Gość: kasica IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 15:56 kobity, czytam o kupowanych przez was obficie koszulach portfelowych, najchetniej bialych. co to takiego? czy to jest takie cos wiazane powyzej pepka? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasica Re: portfelowa? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 18:01 Gość portalu: kasica napisał(a): > kobity, czytam o kupowanych przez was obficie koszulach portfelowych, > najchetniej bialych. co to takiego? > czy to jest takie cos wiazane powyzej pepka? :-)) no i kto mnie - troglodytke - oswieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saxony Re: portfelowa? IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 18.09.02, 18:12 te koszule nie sa krociutkie,tak zeby wiazac troczki powyzej pepka tylko obwiazuje sie nimi po wierzchu bluzki .po prostu jeden z tych troczkow jest przewlekany przez dziurke z boku bluzki co pozwala na zamotanie w pasie. pozdrawiam.s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magamaga Re: portfelowa? IP: *.ost-poland.com.pl 18.09.02, 18:14 Mnie tez to zaintrygowalo, kasica, mozemy razem biegac z maczugami. Czyli portfelowa to po prostu z paskiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saxony Re: portfelowa? IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 18.09.02, 18:18 niezupelnie.takie bluzki nie maja guzikow.ich poly krzyzuja sie z przodu,do tego rzewiazanie w pasie nadaje im efektowny wyglad. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: portfelowa? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 18:27 dzieki, juz sie czuje cywilizowana. magamaga, odkladamy maczugi :) czy to sie da nosic na duzy biust? widzialam takie koszule, ale jakos nigdy nie przymierzylam myslac, ze pewnie nie dam rady ich owiazac na swej klacie :) a sa ladne, fakt Odpowiedz Link Zgłoś
rossa_ Re: portfelowa? 18.09.02, 18:30 Wiesz kasica, ja jak przymierzyłam portfelową koszulę na swoje B70 to stwierdziłam: "fajna, ale żeby to nosić, to przydałby mi się większy biust" :))) Więc spróbuj koniecznie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: portfelowa? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 18.09.02, 18:33 rossa_ napisała: > Wiesz kasica, ja jak przymierzyłam portfelową koszulę na swoje B70 to > stwierdziłam: "fajna, ale żeby to nosić, to przydałby mi się większy biust" :)) > ) > Więc spróbuj koniecznie :)) Dokładnie. Bo ten fason pomniejsza biust. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drzazga Re: portfelowa? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.09.02, 10:48 Gość portalu: katrina napisał(a): > rossa_ napisała: > > > Wiesz kasica, ja jak przymierzyłam portfelową koszulę na swoje B70 to > > stwierdziłam: "fajna, ale żeby to nosić, to przydałby mi się większy > biust" :)) > > ) > > Więc spróbuj koniecznie :)) > > Dokładnie. Bo ten fason pomniejsza biust. Ooo, lecę kupić natychmiast!!!!!! To znaczy: po wypłacie :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: portfelowa? IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 19.09.02, 11:28 Gość portalu: katrina napisał(a): > > Dokładnie. Bo ten fason pomniejsza biust. wręcz przeciwnie, ten fason powiększa biust, ładnie go eksponując:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drzazga Re: portfelowa? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.09.02, 12:02 Gość portalu: gAndzia napisał(a): > Gość portalu: katrina napisał(a): > > > > > Dokładnie. Bo ten fason pomniejsza biust. > > wręcz przeciwnie, ten fason powiększa biust, ładnie go eksponując:) Yyyy :-((( Mój eksponuje się sam, nieco przesadnie. Chyba sprawdzę efekt doświadczalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: portfelowa? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.09.02, 18:34 rossa_ napisała: > Wiesz kasica, ja jak przymierzyłam portfelową koszulę na swoje B70 to > stwierdziłam: "fajna, ale żeby to nosić, to przydałby mi się większy biust" :)) > ) > Więc spróbuj koniecznie :)) Mały biust też jest dobry, a przydaje się do tego talia osy. Ja przynajmnie (z małym biustem) wzbudzam zainteresowanie wśród panów :) w tej portfelowej rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: portfelowa? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.09.02, 18:30 qrka woda, nie wiedziałam, ze coś takiego noszę już od wiosny :) w szybkim tempie się koło Was dziewczyny edukuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saxony Re: portfelowa? IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 18.09.02, 19:26 pod wplywem tego watku zaczelam sobie myslec,ze moze tez bym sobie sprawila tak bluzke.helena pisala,ze sa w gc,tylko nie pamietam wszystkich kolorow.na pewno wspominala o bialej,czerwonej i jakiejs jeszcze.moze ktoras z was pamieta.cos mi sie kolacze po glowie,ze chyba czarna,ale glowy nie daje.biala wydaje mi sie taka jakas galowa,ze sie tak wyraze,czerwona do niczego mi nie pasuje,ale czarna bylaby niezla. pozdrawiam.s. Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: portfelowa? 18.09.02, 19:51 są autografa, ale - to co widziałam - mają jeszcze takie żabotowe falbanki, i są w tych 3 kolorach (czer, czar, biał). Są też w Zarze (w paski), ale jakoś mało ich było (tj. przebrane rozmiary). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: portfelowa? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 21:07 falbanki odpadaja - nie przepadam. w dziedzinie koszul stawiam na prostote. ale nadal nie jestem przekonana, bo talia osy sie niestety nie szczyce - zebym nie wiem jak schudla, to mam waskie biodra i talie widac slabo. ale odbieglam od tematu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerda 5 Re: portfelowa? IP: 194.119.254.* 19.09.02, 09:30 w GC sa zarowne te z zabotowymi falbankami jak i takie proste klasyczne. Ja mam biala i czarna. Przynajmniej maja 97%bawelny, wiec nie sa sztuczne jak wiekszosc rzeczy w sklepach. Tyle, ze dluzej bedzie sie je prasowac. No, ale czego sie nie robi....:) gerda 5 Odpowiedz Link Zgłoś
helena25 Re: portfelowa? 19.09.02, 10:05 Autografy sa fajne, latwo sie prasuja, ladnie sie ukladaja i sa w trzech kolorach. Oprocz wymienionego bialego i czerwonego jest jeszcze czarnay. Pozdrawiam H. Odpowiedz Link Zgłoś