Dodaj do ulubionych

Skutki po Thermal Pro!!!

IP: *.devs.futuro.pl 29.09.05, 09:16
Zamówiłam i otrzymałam tabletki (120 szt). Zażywam po 1 dziennie po 7 rano,
po jedzeniu. Nie wiem czy to ma tak być i czy to normalne ale od momentu
kiedy zaczęłam je przyjmować bez przerwy boli mnie głowa, dokładnie z tyłu
głowy, badałam ciśnienie u lekarza (oczywiście, nie przyznałam się że to
zażywam)i okazało się że jest w normie (wcale nie jest za wysokie)dodatkowo
od poniedziałku nie mogę spać, jest to kolejna zarwana noc, obowiam się że
będę musiała je odstawić, samopoczucie mam obojętne, takie, że nic mi się nie
chce. Nie wiem czy zwiększyć dawkę, czy rzucić w cholerę. Biorę dopiero 4 dni
i wiadomo że efektów widać jeszcze nie będzie. Pocieszczie mnie, może to
przejdzie. Co wy na to?
Obserwuj wątek
    • Gość: niwejka Re: Skutki po Thermal Pro!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 09:32
      Tak, to przejdzie, organizm się przyzwyczaja. Ja przez kilka pierwszych dni mam
      doły spychiczne i ogólny niepokój. Potem mija. Tylko nigdy nie przekraczaj 4
      tabletek na dobę!
      • Gość: gosc Re: Skutki po Thermal Pro!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.09.05, 09:36
        Dziewczyny co to jest i na co bierzecie? Nie jest lepiej odstawic gdy szkodzi?
      • glonojad19 Re: Skutki po Thermal Pro!!! 05.10.05, 10:37
        Ależ oczywiście, że organizm sięprzyzwyczi. Przyzwyczaja sie do kazdego
        narkotyku, do efedryny również. Potem trzeba go odzwyczajać np. w Monarze.
    • Gość: Kicia7 Re: Skutki po Thermal Pro!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 10:08
      Biorę od soboty,najpierw po jednej tabletce przez 2 dni.wW sobote wziełam 3 nie
      naraz z odstępami,rano po południu i przed kolacją.Wczoraj wziełam rano i 2 po
      południu,okropnie się zacełam czuć,chciało mi sie wymiotować ale nie
      mogłam.Dziś rano wstałam chociaż jeszcze nie brałam dalej jest mi
      niedobrze.Zaznaczam że na nic nie choruje.Niewiem co o tym sądzić?
      • Gość: gocha Re: Skutki po Thermal Pro!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 17:59
        hmmmm..ja biorę już od pewnego czasu i tez robiło mi sie niedobrze (zbierało na
        ble...)ale nie sądziłam,że thermal może byc tego przyczyną...
        Teraz biorę 2 tabletki rano przed śniadaniem (tzn.tak ok. 30-40 min przed )i
        jest już ok. Więcej nie biorę.Efekty...hm,łykam już z miesiąc - ubyło 5 kg ,więc
        nie jest to drastyczny ubytek dlatego nie sądzę by kilogramy wróciły.
        • Gość: gocha Re: Skutki po Thermal Pro!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 18:03
          zapomniałam dodać,że koniecznie muszę zjeść coś po tych 30 min. po zażyciu tych
          tabletek,bo tak mnie ssie w żołądku....no,nie do wytrzymania....:(
        • Gość: benia okropny trądzik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 12:41
          brałam Thermal 3 tygodnie, i skutkiem owszem spadek lekki wagi był,ale to co
          miałam na twarzy odstraszało mnie i wszytskich innych.Straszny trądzik, syf
          przy syfku.Ja tak zareagowałam i pamiętam że moja kolezanka tez.
    • Gość: kiddo Re: Skutki po Thermal Pro!!! IP: 217.153.94.* 05.10.05, 10:58
      powaliło was? po co to bierzecie?
    • Gość: beata Re: Skutki po Thermal Pro!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 11:07
      a pomyslałas jakie bedziesz miec fajne jo jo gdy skonczysz termala?
    • Gość: beata Re: Skutki po Thermal Pro!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 23:05
      zapomniałam dodac ze jesli chodzi o inne skutki uboczne po termalu oprocz JOJO
      to bóle głowy po odstawieniu
      • Gość: lisa Re: Skutki po Thermal Pro!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 23:20
        dupy się ruszyć nie chce i stosowac rozsądnej diety - tylko łykasz tabletki. idz
        na forum anoreksja i poczytaj jak dziewczyny przezywają doły efedrynowe (po tussi).
        Poza tym wiekszosc i tak zalezy od genow, nie wszycy moga miec super figure!
        Serdecznie współczuje powikłań, problemow z psychiką, żołądkiem i wątrobą -
        wszystko sobie rozregulujesz.
    • Gość: masqa Re: Skutki po Thermal Pro!!! IP: *.gdynia.mm.pl 06.10.05, 12:09
      5 kg w miesiąc na Thermalu? zadna rewelka, tyle schudniesz i bez thermala i bez
      skutków ubocznych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka