Dodaj do ulubionych

kremy Matisa

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 09:33
Dziewczyny, czy macie jakieś doświadczenia z kremami tej firmy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamilla Re: kremy Matisa IP: 62.29.248.* 17.09.02, 14:02
      Ja od kilku lat chodzę do kosmetyczki, która pracuje wyłącznie na produktach
      Matisa i mogę ci z ręką na sercu polecić wszystkie ich produkty. Mam wrażliwą,
      na dodatek przetłuszczającą się cerę i na pewno produkty dostosowane do takiej
      cery sprawdziły się u mnie znakomicie - żadnych uczuleń, same plusy i świetne,
      korzystne dla ogólnego wyglądu i kondycji cery działanie.
      Jeżeli chodzi o używanie Matisa w domu, to osobiście przetestowałam trójfazowy
      peeling i krem hamujący wydzielanie się sebum - obydwa produkty na piątkę!
      Peeling kosztował ok. 70 zł, krem (za 50 ml) ok. 100 zł, ale kosmetyki są warte
      tej ceny.
      Spróbuj moze tak jak ja zacząć od wizyty u kosmetyczki - w Poznaniu (tu
      mieszkam) na Matisach pracują kosmetyczki w salonach Gabriel (ale te salony są
      chyba również w innych miastach Polski). Ceny - w Poznaniu za podstawowe
      oczyszczanie płacisz 65 zł, za oczyszczanie złagodzącymi maseczkami z alg
      dajesz 90 zł, wiec nie jest to jakiś cenowy zawrót głowy.
      Pozdrawiam cię, Kamilla
      • Gość: yanka Re: kremy Matisa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 15:45
        Dziewczyny, dzięki za info:)
        Kamilla ja też mam cerę raczej wrażliwą i mieszaną w porywach do tłustej, więc
        cieszą mnie wieści od Ciebie:)
        Już od dawna miałam zamiar przetestować Matisa, ale ciągle pojawiały się jakieś
        inne kosmetyczne pokusy.
        Jakiś czas temu pojawiła się zupełnie nowa seria z witaminami, na którą mam
        wielką ochotę. Nie wiem, czy to jest ta sama seria, o której pisze corallin, bo
        tylko w przelocie w GC zerknęłam na kremy i wydały mi się interesujące.
        Jak kupię i przetestuję, to natytchmiast zdam relację.
        • coralin Re: kremy Matisa 17.09.02, 15:49
          Gość portalu: yanka napisał(a):

> > Jakiś czas temu pojawiła się zupełnie nowa seria z witaminami, na którą mam
          > wielką ochotę. Nie wiem, czy to jest ta sama seria, o której pisze corallin,
          bo
          >
          > tylko w przelocie w GC zerknęłam na kremy i wydały mi się interesujące.
          > Jak kupię i przetestuję, to natytchmiast zdam relację.

Koniecznie:))))Pozdrawiam serdecznie.
    • coralin Re: kremy Matisa 17.09.02, 15:19
      Ja miałam kiedyś balsam pod oczy i byłam bardzo zadowolona.Stosowałam też
      podkład(ciężkawy, raczej na zimę,ale niezły).Też chciałabym poznać opinie na
      temat kremów do twarzy(szczególnie na noc , bo poszukuję dobrego).Ostatnio
      ukazała się seria aromaterapeutyczna(olejek+krem).Stosował ktoś? Niestety w
      żadnym sklepie nie mają ich próbek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka