kazdym zielarskim sklepie,albo w aptece.Jest to nalepiej tolerowany olejek przez kazdy rodzaj cery. Masaz pod oczami wykonujemy delikatnie,ZAWSZE od zewnatrz w kierunku nosa,albo ruchami kolistymi(jak przy jakimkolwiek kremie. Owszem,uzywam kremow pod oczy,ale nie mam jakiegos naj,naj,po prostu wierze ze masaz moze przyniesc wiecej korzysci od jakiegokolwiek,najdrozszego nawet kremu! No i ostatnia uwaga,przy zakupie olejkow zwrocie uwage,zeby byl to olejek NATURALNY, a nie syntetyczny - czytajcie skladniki! Musi byc PURE - 100%,drozszy niestety ale najlepszy!:D Macie wiecej pytan,chetnie odpowiem!:) POzdrawiam!:))) Odpowiedz Link Zgłoś