Dodaj do ulubionych

SALON KOSM. BIODERM - REWELACJA CZY IMITACJA

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 21:10
DZIEWCZYNY POEDZICIE SZCZERZE JAK TO JEST Z TYM SALONEM BIODERM NA NENCKIEGO
BO W SUMIE BYM TAM ZAJRZEC CHCIALA TYLKO MUSZE JESZCZE ONIM NIECO WIECIEJ SIE
ODEWIEDZIEC OD INNYCH
MAM NADZIEJE ZE MI W TYM POMOZECIE CZEKAM NA ODPOWIEDZI OD WAS
Z GORY BARDZO DZIEKUJE
Obserwuj wątek
    • Gość: AGA Re: SALON KOSM. BIODERM - REWELACJA CZY IMITACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 20:00
      Bioderm to rewelacja, cisza spokój miła obsługa (zawłaszcza p. Jarmila), a do
      tego orginalne kosmetyki Biodermu (bez podróbek i podpuchy. Polecam Super. Aga
      • Gość: sylwia Re: SALON KOSM. BIODERM - REWELACJA CZY IMITACJA IP: 83.147.131.* 03.10.05, 17:27
        Polecam goraco!!
        i ogroomne buziaki dla Pani Jarmili:))
    • Gość: Agulka Re: SALON KOSM. BIODERM - REWELACJA CZY IMITACJA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.05, 20:49
      Szczerze polecam Bioderm. Chodze tam od kilku miesięcy i jestem bardzo
      zoadowolona. Trafiłam na p. Krauze, która wie co doradzić, nie narzuca się z
      drogimi zabiegami, zaś zabieg wieńczy cuuudowny masaż. W mojej ocenie ceny są
      przystępne, zaś gabinet jest luksusowo urządzony, jest jedno óżko, więc mozesz
      poczuć się naprawdę intymnie.
      Mam duże doświadczenie z kosmetyczkami. Kiedyś chodziłam do salonu Payot -
      bioline przy ul. Komandorskiej, też polecam jeżeli jeszcze istnieje,ale kiedy
      pod nosem ma Bioderm, to po co mam jeździć na drugi koniec miasta.
    • polibius Re: SALON KOSM. BIODERM - REWELACJA CZY IMITACJA 04.10.05, 13:11
      Uważam, ze rewelacja. Dobrze wyposażony, w każdym pokoju jedno łóżko, ceny
      przystępne i zabieg wieńczy masaż. Dl mnie wazne jest również to, ze gabinet
      ten mam pod nosem. Kiedys chodziłam do Wyspy Piękna i i Payot, też było
      świetnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka