Gość: sasanka IP: *.x-net.gliwice.pl 17.09.02, 12:57 bo idę wodę nastawic. Brrrr ale zimno Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siago Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: *.supermedia.pl / *.sze.warszawa.supermedia.pl 17.09.02, 12:58 Ja podnosze paluszki.... starczy i dla mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasanka Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: *.x-net.gliwice.pl 17.09.02, 13:05 oczywiście juz dolewam filiżanke wody do czajnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siago Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: *.supermedia.pl / *.sze.warszawa.supermedia.pl 17.09.02, 13:13 to ja idę po kruche ciasteczka :) Mniam, mniam smacznego! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goha Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: *.otosf.com.pl 17.09.02, 13:17 Ja tam planuję zmienić strefę klimatyczną... brrr... a póki co, ostentacyjnie chodę w pracy e krótkim rękawku. Nie dam się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oriana Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: *.datastar.pl 17.09.02, 13:22 ja też się nie dawałam i co? i katar buuuuuuuuu :(((( ja chce do ciepłych krajów bo inaczej to w alkoholizm wpadnę od herbatek z rumrm hi hi Pozdrawiam słonecznie i pociągająco noskiem ;) oriana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 17.09.02, 13:25 ja też już smarkam, a od depresji jesiennej powstrzymuje mnie li i tylko wizja rychłego wyjazdu na kretę i santorini:)))) tam 27 stopieńków, mmm:) ps. herbatkę poproszę, ale bez rumu, za słaba mam główkę, żeby po czyms takim samochodem zasuwać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasanka Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: *.x-net.gliwice.pl 17.09.02, 13:24 Goha gratuluje samozaparcia. Ja się zastanawiam czy płaszcza jesiennego nie wyjąć z dna szafy. A tak w ogóle je nawet lubię jesień i herbatkę z rumem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 13:27 Hej, hej! Stukasz z Gliwic? Bo mnie tam sie właśnie na jutro wyjazd kroi. I nie bardzo mi sie chce, jakby kto pytał, bo zimnno jak pieron. Płaszcz jesienny trwa juz w gotowości bojowej... :-) Czy moge jeszcze herbatki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: 213.134.140.* 17.09.02, 13:29 I ja sie pisze... kurcze zastanawiam sie czy nie bede idiotycznie wygladac w futrzaczku. Ranki sa piekielnie chlodne. Marzy mi sie slonko i chyba sie gdzies wybiore, chocby na tydzien. Cieplo pozdrawiam H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 13:35 Mój pan wyskoczył dziś w sztruksowej kurtce na futrzaku i wyglądał jak... jedyny zadowolony człowiek na ulicy. Bynajmniej nie idiotycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: 213.17.175.* 17.09.02, 13:39 O co powiecie na płomyczek w kominku i do tego ta herbatka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 13:42 :-D A jak jeszcze dostanę jakieś przystojne towarzystwo, to :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goha Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: *.otosf.com.pl 17.09.02, 13:49 + kochany pluszowy termofor w kształcie żyrafy, + grzane winko z cynamonem i całą resztą, + piżamka frottowa totalnie asekusualna, i jakieś miłe uchu głupotki w TV hmmmmmmmmm chyba się urwę z pracy wcześniej dziś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 17.09.02, 13:46 Gość portalu: Mia napisał(a): > Mój pan wyskoczył dziś w sztruksowej kurtce na futrzaku i wyglądał jak... > jedyny zadowolony człowiek na ulicy. Bynajmniej nie idiotycznie... my na spacery wieczorne z psem (wcale nie tak późno, bo koło 21) chodzimy juz w puchówkach:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasanka Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: *.x-net.gliwice.pl 17.09.02, 13:46 Z Gliwic i marznę okrutnie. No po tej herbatce odrobinę mi lepiej. Ale dla Ciebie postaram się na jutro załatwić słoneczną pogodę. I nie martw się - Gliwice to bardzo ładne miasto :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 13:56 Jesteś kochana :-))) Powiadasz, że Gliwice ładne? No, ma sie ten gust - wiedziałam, gdzie się rodzić!;-) Ale popołudniowa wyprawa do Zabrza juz mnie tak nie cieszy - Brr, nie znoszę tam jeździć... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drzazga Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.09.02, 13:44 Dla mnie też, dla mnie też!!! Może być pół na pół, mam mocną głowę, ale ciśnienie niskie... Rączki lodowate, popijam kawę z cynamonem, słucham Compay'a Segundo, o już się kończy, no to teraz jakaś salsa, a w kolejce czeka płytka "Best of bellydance", dziś jestem sama, mogę sobie nawet zatańczyć, a co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drzazga Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.09.02, 13:50 I jeszcze kropelka Angel ukochanych, w lato nie używałam, a teraz mogę znów zacząć, tylko to jedno mnie cieszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 14:03 Kurczę, tez na to dziś wpadłam... karmelowa kropelka za uchem od razu poprawia człowiekowi nastrój... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ladyblue Re: Kto chętny na herbatkę z rumem 17.09.02, 16:53 ja też chcę herbatkę! i królestwo za nauszniki,. bo od bluzy z kapturem fryzura mi przyklapła :( i jeszcze ciepła kąpiel z tabletką brown z sephorki :) lepiej mi na samą myśl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elve Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: *.netland.gda.pl 17.09.02, 19:20 o, dzięki. rum moge stawiać (mam kochającą teściową). oj, chyba też se co dobrego pojde zrobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasanka Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: *.x-net.gliwice.pl 17.09.02, 19:35 Elve rumu Ci u mnie dostatek tylko się ten czajniczek na ogniu przypala, czyżby już cała woda wyparowała? No nic naleje nową, a szklaneczkę znów rumem muszę wypełnić :(. Ale jakby się cieplej zrobiło :) Odpowiedz Link Zgłoś