Dodaj do ulubionych

do facetów

09.01.07, 22:28
pytanie kieruje szczególnie do tych panów w stałych związkach.
jak sprawiacie przyjemność swoim partnerkom?( oprócz sexu )co jeszcze
robicie aby wiedziały że nadal wam na nich zależy, że je kochacie, że się
wam podobają.
liczę na szczere odpowiedzi :)
Obserwuj wątek
    • eastwood11 ja młody stażem ale odpowiem:) 10.01.07, 18:18
      witam,

Tak dla jasności to nie wiem co robie na tym forum. Może wroga poznaje:) hehe
      No dobrze, więc co robię?
      Drobne gesty takie jak kwiaty chociaż raz na dwa tygodnie, gdy wieje wiatr i
      gdzieś sobie stoimy to staram się zasłonić moją pannę. Stojąc na światłach przed
      przejściem staję za nią i obejmuję. W wolnych chwilach na mieście lekko masuje
      jej kark - dziwne może ale na pewno miłe i niezbyt krępujące:) Nie szczędzę
      miłych słów ale też bez przesady. Gadanie "jakaś Ty piękna" to szablon, który
      nie do końca mnie przekonuje. Więc używam innych słów w stylu "Słońce, ślicznie
      dziś wyglądasz, tak radośnie" no coś takiego, chociaż cieżko taki przykład podać.
      Myślę, że takie drobiazgi są miłe i zbierając je w całoś dają wiele przyjemności
      mojej partnerce, która wie że o nią dbam i może na mnie liczyć w każdej, nawet
      nie do końca wymagającej tego sytuacji.

Pozdrawiam
    • matti.34 Re: do facetów 12.01.07, 22:06
      pisalas w odpowiedzi na moja prosbe o rade wiec teraz ja ci powiem co ja o tym
      mysle. wszystko zalezy od sytuacji w rodzinie bo jesli juz sa dzieci to one
      duzo zmieniaja przynajmniej w moim przypadku, od kilku lat jakbym sie nie
      staral to nie wiele zmienia, na kino sie nie da namowic, kupowalem bielizne
      erotyczna to lezy w szufladzie juz kilka lat i slysze "kiedys zaloze", po takim
      czasie nie jest istotne co robisz dla niej tylko jak dbasz o rodzine, moze tak
      nie powinno byc ale niestety w wielu przypadkach tak jest, o milosc musza dbac
      obie strony bo inaczej okarze sie ze dzieci dorosna i beda mialy swoje zycie a
      dwoje ludzi zostaje samyh i okazuje sie wtedy ze wlasciwie to sa sobie obcy
      jesli starasz sie robic przyjemnosci a w zamian masz ciagle narzekanie jakie
      to zycie jest ciezkie itd to w koncu odpuszczasz. nie wolno dopuscic do takiej
      sytuacji, trzeba duzo rozmawiac ale tak naprawde szczerze, faceci to nie
      jasnowidze, nie zawsze wiedza co by jej sprawilo przyjemnosc, trzeba mu czasem
      podpowiedziec troszke, jesli nie zrobisz tego to wpadniesz w taki kanal jak ja,
      powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka