Dodaj do ulubionych

Kto chętny na herbatkę z rumem

IP: *.x-net.gliwice.pl 17.09.02, 12:57
bo idę wodę nastawic. Brrrr ale zimno
Obserwuj wątek
    • Gość: siago Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: *.supermedia.pl / *.sze.warszawa.supermedia.pl 17.09.02, 12:58
      Ja podnosze paluszki.... starczy i dla mnie?
      • Gość: sasanka Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: *.x-net.gliwice.pl 17.09.02, 13:05
        oczywiście juz dolewam filiżanke wody do czajnika
        • Gość: siago Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: *.supermedia.pl / *.sze.warszawa.supermedia.pl 17.09.02, 13:13
          to ja idę po kruche ciasteczka :)
          Mniam, mniam smacznego! :)
    • Gość: goha Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: *.otosf.com.pl 17.09.02, 13:17
      Ja tam planuję zmienić strefę klimatyczną... brrr... a póki co, ostentacyjnie
      chodę w pracy e krótkim rękawku. Nie dam się!
      • Gość: oriana Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: *.datastar.pl 17.09.02, 13:22
        ja też się nie dawałam i co?
        i katar buuuuuuuuu :((((
        ja chce do ciepłych krajów
        bo inaczej to w alkoholizm wpadnę od herbatek z rumrm hi hi
        Pozdrawiam słonecznie i pociągająco noskiem ;)
        oriana
        • Gość: gAndzia Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 17.09.02, 13:25
          ja też już smarkam, a od depresji jesiennej powstrzymuje mnie li i tylko wizja
          rychłego wyjazdu na kretę i santorini:)))) tam 27 stopieńków, mmm:)
          ps. herbatkę poproszę, ale bez rumu, za słaba mam główkę, żeby po czyms takim
          samochodem zasuwać:)
      • Gość: sasanka Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: *.x-net.gliwice.pl 17.09.02, 13:24
        Goha gratuluje samozaparcia. Ja się zastanawiam czy płaszcza jesiennego nie
        wyjąć z dna szafy. A tak w ogóle je nawet lubię jesień i herbatkę z rumem :)
        • Gość: Mia Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 13:27
          Hej, hej!
          Stukasz z Gliwic? Bo mnie tam sie właśnie na jutro wyjazd kroi. I nie bardzo mi
          sie chce, jakby kto pytał, bo zimnno jak pieron.
          Płaszcz jesienny trwa juz w gotowości bojowej... :-)
          Czy moge jeszcze herbatki?
          • Gość: Helena Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: 213.134.140.* 17.09.02, 13:29
            I ja sie pisze... kurcze zastanawiam sie czy nie bede idiotycznie wygladac w
            futrzaczku. Ranki sa piekielnie chlodne. Marzy mi sie slonko i chyba sie gdzies
            wybiore, chocby na tydzien.
            Cieplo pozdrawiam
            H.
            • Gość: Mia Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 13:35
              Mój pan wyskoczył dziś w sztruksowej kurtce na futrzaku i wyglądał jak...
              jedyny zadowolony człowiek na ulicy. Bynajmniej nie idiotycznie...
              • Gość: ja Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: 213.17.175.* 17.09.02, 13:39
                O co powiecie na płomyczek w kominku i do tego ta herbatka?
                • Gość: Mia Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 13:42
                  :-D

A jak jeszcze dostanę jakieś przystojne towarzystwo, to :-DDD
                • Gość: goha Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: *.otosf.com.pl 17.09.02, 13:49
                  + kochany pluszowy termofor w kształcie żyrafy,
                  + grzane winko z cynamonem i całą resztą,
                  + piżamka frottowa totalnie asekusualna,
                  i jakieś miłe uchu głupotki w TV
                  hmmmmmmmmm
                  chyba się urwę z pracy wcześniej dziś

• Gość: gAndzia Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 17.09.02, 13:46
                Gość portalu: Mia napisał(a):

> Mój pan wyskoczył dziś w sztruksowej kurtce na futrzaku i wyglądał jak...
                > jedyny zadowolony człowiek na ulicy. Bynajmniej nie idiotycznie...

my na spacery wieczorne z psem (wcale nie tak późno, bo koło 21) chodzimy juz w
                puchówkach:/
          • Gość: sasanka Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: *.x-net.gliwice.pl 17.09.02, 13:46
            Z Gliwic i marznę okrutnie. No po tej herbatce odrobinę mi lepiej. Ale dla
            Ciebie postaram się na jutro załatwić słoneczną pogodę. I nie martw się -
            Gliwice to bardzo ładne miasto :).
            • Gość: Mia Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 13:56
              Jesteś kochana :-)))
              Powiadasz, że Gliwice ładne? No, ma sie ten gust - wiedziałam, gdzie się
              rodzić!;-)

Ale popołudniowa wyprawa do Zabrza juz mnie tak nie cieszy - Brr, nie znoszę
              tam jeździć... :-(
    • Gość: Drzazga Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.09.02, 13:44
      Dla mnie też, dla mnie też!!!
      Może być pół na pół, mam mocną głowę, ale ciśnienie niskie...
      Rączki lodowate, popijam kawę z cynamonem, słucham Compay'a Segundo, o już się
      kończy, no to teraz jakaś salsa, a w kolejce czeka płytka "Best of bellydance",
      dziś jestem sama, mogę sobie nawet zatańczyć, a co?
      • Gość: Drzazga Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.09.02, 13:50
        I jeszcze kropelka Angel ukochanych, w lato nie używałam, a teraz mogę znów
        zacząć, tylko to jedno mnie cieszy...
        • Gość: Mia Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 14:03
          Kurczę, tez na to dziś wpadłam... karmelowa kropelka za uchem od razu poprawia
          człowiekowi nastrój... :-)
    • ladyblue Re: Kto chętny na herbatkę z rumem 17.09.02, 16:53
      ja też chcę herbatkę! i królestwo za nauszniki,. bo od bluzy z kapturem fryzura
      mi przyklapła :( i jeszcze ciepła kąpiel z tabletką brown z sephorki :) lepiej
      mi na samą myśl :)
    • Gość: elve Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: *.netland.gda.pl 17.09.02, 19:20
      o, dzięki. rum moge stawiać (mam kochającą teściową).
      oj, chyba też se co dobrego pojde zrobić :)
      • Gość: sasanka Re: Kto chętny na herbatkę z rumem IP: *.x-net.gliwice.pl 17.09.02, 19:35
        Elve rumu Ci u mnie dostatek tylko się ten czajniczek na ogniu przypala, czyżby
        już cała woda wyparowała? No nic naleje nową, a szklaneczkę znów rumem muszę
        wypełnić :(. Ale jakby się cieplej zrobiło :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka