mumma1 29.09.05, 13:29 Wybieram sie na wieksze zakupy. Jak myslicie lepiej do Douglasa w Browarze czy do ktorejs Sephory? Jesli do Sephory, to do ktorej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Do Poznanianek IP: *.echostar.pl 29.09.05, 14:25 Ja jakos nie lubie Douglasa, bo nie daja mi probek i wogle obsluga jest niezainteresowana. Wole Sephore - panie mile, daja probki bez problemu, mozna smialo prosic. Ja lubie te w Plazie. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Do Poznanianek 29.09.05, 14:34 Sephora, właściwie nie ważne która - bardziej fachowa obsługa. Ale i tak jestem zwolenniczką perfumerii mniejszych np. Fabiani na św. marcinie Odpowiedz Link Zgłoś
mamazosi7 Re: Do Poznanianek 29.09.05, 15:50 Ja lubie Sephore ta w Plazie,jednak obok Empiku w centrum tez jest fajnie. :) Pozdrawiam, Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: Do Poznanianek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 16:56 Najlepiej w Plazie z tego co sie orientuje jest tam i Douglas i Sephora Sama zobaczysz gdzie lepsza obsługa bo ceny chba te same tylko czasem inne promocje Udanych zakupów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarka Re: Do Poznanianek IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.05, 17:25 A moim zdaniem najwiekszy wybor i najlepsza obsluga jest w Sephorze w Swadzimiu, tej przy Auchan. Odpowiedz Link Zgłoś
jag0da Re: Do Poznanianek 29.09.05, 19:09 Ja polecam z kolei drogerię/perfumerię w Pasażu Rondo (przy rondzie Starołęka) - na piętrze :) Babki zawsze doradzą, bardzo duży wybór kosmetyków i ceny niższe niż w Sephorze/Douglasie/Empiku :)) Odpowiedz Link Zgłoś