Dodaj do ulubionych

Ocet jabłkowy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 10:44
Czy stosowałyście ocet jabłkowy np. w tabletkach lub w czystej formie?? I co
z efektami czy są i jak szybko?
Obserwuj wątek
    • Gość: hania Re: Ocet jabłkowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 12:51
      Używałam Aplefit Naturelli i nic.
      Piłam też codziennie rano na czczo szklankę wody i łyżką octu jabłkowego i też
      nic.
    • Gość: luca3105 Re: Ocet jabłkowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 12:53
      O rany, nie kupuj tabletek octu jabłkowego! Nie warto choć są niedrogie. Miałam
      różne, ale powodowały u mnie tylko wściekły apetyt = zero chudnięcia.Ocet
      jabłkowy przyspiesza przemianę materii i stąd taki efekt.Pozdrawiam!
      • Gość: MARTECZKA Re: Ocet jabłkowy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.10.05, 16:11
        Mam przyjaciołkę, ktora kiedyś chciała schudnąć postanowila pic ocet jablkowy,
        blagalam ja zeby tego nie robila, ze to nie zdrowe i zbyteczne. Dzisi sama go
        kupilam i zaczynam stosować...ona schudla prawie 10 kilo w trzy miesiace!!!!! i
        teraz nic nie utyla a to bylo pol roku temu . Jedna uwaga nie kazdy osiaga po
        tym tekie efekty :( ale warto sprobowac pozdrawiam papapa!!!!!:D
        • Gość: ciekawa Re: Ocet jabłkowy. +cos jeszcze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 16:42
          10 kg?super.ale napisz prosze co jeszcze robila poza piciem octu?wystarczy pic
          ocet i juz moga byc takie efekty?wiem ze to kwestia indywidualna -kazdy
          przemiane ma inna ale jak to bylo u niej? tylko pija ocet a jadla normalnie?
          slodycze tez?jak to bylo?
        • Gość: merlinek1 Re: Ocet jabłkowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 11:47
          Marteczka napisz jak ona stosowała ten ocet jabłkowy??
          • Gość: ocet Re: Ocet jabłkowy IP: *.murator.com.pl 21.10.05, 15:41
            przeczytałam ostatnio, że jeżeli się chce schudnąć, powinno się wypijać przed
            posiłkiem szklankę ciepłej wody z dwoma łyżkami octu jabłkowego. dziś
            spróbowałam. śmierdzi straszliwie. nie miałam napadu wilczego głodu, ale
            to "nie te dni";)
            • Gość: lola UWAZAJCIE!!!!! IP: *.acn.waw.pl 21.10.05, 18:54
              a ja bralam aplefit..i ocet jablkowy..rzeczywiscie zaczelam chudnac..ale Bardzo
              zmarnowlama sobie zoladek!!!!podejrzewali u mnie wrzod a mam 22lata a okazlao
              sie ze to ocet bardzo zniszczyl nablonek zoladka!!prawie miesiac musialam jesc
              keleiki!!wiec ja przestrzegam..teraz jzu jest wsyztsko ok..jem jak zawsze swoje
              ulubione ostre potrway..ale octu jakos nie bede juz uzywac:))
              • dariaaa1 Re: UWAZAJCIE!!!!! 21.10.05, 21:38
                bo drogie panie,jest drobna roznica pomiedzy przyjmowaniem preparatow
                aptecznych,a waleniem octu z gwinta.
                • ivettinka Re: UWAZAJCIE!!!!! 22.10.05, 13:25
                  Szklanka wody z łyżeczką (!) octu jabłkowego przed posiłkiem nie powinna
                  zaszkodzić na żołądek. Chyba, że ktoś już ma z nim klopoty.
                  Co do efektow to u mnie poprawił przemianę materii, ale jakiegoś specjalnego
                  cudu nie zauważyłam. Z tym, że ja nie stosowałam go jako kuracji odchudzającej
                  a raczej piłam przed obfitymi posiłkami żeby nie przytyć :) I było ok :)
                  • maglove77 Re: UWAZAJCIE!!!!! 23.10.05, 12:56
                    Pilam ,pije i pic bede...Raz wiecej raz mniej.Poprawila mi sie przemiana
                    materii,i moja cera!!!Polecam......
        • Gość: ewa Re: Ocet jabłkowy IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.05, 13:14
          wiyam możesz mi powiedzieć jak twoja koleżanka go piła
          • Gość: Kamilla Re: Ocet jabłkowy IP: *.ds1-khk.adsl.cybercity.dk 15.11.05, 14:58
            Ja kiedys sprobowalam, ale dzieki, to nie dla mnie takie przysmaki;) Ale
            poniewaz zostala mi prawie cala butelka, zaczelam go uzywac do plukania wlosow.
            2 lyzki na szklanke zimnej wody, wylewamy na lepetyne po splukaniu
            szamponu/odzywki woda. W moim przypadku wlosy zaczely sie wolniej przetluszcac,
            sa tez bardziej blyszczace. Aha, zapach octu znika po wyschnieciu. Polecam
            • aniolek125 Re: Ocet jabłkowy 15.11.05, 17:18
              Mam do Was pytanie: ile kosztuje ten ocet i gdzie mozna go kupic?
              pzdr.
              • Gość: ewa Re: Ocet jabłkowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 11:07
                podtrzymuje pytanie powyzej:)
                • Gość: magicwoman Re: Ocet jabłkowy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.06, 11:40
                  Mozna go kupic w kazdym wiekszym sklepie spozywczym i kosztuje najwyzej 10 zł,
                  np. taki z Kamisa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka