Dodaj do ulubionych

w czym śpicie?

IP: *.oho.com.pl 16.09.02, 10:54
ja mam trzy koszulki coemi: jedna ciemnobordowa do kompletu z szlafroczkiem ,
jasnoniebieska i jasnozielona. I zastanawiam się nad kupnem czegoś
cieplejszego może coś doradzice
Obserwuj wątek
    • Gość: Kim Re: w czym śpicie? IP: 213.77.91.* 16.09.02, 11:17
      Kilka tygodni temu kupiłam na wyprzedaży w Marx & Spencer cuuudowną piżamkę z
      polaru + flaneli z kotkiem. Jest cieplutka, nadaje się również do chodzenia po
      domku, na słodkie wieczory w łóżku przed telewizorem lub z książką i ukochanym:-
      )
    • Gość: Serena Re: w czym śpicie? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.09.02, 12:40
      Od męża dostałam długa czarną koronkową niemal suknię nocną :), ale na codzień
      sypiam w starych mężowskich podkoszulkach rozmiaru XXXL za tyłek mi sięgają.
      Może mało sexi ale za to jaka wygoda!
      • Gość: Bea Re: w czym śpicie? IP: 213.25.164.* 16.09.02, 14:08

Oo...to całkiem jak ja. Moj "mąż" kupuje mi takie różne cudeńka, kompleciki itp.
        Mam też satynowe koszulki+ szlafroczki (niebieską i bordową).
        Najbardziej jednak lubię sypiać w koszulce mego lubego, rozmiaru XXL.
        Koszulka kupiona na niego ale była lekko za mała. Za to mi baaardzo pasuje:)))
    • Gość: r Re: w czym śpicie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.02, 14:03
      w niczym :)
      • Gość: Helena Re: w czym śpicie? IP: 213.134.140.* 16.09.02, 14:13
        Nago :-))
        • Gość: agul Re: w czym śpicie? IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 16.09.02, 14:14
          Tylko nago:-)
          Chyba, że jest naprawdę baaardzo zimno, wtedy w jakiejś ciepłej koszulce i
          skarpetkach:-)
          • agus7 Re: w czym śpicie? 16.09.02, 14:30
            Ja tez w domku zawsze nago :)))
            no chyba że nagle robi się na maxa zimno i wejdę pod kołdrę w jakimś podomowym
            sweterku i nie mam siły zdjąć, bo skupiam się na ogrzaniu łóżka :)))
            (przeważnie kładę się pierwsza i robię za "piecyk" :)))

A jeszcze chciałam zauważyć że pościel satynowa jest zimą... naprawdę zimna w
            momencie gdy sie wchodzi do łóżka (wczoraj miałam okazję się o tym przekonać,
            choć to nawet jeszcze nie zima...).
          • Gość: gAndzia Re: w czym śpicie? IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 16.09.02, 14:31
            ja jestem okropnym zmarzlakiem, więc nago jest mi zdecydowanie za zimno, nawet
            z narzeczonym i psem:) no chyba, że w grecji czy tunezji:)))) mam mnóstwo
            koszulek, piżamek, na zimę nawet z polaru. te seksowne, koronkowe czy jedwabne
            służa głównie do zdejmowania:))) a spac lubie we flanelowych i innych ciepłych
            (też mam z m&s, z vs, kilka na wiosnę przywiozłam sobie z austrii). w polsce
            widziałam fajne w kappahlu bodajże. w narzeczonego t-shirtach tez uwielbiam
            spać, zwłaszcza jak go nie ma, a że jest wielki, są dla mnie sukieneczkami:)
    • coralin Re: w czym śpicie? 16.09.02, 19:25
      Nago lub w koszulce na ramiączkach.T-shirtów nie lubię.Nawet jak śpię sama:)A
      już o spodenkach czy spodniach od piżamy nie mam mowy.Zostało mi to z czasów
      nastoletnich , gdy miałam kłopoty z krążeniem i nie mogłam spać z "gumką w
      pasie".
      • Gość: palumpalum Re: w czym śpicie? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.02, 19:31
        fajne koszuleczki do spania mozna znaleźc w sklepach indyjskich, ja mam kilka
        bawełnianych koszul nocnych, w stylu romantycznym, z falbanami, wstążeczkami ,
        w kwuatuszki... sa ciepłe i romantyczne, czasem w nioedizle do południa w nich
        po domu chodzę, a kosztują ok. 40 zł ( polecam India Shop na Plantach w
        Krakowie, w okolicach Poczty Głownej, ulica nazywa się NA Gródku - tam maja
        miliony ubranek do spania, oraz fajne bajery do sypialni - narzuty,
        dywaniki ... )
      • Gość: katrina Re: w czym śpicie? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 16.09.02, 19:36
        kwestia temperatury. w lecie - nago albo w majtkach i skarpetkach :)))
        skatpetki są niezykle wazną częścią mojej garderoby, kupuję je od lat tylko
        firmowe i tylko za granicą, jak rodzice pytają czy czegoś potrzebuję z ciuchów -
        dodają "oprócz skarpetek" :))) bo zawsze mówię że skarpetek :)))) lekka
        obsesja. Dzinsy ukochane obdarte i kosztowały 70zł, ale skarpetki z Banana
        Republic :)))) chyba zeszłam z tematu :))))
        w zimie - "polarkowa" pidżama z Gapa, tu nie mam żadnej firmowej obsesji,
        dostałam ja w prezencie :) albo potwornie stara i za duża pidźama wojskowa
        (niebieskie paski, kojarzycie?) :)))) - mój chłopak twierdzi że bardzo
        seksowna, bo ma cechę charakterystyczną męskich pidżam :)))))))))))) wiecie
        jaką?
        albo w majtkach i podkoszulkach
        • Gość: Małgo Re: w czym śpicie? IP: *.compower.pl / 192.168.1.* 16.09.02, 20:02
          nagoooo albo boxery i podkoszulek mojego faceta:)
    • ptasia Re: w czym śpicie? 16.09.02, 20:11
      nago tylko w Grecji np. w W-wie zazwyczaj (jak jest ciepło) w starej + spranej
      koszulce nocnej na ramiączkach (kusej), koszulce bardziej seksownej (b. kusej)
      z pseudo satyny lub w rozciągniętym podkoszulku (taki XL) w kolorze przeżutej
      marchewki. Jak jest chłodniej, to mam parę piżamek (z krótkimi nogawgami -
      jedna z M&S, druga z Jackpotu) oraz taki kombinezonik - choć mało to wygodne. Z
      M&S mam cool komplet, nabyty przez mamusię: koszulka, piżama (na mega mrozy, bo
      bluza z polara) i szlafork, a wszystko beżowe z motywem kangurka :-)))
    • Gość: Maruda Re: w czym s´picie? IP: 66.65.53.* 16.09.02, 20:14
      Tylko nago - ja bardzo lubie, a moja menszczyzna jeszcze bardziej ;-))))))))
    • Gość: Nell Re: w czym śpicie? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 20:14
      w stroju Ewy, hehhe:))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka