Dodaj do ulubionych

bielizna Triumph - Amourette 24

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 15:03
dziewczyny...czy widzialyscie w sklepach ten model bielizny w kolorze
lawendowym ??? sprawdzalam juz na stronie www.biust.pl ale tam sa tylko duze
rozmiary a mnie interesuje 75A i figi rozmiar 38...
moze widzialyscie cos takiego w Poznaniu badz Warszawie ?
a moze polecicie mi jakis fajny komplet bielizny (firme)
w ...takiej...rozsadnej cenie :-)
pozdrawiam
Butterfly
Obserwuj wątek
    • Gość: gAndzia Re: bielizna Triumph - Amourette 24 IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 17.09.02, 15:11
      hmn, to jest chyab to co ja mam od pani hani. tylko ja mam kośc słoniowa. może
      do niej sie wybierz, ona ma pełną wymiarówkę.
      • Gość: Butterfly Re: bielizna Triumph - Amourette 24 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 15:34
        gAndzia...pani Hania to ta z ulicy Grochowskiej ?
        czy tam jest trudno dojechac z centrum...nie jestem z Warszawy...bywam tam od
        czasu do czasu i dopiero zaczynam sie "orientowac w terenie" czy z Mokotowa
        badz samego centrum tam dojade ???
        z gory dziekuje za odpowiedz :-)
        • Gość: Drzazga Re: bielizna Triumph - Amourette 24 IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.09.02, 17:53
          Gość portalu: Butterfly napisał(a):

> gAndzia...pani Hania to ta z ulicy Grochowskiej ?
          > czy tam jest trudno dojechac z centrum...nie jestem z Warszawy...bywam tam od
          > czasu do czasu i dopiero zaczynam sie "orientowac w terenie" czy z Mokotowa
          > badz samego centrum tam dojade ???
          > z gory dziekuje za odpowiedz :-)

Z centrum bardzo ławo dojechać tramwajem 24 i 9, przystanek Żólkiewskiego,
          następny po pl.Szembeka, sklep nazywa się ATUT i jest po tej stronie
          Grochowskiej, gdzie ulice Tarnowiecka i Witolińska (niedaleko Hondy) - jadąc z
          centrum po prawej stronie. Skopiowałam Ci kawałek strony ZTM:

Ulica: GROCHOWSKA
          Przystanek: ŻÓŁKIEWSKIEGO 04 --> GOCŁAWEK
          Typ przystanku Linie
          - stały: 3 6 9 24 44

Ulica: GROCHOWSKA
          Przystanek: ŻÓŁKIEWSKIEGO 02 --> PŁOWIECKA
          Typ przystanku Linie
          - stały: 115 125 137 143 145 183 322 327 521 702
          - na żądanie: 601 605 608 610 612 704 722

Ja do p.Hani wybieram się za jakis miesiąc. Mam takie nieziszczalne marzenie:
          niech cudotworczyni zmniejszy mi biust! Mam 80dd, cholera, w normalnym sklepie
          nie wybieram sobie fasonu, tylko pytam znękanym głosem, czy coś w ogóle jest w
          tym rozmiarze. W dodatku sama czuję, że rozmiar nie ten, zapinam na pierwzą
          haftkę i wraz za luźno, a miseczki ciut za małe, jak nic p.Hania da mi 75f, o
          ja nieszczęsna....

• Gość: Butterfly Re: bielizna Triumph - Amourette 24 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 18:27
            Drzazga...dziekuje Ci bardzo za dokladny opis...jak bede w Warszawie...juz w
            przyszlym tygodniu... to udam sie tam...razem z mapa...z centrum to po nazwie
            kojarze jedynie plac Konstytucji i Marszalkowska...ale jakos sobie
            poradze ...bede pytac ludzi jak sie zgubie w tym wielkim miescie :-)
            pozdrawiam i zycze udanych zakupow...:-)
            ps. ja 75A i tez narzekam...malutkie to takie...a ten model 24 tak bardzo mi
            sie podoba...
            B.
            • Gość: Drzazga Re: bielizna Triumph - Amourette 24 IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.09.02, 18:40

Hm, może pani Hania da Ci 70c?
              Jak kojarzysz Marszałkowską, to udaj się na jej skrzyżowanie z Al.Jerozolimskimi
              czyli Rondo Romana Dmowskiego, a przystanek nosi nazwę Centrum. Znajdź sobie
              przystanek tramwajowy w stronę Pragi i spokojnie poczekaj na 9 lub 24, 44 też
              może być oczywiście. Wsiadaj i usiądź (jak będzie gdzie ;-)), bo czeka Cię
              jakieś 30 minut jazdy. Trafisz na pewno, ale ludzi pytać o drogę bym nie
              radziła, na ogół sami nie wiedzą - mnie kiedyś w ten sposób wykierowano na
              drugi koniec miasta. Powodzenia D.
              • Gość: Ala Re: bielizna Triumph - Amourette 24 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 01:52
                Witaj!
                Widzałam lawendowy w Warszawie, na rogu Sobieskiego i Bonifacego, ale nie dam
                głowy ze 75A :-/ Ja sobie niedawno kupiłam tam kremowy (75B). Być może był w
                moim rozmiarze, bo pani pytała się mnie czy nie wole lawendowy (wolałam
                kremowy :-)

