Dodaj do ulubionych

biala kredka do paznokci

IP: *.mat.com.pl / 131.107.2.* 13.09.02, 09:03
Dziewczyny, czy macie sposob na biale koncowki dlugich paznokci? Nie chodzi
mi o higiene, oczywiscie, tylko o naturalny kolor paznokcia. W moim wypadku
sa bardzo twarde i nie rozdwajaja sie wiec moge je zapuszczac. Klopot jest z
malowaniem ich przezroczystym lakierem, bo czesc poza palcem jest taka jakas
bezowo-kremowa. Nie zawsze mam czas na robienie frenchu, zastanawiam sie nad
kredka wybielajaca - macie jakies doswiadczenia?
Obserwuj wątek
    • delfinek0 Re: biala kredka do paznokci 13.09.02, 09:27
      sprobuj tak:pomaluj koniec paznokietka bialym lakierem(jednym pociagnieciem-
      najlepiej wychodzi,zeby nie bylo grubo bo sie bedzie odznaczac)i pozniej calosc
      do konca paznokcia pociagnij bezbarwnym lakierem:),moze bedzie ladnie:)
      • Gość: amelka Re: biala kredka do paznokci IP: *.mat.com.pl / 131.107.2.* 13.09.02, 09:50
        delfinek0 napisała:

> sprobuj tak:pomaluj koniec paznokietka bialym lakierem(jednym pociagnieciem-
        > najlepiej wychodzi,zeby nie bylo grubo bo sie bedzie odznaczac)i pozniej
        calosc
        >
        > do konca paznokcia pociagnij bezbarwnym lakierem:),moze bedzie ladnie:)

Wiem ze to jest sposob, tylko nie zawsze chce mi sie bawic w robienie frenchu
        (jestem leniem) Zastanawiam sie, czy moczenie w kwasku cytrynowym moze pomoc.
    • Gość: justy Re: biala kredka do paznokci IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 09:56
      Możesz wbić paznokcie w połówkę cyrtyny na kilka minut- wybielą się nieco.
      • Gość: gAndzia Re: biala kredka do paznokci IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 13.09.02, 11:16
        patyczek kosmetyczny zmoczyć w wodzie utlenionej, przetrzeć pazurki do spodu.
        potem kredką białą - oczywiscie zwilżoną:)
    • Gość: iwaszka Kredka!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 12:07
      Oczywiscie kredka!. Jesli nie chce ci sie malowac paznokci na kolor lub robic
      french, zostaje kredka. I to na prawde nie jest glupi pomysl! Po pierwsze mniej
      z tym roboty, po drugi te kredki sa zazwyczaj wybielajace( ja taka mam), po
      trzecie jesli bedziesz uzywac jej 2-3 razy w tygodniu twoje panokcie sie
      wybiela i nie beda juz kremowo bezowe. Ja mialam podobny problem moje paznocie
      sa przezroczyste, smieszne co?
      Ale kredka pomaga. Uzywam nawet jesli nakladam jakis kolor. Polecam.
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka