Gość: E. IP: *.nowiny.net 04.10.05, 17:09 jak je usunąć? jak wybielić plamki potrądzikowe?? znacie jakieś sposoby? Może pomogą mi sposoby naturalne, albo kosmetyki? Poradźcie coś!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: apsikusek Re: plamy po trądziku- jak się pozbyć??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 17:12 polecam differin w kremie lub żelu.Lek jest na receptę,stosuje się go na początku co 2-3 dzień a gdy skóra sie przyzwyczai codziennie.Na poczatku,gdy się przecholuje z ilościa to schodzi skóra!!wiem,bo sprawdziłam;-)trzeba stosować długo,jest dośc drogi(około 40zeta),ale mi pomógł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: plamy po trądziku- jak się pozbyć??? IP: *.nowiny.net 04.10.05, 17:28 czy lekarz pierwszego kontaktu przepisze mi ten lek?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apsikusek Re: plamy po trądziku- jak się pozbyć??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 13:13 powinien przepisac Odpowiedz Link Zgłoś
mattbel Re: plamy po trądziku- jak się pozbyć??? 04.10.05, 19:06 kwasy albo retinoidy. albo jedno i drugie tylo ze retinoidy sa na recepte, a kwasy nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olunia Re: plamy po trądziku- jak się pozbyć??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 19:09 acne derm- swietny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta a mi acne- derm nie pomaga IP: *.nowiny.net 05.10.05, 19:13 stosuję go już 4 miesiąc, a efektów nie widać lub są ledwo, ledwo widoczne. Mam wrażenie, że wybielił mi skórę tam gdzie plam i blizn nie było, w wyniku czego plamki na takiej białawej skórze są jeszcze bardziej widoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: a mi acne- derm nie pomaga IP: *.nowiny.net 05.10.05, 19:15 acha, ktoś tu napisał o kwasach bez recepty. Jakich dokładnie? Gdzie można je kupić? W aptece? I ile kosztują? Czy na pewno wybielają plamy? Doradźcie mi jak jeszcze mogę się pozbyć lub przynajmniej częściowo wybielić plamki domowym sposobem. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: a mi acne- derm nie pomaga 05.10.05, 19:43 Wiem ze La Roche Posay ma jakies kwasy, nie stosowałam ich, ale ponoc dobre. Spytaj sie w aptece, tam Ci na pewno dobrze doradza. Odpowiedz Link Zgłoś