Pozdrawiam
                Ala
              • Gość: Ala Re: bielizna Triumph - Amourette 24 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 01:55
                Witaj!
                Widzałam lawendowy w Warszawie, na rogu Sobieskiego i Bonifacego, ale nie dam
                głowy ze 75A :-/ Ja sobie niedawno kupiłam tam kremowy (75B). Być może był w
                moim rozmiarze, bo pani pytała się mnie czy nie wole lawendowy (wolałam
                kremowy :-)

Pozdrawiam
                Ala

Ps. Mój jest Amourette 24 Re (rzadkość!)
                • butterfly04 Re: bielizna Triumph - Amourette 24 20.09.02, 22:36
                  Ala...kojarze to miejsce ale czy tam jest jakis sklep z bielizna (czy to jest
                  niedaleko przystanku autobusowego)??? bede w poniedzialek w Warszawie wiec
                  prosze odpowiedz jesli zajrzysz na forum :-)
                  pozdrawiam i dzieki za info
                  B.
                  • Gość: Butterfly Re: bielizna Triumph - Amourette 24 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 18:32
                    ponawiam prosbe...please
                    • Gość: Ala Re: bielizna Triumph - Amourette 24 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 21:12
                      Już spieszę z odpowiedzią :-)
                      Sklep mieści się w ciągu handlowym (tam więcej banków niż sklepów) w budynku
                      mieszkalnym w pobliżu przystanku autobusowego (św. Bonifacego w kierunku
                      centrum). Jest w jakimś zagłębieniu (wnęce, a może w pobliżu bramy- nie
                      pamiętam), w samym sklepie (niezbyt dużym) są równiez kosmetyki, ale na
                      wystawie są poprzyklejane opakowania czy reklamy Triumpha (Feliny też). W tym
                      budynku jest równiez Solarium/kosmetyka, a na dalszym końcu apteka (takie info,
                      aby łatwiej Ci było zlokalizować budynek). Acha, przystanek przy kioskach z
                      kwiatkami :-)
                      Mam nadzieję, ze mój opis dostatecznie ułatwi Ci orientację.
                      Napisz mi, skąd wyruszasz (w Wawie), a napiszę Ci jak tam dojechać.

Wczoraj zlokalizowałam jeszcze 1 sklep z Triumphem (przy Solidarności- między
                      J.Pawła a Pl. Bankowym). Był już zamknięty więc nie wiem, jaki miał asortyment.
                      A przy J.Pawła (obok księgarni Atlas, to blisko Hali Mirowskiej) też mają
                      troszkę Triumpha, ale nie wiem, czy tenże Amourette :-(
                      Poza tym w podziemiach Dw. Centralnego, pod J.Pawła II, też kiedyś jakiegoś
                      Triumha kupowałam...
                      W Galerii Centrum tego modelu nie ma ( i w ogóle niewielki wybór), natomiast
                      chyba w Galerii Mokotów może być (Triumph- nie wiem czy amourette) , i ,
                      prawdopodobnie,w Landzie przy Wałbrzyskiej.

Ale Ci tego podałam, a tu trzeba i czas mieć i siły, aby się powziąć takich
                      poszukiwań...

Pisz, jakby co, ja bede to co jakis czas zagladac.

pozdrawiam
                      Ala
                      • Gość: gAndzia Re: bielizna Triumph - Amourette 24 IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 23.09.02, 10:40
                        ja jednak radzę wybrac się do pani hani. sklepów, gdzie sprzedają triumpha jest
                        w warszawie multum, ale znaleźć odpowiedni modelk, kolor i rzomiar wcale nie
                        ejst takie proste.
    • Gość: Butterfly Re: bielizna Triumph - Amourette 24 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 10:58
      dziewczyny...jestescie wspaniale dziekuje Wam za pomoc...:-) dzisiaj wlasnie
      jade do Warszawy do mojego chlopaka bo czekaja nas jeszcze wspolne wakacje,
      ile razy jestem w Warszawie to staram sie poznac to miasto i troszke
      pobuszowac po sklepach :-) u siebie zdobylam ten model co Ty Ala "Re" i dobrze
      bo na ten moj maly biust w sam raz natomiast niggggdddzzziiieee nie ma
      majtek :-( w rozmiarze 38 dlatego mam nadzieje ze u Was to kupie...
      ach Ala...Twoj opis jest super, to o tym miejscu myslalam, ale nie wiedzialam,
      ze wlasnie tam jest bielizna do kupienia, a za rada gAndzi i Drzazgi jak
      wrocimy to pewnie udam sie do pani Hani...tak z ciekawoasci :-) moze zdziala
      cuda i troszke mi "biust powiekszy"
      pozdrawiam serdecznie,
      Motyl'ek
    • Gość: Butterfly kupilam :-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.02, 18:35
      kupilam to co chcialam...dzieki Ala jeszcze raz...dostalam to tam gdzie
      pisalas, kupilam stringi a z czasem moze dokupie figi
      pozdrawiam,
      Ania
      • Gość: Ala Re: kupilam :-) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 20:08
        Miłego noszenia, może też sobie kupię lawendowy :-)

Pozdrawiam
        Ala

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka