Dodaj do ulubionych

rajstopy wolfdorf

IP: *.oho.com.pl 17.09.02, 09:42
nie wiem czy dokładnie taka jest nazwa. Byłam w czoraj na zakupach i
oglądałam właśnie te rajstopy. Zachwyciły mnie pończochy takie grubsze ,
dobre na taką pogodę jak teraz. I obaliła z nóg cena 110 zł. Podziękowalam i
wyszłam. czy warto kupić te rajstopy , czy ktoś miał coś tej firmy? U mnie
rajtopy i pończochy mało kiedy dożywają drugiego tygodnia więc nie wiem czy
ma sens. Może te są jakieś specjalnie trwałe?
Obserwuj wątek
    • ptasia Re: rajstopy wolfdorf 17.09.02, 09:47
      Wolford. Moja mama (która od jakiegoś czasu może sobie pozwolić na
      klasę "biznes" :-) ubraniowo-kosmetyczną) je baardzo lubi i mi też ze dwie pary
      sprezentowała; no i zasadniczo one są bardziej trwałe, jedną parę miałam
      naprawdę bardzo dlugo, moja mama się zaklina, że swoje ma już z 3 lata (no, ale
      nie przy codziennej eksploatacji); z tym, że te najcieńsze (15-20 den) to i tak
      wiadomo, że bardzo długo nie pożyją - ale ja takie zakładam zazwyczaj góra 2, w
      porywach 3 razy; te Wolforda miałam na pewno więcej. Sama bym jednak pewnie na
      rajstopy nie wydała tyle kasy :-)
      • Gość: em Re: rajstopy wolfdorf IP: 62.148.83.* 17.09.02, 09:53
        pytałam o te rajstopy w wątku "rajstopy na jesień"
        w Elle jest reklama tej firmy i rajstop w 100% naturalnych z połyskiem!?
        dlatego bardzo mnie ciekawią - nie zobaczę ich w sklepie bo firmowego u mnie
        nie ma
        czy one są delikatne i miłe w dotyku?
    • Gość: thea Re: rajstopy wolfdorf IP: 62.99.160.* 17.09.02, 09:50
      Chyba Wolford?
      Super jakosc i wysoka cena. Ja juz od kilku lat kupuje rajstopy i ponczochy
      wylacznie tej firmy, wiec moja rekomendacja moze byc malo wiarygodna, bo nie
      mam porownania do innych :)
      Sa po prostu swietne pod wzg. gatunku, wykonczenia i wzornictwa. Bielizne tez
      maja niezla. Polecam.
      • Gość: fanny Re: rajstopy wolfdorf IP: *.chello.pl 17.09.02, 10:24
        Cena moze i wysoka, ale jesli wezmie sie pod uwage wzornictwo i trwalosc, to
        wedlug mnie do przyjecia.

Tez kupuje Wolforda. Zarowno rajstopy i ponczochy i mam i nosze nadal! jeszcze
        takie sprzed 5 lat. W tych grugszych predzej sie pieta wytrze niz dziura zrobi.
        Zaciagnieci rozciagam na dloni i nie ma po nim sladu.
        • Gość: em Re: rajstopy wolfdorf IP: 62.148.83.* 17.09.02, 10:46
          gdzie kupujesz? w sklepach firmowych?
          i jakie są w komforcie noszenia? to, że trwałe to już wiem
          czy miałaś te naturalne
          • Gość: gAndzia Re: rajstopy wolfdorf IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 17.09.02, 10:58
            chyba można też w innych kupić:) ja zawsze kupowałam w panoramie, chyba to był
            sklep firmowy, ale nie wiem czy jeszcze istnieje, bo ostatnio kupowałam
            rajstopy na wiosnę:) walforda kupuje grubsze rajtki, bo cienkie strasznie drę,
            czy za 2 złote czy za 100, bez róznicy:)))
    • Gość: sasanka Re: rajstopy wolfdorf IP: *.x-net.gliwice.pl 17.09.02, 12:47
      Nie wiem bo nigdy nie używałam, ale dla mnie 110 to zdecydowanie za dużo. Za tą
      cenę można sobie kupić 10 par innych o rożnych wzorach i kolorach. Ja kupuje na
      jesień rajstopy ᡴ den za 10-15 zł i też trwają i trwają. Ostatnio wywaliłam
      takie sprzed paru lat bo właśnie pięta się przetarła. A jak mówiła Gandzia
      cienkie drę na potęgę i nie ma różnicy czy za 2 czy 40 zł ( do 100 jeszcze nie
      dotarłam) a pończoch to dla mnie produkt jednorazowy :).
      Pozdrawiam
      • Gość: gAndzia Re: rajstopy wolfdorf IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 17.09.02, 12:49
        jeszcze tak a propos rajstop, w calzedonii nowa kolekcja:))))
        • Gość: em Re: rajstopy wolfdorf IP: 62.148.83.* 17.09.02, 13:01
          ja zapłacę stówę jeśli rajstopy będą efektowne i wygodne
          a wygodne tzn. nie cisną, nie gryzą, noga oddycha, nie tworzą pancerza
          o ile ładne można kupić bez problemu to z wygodą rzadko to idzie w parze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka