forevergirl 27.09.05, 18:20 szukam skutecznego kremu na blizny-TYLKO SPRAWDZONE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasper Re: Blizny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 19:24 plastry silikonowe - rewelacja, ale cena powalająca. Odpowiedz Link Zgłoś
forevergirl Re: Blizny 27.09.05, 22:50 w moim przypadku cos sie nie sprawdzily d;atego szukam czegos innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasper Re: Blizny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 09:18 A blizny masz po czym? Bo mnie na 6 cm blizny po wycięciu bliznowców na twarzy pomogły rewelacyjnie. Tylko trzeba je długo nosić, co najmniej 3 miesiące i przez około 20 - 23 godz. Odpowiedz Link Zgłoś
forevergirl Re: Blizny 28.09.05, 09:22 po operacji blizna ma ponad 20 com i niestety szwy pekly i bardzo nieestetycznie wyglada a te plastry nosilam przez dwa miesiace non stop i wogole nie widze roznicy teraz uzywam od miesiaca kremu i tak moze troche jest roznica ale nie bardzo,operacje mialam ponad dwa lata temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasper Re: Blizny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 09:22 Blizny można też spłycić laserem ( w klinice lub szpitalu chirurgi plastycznej ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasper Re: Blizny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 09:40 Jeżeli szwy ci pękły to można to chirurgicznie poprawić. Po prostu wycina się starą bliznę i nakłada się nowy szew kosmetyczny. I na to jak się tylko zagoi stosuje się te plastry. powinna zostać cienka biaława linia. Oprócz plastrów można stosować w celu nawilżania skóry i zmniejszenia blizn Cepan lub No - skar. Ja miałam tak poprawianą bliznę, tam gdzie kończył się szew został taki nieestetyczny wzgórek i chirurg plastyczny poprawił mi to w ramach reklamacji. Odpowiedz Link Zgłoś
fanta-girl Re: Blizny 28.09.05, 09:50 jest taka masc szwajcarska ktorej ja uzywalam kilka lat temu. Byl to I kosmetyk tego typu ktory sie pojawil w PolSce i z kupnem I tubki mialam sporo problemow. UZywalam go przez jakies 2 lata. Biały slad po bliznie pozostal, ale blizna jest plaska, zadnych zgrubien czy narosli. Uzywalam na blizne na szyi (slad po kilku szwach) i na kolano (tez slad po szwach) Lepsze efekty WSZYSTKICH kremow i masci na blizny sa gdy blizna jest swieza. Czyli zaraz po zniknieciu strupa zaczynamy smarowac. Aha, nazywa sie to CONTRACTUBEX Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kewah Re: Blizny IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.09.05, 18:32 40 zl za 50 gramow. Chyba tanszy jest Cepan. Odpowiedz Link Zgłoś
fanta-girl Re: Blizny 29.09.05, 14:11 potwierdzam, to drogie jest, ale ma konsystencje zelu wiec nawet wydajne. Jesli spasuje Ci male opakowanie, mozesz kupic duze (takie jak krem do rak w tubce) i relatywnie to wychodzi taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Blizny IP: *.osh.swh.mhn.de / *.lrz-muenchen.de 28.09.05, 19:33 Ostanio stajac w kolejce w aptece usłyszałam jak pani mgr polecala "Złot Inków", ponoć rewelacyjne nawet na stare blizny, cena ok. 34 zł, mam zamiar tez wypróbować,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś