Dodaj do ulubionych

plamy po trądziku- jak się pozbyć???

IP: *.nowiny.net 04.10.05, 17:09
jak je usunąć? jak wybielić plamki potrądzikowe?? znacie jakieś sposoby? Może
pomogą mi sposoby naturalne, albo kosmetyki? Poradźcie coś!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: apsikusek Re: plamy po trądziku- jak się pozbyć??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 17:12
      polecam differin w kremie lub żelu.Lek jest na receptę,stosuje się go na
      początku co 2-3 dzień a gdy skóra sie przyzwyczai codziennie.Na poczatku,gdy
      się przecholuje z ilościa to schodzi skóra!!wiem,bo sprawdziłam;-)trzeba
      stosować długo,jest dośc drogi(około 40zeta),ale mi pomógł.
      • Gość: Edyta Re: plamy po trądziku- jak się pozbyć??? IP: *.nowiny.net 04.10.05, 17:28
        czy lekarz pierwszego kontaktu przepisze mi ten lek??
        • Gość: apsikusek Re: plamy po trądziku- jak się pozbyć??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 13:13
          powinien przepisac
    • Gość: jaa acne derm - działa! n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 18:55
    • mattbel Re: plamy po trądziku- jak się pozbyć??? 04.10.05, 19:06
      kwasy albo retinoidy. albo jedno i drugie
      tylo ze retinoidy sa na recepte, a kwasy nie
      • Gość: olunia Re: plamy po trądziku- jak się pozbyć??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 19:09
        acne derm- swietny!
        • Gość: Edyta a mi acne- derm nie pomaga IP: *.nowiny.net 05.10.05, 19:13
          stosuję go już 4 miesiąc, a efektów nie widać lub są ledwo, ledwo widoczne.
          Mam wrażenie, że wybielił mi skórę tam gdzie plam i blizn nie było, w wyniku
          czego plamki na takiej białawej skórze są jeszcze bardziej widoczne.
          • Gość: Edyta Re: a mi acne- derm nie pomaga IP: *.nowiny.net 05.10.05, 19:15
            acha, ktoś tu napisał o kwasach bez recepty. Jakich dokładnie? Gdzie można je
            kupić? W aptece? I ile kosztują? Czy na pewno wybielają plamy? Doradźcie mi jak
            jeszcze mogę się pozbyć lub przynajmniej częściowo wybielić plamki domowym
            sposobem.
            • asiulka81 Re: a mi acne- derm nie pomaga 05.10.05, 19:43
              Wiem ze La Roche Posay ma jakies kwasy, nie stosowałam ich, ale ponoc dobre.
              Spytaj sie w aptece, tam Ci na pewno dobrze doradza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka