mariko23 04.10.05, 22:53 Dziewczyny znacie jakies perfumy o zapachu czekolady?? BARDZO mi na nich zalezy. Ponoc avon ma jakies, wiecie cos o nich? Za kazda wskazowke z gory bardzo dziekuje:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vanillla3 Re: perfumy czekoladowe 04.10.05, 23:02 nic mi nie wiadomo o czekoladowych perfumach z avonu ale za to ma czegoladowo- truflowy plyn do kapieli! jak pachnie!!! mnnniam! za 14,90 litr! zamawiam! mam tez czekoladowy mus do ciala dermiki- super! ten z firmy dax cosmetics tez niczego sobie! pozdrawiam! sama chetnie nabyje perfumy czekoladowe, jesli takowe istnieja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anastazja Re: perfumy czekoladowe IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 05.10.05, 09:58 Frittini - to wprawdzie nie perfumy, ale spray do ciała i rózne gadżety do kąpieli - pachna świetnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
mangos Re: perfumy czekoladowe 05.10.05, 15:19 Wypróbuj Amorito The Body Shop- słodka,mleczna czekolada i Python Trussardi- czekolada gorzka. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: perfumy czekoladowe 05.10.05, 15:37 Aquolina ma całą serię o zapachu białej czekolady: balsam do ciała, płyn do kąpieli i wodę perfumowaną. jest jeszcze mleczko do kąpieli/pod prysznic cappucino, błyszczyk i balsam do ust i płyn do kąpieli o zapachu czekolady, żel pod prysznic czekolada miętowa i orzechowa, balsam czekolada orzechowa. do kupienia w Sephorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessi191 Re: perfumy czekoladowe IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 06.10.05, 23:01 www.allegro.pl/show_item.php?item=66945805 moze te? Odpowiedz Link Zgłoś
jessi191 Re: perfumy czekoladowe 06.10.05, 23:02 www.allegro.pl/show_item.php?item=66945805 Odpowiedz Link Zgłoś