Dodaj do ulubionych

portfelowa?

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 15:56
kobity, czytam o kupowanych przez was obficie koszulach portfelowych,
najchetniej bialych. co to takiego?
czy to jest takie cos wiazane powyzej pepka? :-))
Obserwuj wątek
    • Gość: kasica Re: portfelowa? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 18:01
      Gość portalu: kasica napisał(a):

> kobity, czytam o kupowanych przez was obficie koszulach portfelowych,
      > najchetniej bialych. co to takiego?
      > czy to jest takie cos wiazane powyzej pepka? :-))

no i kto mnie - troglodytke - oswieci?
      • Gość: saxony Re: portfelowa? IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 18.09.02, 18:12
        te koszule nie sa krociutkie,tak zeby wiazac troczki powyzej pepka tylko
        obwiazuje sie nimi po wierzchu bluzki .po prostu jeden z tych troczkow jest
        przewlekany przez dziurke z boku bluzki co pozwala na zamotanie w pasie.

pozdrawiam.s.
        • Gość: magamaga Re: portfelowa? IP: *.ost-poland.com.pl 18.09.02, 18:14
          Mnie tez to zaintrygowalo, kasica, mozemy razem biegac z maczugami. Czyli
          portfelowa to po prostu z paskiem?
          • Gość: saxony Re: portfelowa? IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 18.09.02, 18:18
            niezupelnie.takie bluzki nie maja guzikow.ich poly krzyzuja sie z przodu,do
            tego rzewiazanie w pasie nadaje im efektowny wyglad.

pozdrawiam
            • Gość: kasica Re: portfelowa? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 18:27
              dzieki, juz sie czuje cywilizowana. magamaga, odkladamy maczugi :)

czy to sie da nosic na duzy biust? widzialam takie koszule, ale jakos
              nigdy nie przymierzylam myslac, ze pewnie nie dam rady ich owiazac
              na swej klacie :) a sa ladne, fakt
              • rossa_ Re: portfelowa? 18.09.02, 18:30
                Wiesz kasica, ja jak przymierzyłam portfelową koszulę na swoje B70 to
                stwierdziłam: "fajna, ale żeby to nosić, to przydałby mi się większy biust" :)))
                Więc spróbuj koniecznie :))
                • Gość: katrina Re: portfelowa? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 18.09.02, 18:33
                  rossa_ napisała:

> Wiesz kasica, ja jak przymierzyłam portfelową koszulę na swoje B70 to
                  > stwierdziłam: "fajna, ale żeby to nosić, to przydałby mi się większy
                  biust" :))
                  > )
                  > Więc spróbuj koniecznie :))

Dokładnie. Bo ten fason pomniejsza biust.
                  • Gość: Drzazga Re: portfelowa? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.09.02, 10:48
                    Gość portalu: katrina napisał(a):

> rossa_ napisała:
                    >
                    > > Wiesz kasica, ja jak przymierzyłam portfelową koszulę na swoje B70 to
                    > > stwierdziłam: "fajna, ale żeby to nosić, to przydałby mi się większy
                    > biust" :))
                    > > )
                    > > Więc spróbuj koniecznie :))
                    >
                    > Dokładnie. Bo ten fason pomniejsza biust.

Ooo, lecę kupić natychmiast!!!!!!
                    To znaczy: po wypłacie :-(((
                  • Gość: gAndzia Re: portfelowa? IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 19.09.02, 11:28
                    Gość portalu: katrina napisał(a):

>
                    > Dokładnie. Bo ten fason pomniejsza biust.

wręcz przeciwnie, ten fason powiększa biust, ładnie go eksponując:)
                    • Gość: Drzazga Re: portfelowa? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.09.02, 12:02
                      Gość portalu: gAndzia napisał(a):

> Gość portalu: katrina napisał(a):
                      >
                      > >
                      > > Dokładnie. Bo ten fason pomniejsza biust.
                      >
                      > wręcz przeciwnie, ten fason powiększa biust, ładnie go eksponując:)

Yyyy :-(((
                      Mój eksponuje się sam, nieco przesadnie.
                      Chyba sprawdzę efekt doświadczalnie.
                • Gość: r Re: portfelowa? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.09.02, 18:34
                  rossa_ napisała:

> Wiesz kasica, ja jak przymierzyłam portfelową koszulę na swoje B70 to
                  > stwierdziłam: "fajna, ale żeby to nosić, to przydałby mi się większy
                  biust" :))
                  > )
                  > Więc spróbuj koniecznie :))

Mały biust też jest dobry, a przydaje się do tego talia osy. Ja przynajmnie (z
                  małym biustem) wzbudzam zainteresowanie wśród panów :) w tej portfelowej rzecz
                  jasna.
    • Gość: r Re: portfelowa? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.09.02, 18:30
      qrka woda, nie wiedziałam, ze coś takiego noszę już od wiosny :) w szybkim
      tempie się koło Was dziewczyny edukuję
      • Gość: saxony Re: portfelowa? IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 18.09.02, 19:26
        pod wplywem tego watku zaczelam sobie myslec,ze moze tez bym sobie sprawila tak
        bluzke.helena pisala,ze sa w gc,tylko nie pamietam wszystkich kolorow.na pewno
        wspominala o bialej,czerwonej i jakiejs jeszcze.moze ktoras z was pamieta.cos
        mi sie kolacze po glowie,ze chyba czarna,ale glowy nie daje.biala wydaje mi sie
        taka jakas galowa,ze sie tak wyraze,czerwona do niczego mi nie pasuje,ale
        czarna bylaby niezla.

pozdrawiam.s.
        • ptasia Re: portfelowa? 18.09.02, 19:51
          są autografa, ale - to co widziałam - mają jeszcze takie żabotowe falbanki, i
          są w tych 3 kolorach (czer, czar, biał). Są też w Zarze (w paski), ale jakoś
          mało ich było (tj. przebrane rozmiary).
          • Gość: kasica Re: portfelowa? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 21:07
            falbanki odpadaja - nie przepadam. w dziedzinie koszul
            stawiam na prostote. ale nadal nie jestem przekonana,
            bo talia osy sie niestety nie szczyce - zebym nie wiem jak
            schudla, to mam waskie biodra i talie widac slabo. ale
            odbieglam od tematu :)
            • Gość: gerda 5 Re: portfelowa? IP: 194.119.254.* 19.09.02, 09:30
              w GC sa zarowne te z zabotowymi falbankami jak i takie proste klasyczne. Ja mam
              biala i czarna. Przynajmniej maja 97%bawelny, wiec nie sa sztuczne jak
              wiekszosc rzeczy w sklepach. Tyle, ze dluzej bedzie sie je prasowac. No, ale
              czego sie nie robi....:)

gerda 5
              • helena25 Re: portfelowa? 19.09.02, 10:05
                Autografy sa fajne, latwo sie prasuja, ladnie sie ukladaja i sa w trzech
                kolorach. Oprocz wymienionego bialego i czerwonego jest jeszcze czarnay.
                Pozdrawiam
                H.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka