Dodaj do ulubionych

Lakier Sunsilk

06.10.05, 10:50
Proszę o opinie na temat lakieru do włosów Sunsilk, tego z dziwną zagiętą
końcówką. Czy rzeczywiście lepiej podtrzymuje włosy niż inne? No i czy można
go też używać na całą długość włosów czy też zbyt je usztywnia? Z góry dzięki
za odp.
Pzdr
Obserwuj wątek
    • emila1984 Re: Lakier Sunsilk 06.10.05, 11:39
      Nikt mi nie pomoże???
    • Gość: dwa_buciki Re: Lakier Sunsilk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 13:52
      Przeczytaj sobie skłąd. Na pierwszy miejscu jest alkohol denat.
    • Gość: frida7 Re: Lakier Sunsilk IP: *.sds.uw.edu.pl / 212.87.0.* 08.10.05, 17:15
      mnie nie pasuje, wydaje mi sie ze caly jego bajer tkwi w tej koncowce, ktora
      wcale nie jest taka swietna. Jak pryskasz z wiekszej odleglosci to powierzchnia
      rozpylania jest wieksza niz nasada wlosow, a jak z bliska to "mocza" sie wlosy.
      I nie utrwala za mocno.
      pozdrawiam
      • Gość: kasia j Re: Lakier Sunsilk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 18:09
        mam pianke sunsilk własnie z tej seri i nikomu nie polecam.nabrałam się na
        figlarne i modne opakowanie.ale pianka jest do d***!!! włosy są jakies suche
        posklejane.Zaden kosmetyk do włosów z firmy sunsilk mi nie podpasował .Ta firma
        to jest do nieczego
    • evally Re: Lakier Sunsilk 08.10.05, 18:58
      Chciałam kupić, ale przeczytałam, że Sunsilk produkuje ta firma co Timotei, a
      dla mnie pianki i lakiery Timotei to badziew totalny :). Polecam lakier Taft
      czarny, rewelacja, oczywiście spryskuj nim pasma włosów od spodu u nasady,
      fryzura trzyma się długooo, nawet przy niesprzyjających warunkach ;).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka