Gość: yanka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 09:33 Dziewczyny, czy macie jakieś doświadczenia z kremami tej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamilla Re: kremy Matisa IP: 62.29.248.* 17.09.02, 14:02 Ja od kilku lat chodzę do kosmetyczki, która pracuje wyłącznie na produktach Matisa i mogę ci z ręką na sercu polecić wszystkie ich produkty. Mam wrażliwą, na dodatek przetłuszczającą się cerę i na pewno produkty dostosowane do takiej cery sprawdziły się u mnie znakomicie - żadnych uczuleń, same plusy i świetne, korzystne dla ogólnego wyglądu i kondycji cery działanie. Jeżeli chodzi o używanie Matisa w domu, to osobiście przetestowałam trójfazowy peeling i krem hamujący wydzielanie się sebum - obydwa produkty na piątkę! Peeling kosztował ok. 70 zł, krem (za 50 ml) ok. 100 zł, ale kosmetyki są warte tej ceny. Spróbuj moze tak jak ja zacząć od wizyty u kosmetyczki - w Poznaniu (tu mieszkam) na Matisach pracują kosmetyczki w salonach Gabriel (ale te salony są chyba również w innych miastach Polski). Ceny - w Poznaniu za podstawowe oczyszczanie płacisz 65 zł, za oczyszczanie złagodzącymi maseczkami z alg dajesz 90 zł, wiec nie jest to jakiś cenowy zawrót głowy. Pozdrawiam cię, Kamilla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanka Re: kremy Matisa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 15:45 Dziewczyny, dzięki za info:) Kamilla ja też mam cerę raczej wrażliwą i mieszaną w porywach do tłustej, więc cieszą mnie wieści od Ciebie:) Już od dawna miałam zamiar przetestować Matisa, ale ciągle pojawiały się jakieś inne kosmetyczne pokusy. Jakiś czas temu pojawiła się zupełnie nowa seria z witaminami, na którą mam wielką ochotę. Nie wiem, czy to jest ta sama seria, o której pisze corallin, bo tylko w przelocie w GC zerknęłam na kremy i wydały mi się interesujące. Jak kupię i przetestuję, to natytchmiast zdam relację. Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: kremy Matisa 17.09.02, 15:49 Gość portalu: yanka napisał(a): > > Jakiś czas temu pojawiła się zupełnie nowa seria z witaminami, na którą mam > wielką ochotę. Nie wiem, czy to jest ta sama seria, o której pisze corallin, bo > > tylko w przelocie w GC zerknęłam na kremy i wydały mi się interesujące. > Jak kupię i przetestuję, to natytchmiast zdam relację. Koniecznie:))))Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: kremy Matisa 17.09.02, 15:19 Ja miałam kiedyś balsam pod oczy i byłam bardzo zadowolona.Stosowałam też podkład(ciężkawy, raczej na zimę,ale niezły).Też chciałabym poznać opinie na temat kremów do twarzy(szczególnie na noc , bo poszukuję dobrego).Ostatnio ukazała się seria aromaterapeutyczna(olejek+krem).Stosował ktoś? Niestety w żadnym sklepie nie mają ich próbek. Odpowiedz Link Zgłoś