Dodaj do ulubionych

POMOCY- Pierwsze zmarszczki

IP: 213.17.161.* 23.09.05, 09:04
Proszę o rady jak zatrzymać proces pierwszych zmarszczek, wokół oczu :(

Obserwuj wątek
    • Gość: Asienka81 Re: POMOCY- Pierwsze zmarszczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 09:08
      ja też dołączam się do tej prośby, dziewczyny polećcie jakiś dobry krem pod
      oczy (mam 24 lata), z góry dzięki
    • Gość: justy Re: POMOCY- Pierwsze zmarszczki IP: 213.241.34.* 23.09.05, 09:49
      okulary przeciwsłoneczne, krem z dobrym filtrem codziennie.
      wyrównać wadę wzroku, jeśli istnieje.
      • gosica37 Re: POMOCY- Pierwsze zmarszczki 23.09.05, 10:06
        Raz w tygodniu wykonuje automasaz okreznymi ruchami calej twarzy olejkiem
        migdalowym (rewelacyjnie tolerowanym przez kazdy rodzaj skory!) przez ok 15
        minut z dodatkiem pare kropli dostosowanego do mojej cery innego olejku,np.rozanego.
        Rezte olejku po zakonczeniu masazu zbieram chusteczka higieniczna.Rewelacja nie
        tylko na zmarszczki wookol oczu!:)
        • Gość: Asienka81 Re: POMOCY- Pierwsze zmarszczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 10:40
          dzieki Gosica, ale czy możesz też polecić jakiś dobry krem pod oczy na noc,
          taki, który nie uczula, nie podrażnia, a do tego naprawdę działa;-)
        • Gość: kasia Re: POMOCY- Pierwsze zmarszczki IP: 213.17.161.* 23.09.05, 10:48
          Gosica moja prośba, napisz coś więcej o tym olejku.. jakiej jest firmy moze,
          albo w jakiego typu spklepach mozna go kupić.
          z góry dziękuję
          Kasia
          • hermina5 Re: POMOCY- Pierwsze zmarszczki 23.09.05, 11:05
            No i chyba najważniejsze- jak ten masaż robić:))))Od której strony i w którą
            stronę:)
            • gosica37 Re: POMOCY- Pierwsze zmarszczki 28.09.05, 11:20
              republika.pl/aromatic/aromaterapia/dlaurody.htm
              Szukalam i szukalam,ale niestety nie znalazlam dokladnej instrukcj(ze
              zdjeciami) na necie jak robic masaz twarzy:( Link u gory moze pomoc w wyborze
              olejkow:)Bardzo zaintrygowalay mnie przepisy,z ktorych mam zamiar
              skorzystac.Kiedys wycielam sobie taka instrukcje z gazety "Samo zdrowie" i do
              dzis korzystam wykonujac masaz calej twarzy-REWELACJA!!! Olejek migdalowy
              kupicie w kazdym zielarskim sklepie,albo w aptece.Jest to nalepiej tolerowany
              olejek przez kazdy rodzaj cery. Masaz pod oczami wykonujemy delikatnie,ZAWSZE
              od zewnatrz w kierunku nosa,albo ruchami kolistymi(jak przy jakimkolwiek
              kremie. Owszem,uzywam kremow pod oczy,ale nie mam jakiegos naj,naj,po prostu
              wierze ze masaz moze przyniesc wiecej korzysci od jakiegokolwiek,najdrozszego
              nawet kremu! No i ostatnia uwaga,przy zakupie olejkow zwrocie uwage,zeby byl to
              olejek NATURALNY, a nie syntetyczny - czytajcie skladniki! Musi byc PURE -
              100%,drozszy niestety ale najlepszy!:D
              Macie wiecej pytan,chetnie odpowiem!:) POzdrawiam!:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka