Gość: ola IP: *.utp.pl 19.09.02, 14:37 jaki to zapach-warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rossa_ Re: Dolce vita Diora perfumy 19.09.02, 14:41 Ja je regularnie kupuję swojej mamie- to jeden z jej ulubionych zapachów. Dla mnie za poważny, ale latem używam czasem Eau de Dolce Vita i ta wersja mi jak najbardziej odpowiada. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
effa Re: Dolce vita Diora perfumy 19.09.02, 15:18 zapach bardzo przyjemny ale trzeba sprobowac na sobie... ja ab-so-lut-nie nie moge go uzywac, pachnie potwornie mocno i bol glowy zapewnia mi na kilka dni:) milego probowania woni E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: Dolce vita Diora perfumy IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 19.09.02, 15:22 sliczny, radosny zapach, zarówno "normalne" dolce vita, jak i letnie eau:) ukochany zapach mojej mamy, ale ja też od czasu do czasu kupuję. baaardzo smakowity:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: Dolce vita Diora perfumy IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 19.09.02, 15:22 sliczny, radosny zapach, zarówno "normalne" dolce vita, jak i letnie eau:) ukochany zapach mojej mamy, ale ja też od czasu do czasu kupuję. baaardzo smakowity:) Odpowiedz Link Zgłoś
koralik27 Re: Dolce vita Diora perfumy 19.09.02, 15:27 nie wyobrazam sobie pachniec zima czyms innym niz DolceVita :-))) ale tylko zima, na lato mam cos innego no wlasnie, nie wydaje Wam sie, ze zima tuz-tuz? Koralik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Dolce vita Diora perfumy IP: *.utp.pl 19.09.02, 15:35 dzięki muszę spróbować,a przy okazji co mogę jeszcze powachać z serii tych słodkich? Odpowiedz Link Zgłoś
koralik27 Re: Dolce vita Diora perfumy 19.09.02, 15:42 sprobuj moze Nebline z YR (te w pionowym flakonie) Koralik Odpowiedz Link Zgłoś
eremka Re: Dolce vita Diora perfumy 19.09.02, 16:14 Warto, warto! Zapach, że palce lizać... pyszniutki. Troche orientalny, przyprawowy, ciastowo-drinkowy. B. lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Dolce vita Diora perfumy IP: *.chello.pl 19.09.02, 17:18 Mój narzeczony kupił mi kiedyś wodę DV w prezencie i tak się w nich (na mnie :) zakochał, że mam juz czwarte. Miałam tez perfumy (takie wymienne maleństwo w złotej oprawie) - są dość mocne i bardzo trwałe. Nadal je lubię, ale używam tylko od czasu do czasu na wieczór. Na pewno jest to zapach, który zwraca uwagę :) A. Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: Dolce vita Diora perfumy 19.09.02, 17:55 Perfumy to sprawa indywidualna.Skoro prosisz o opinię to moja jest taka: nie lubię go ani na sobie ani na innych.Z nut zapachowych dominują cynamon i wanilia.Męczą mnie te kuchenne słodycze w Dolce vita(choć akurat słodkawe zapachy na zime lubię ,ale nie te!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xena Re: Dolce vita Diora perfumy IP: *.acn.waw.pl 19.09.02, 20:48 Ja też ich nie lubię. Są dla mnie zbyt słodkie, zbyt mdlące, zbyt ciastkowe - jak ktos to zgrabnie określił; gdy je wącham, czuje się mniej więcej tak samo, jak po zjedzeniu zbyt dużej ilości czekolady. Zdecydowanie wolę świeższe, ozoniczne zapachy, a z tych cięższych - jakieś bardziej pikantne, drapieżne (Hypnotic Poison). No ale perfumy to zdecydowanie bardzo indywisualna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elve Re: Dolce vita Diora perfumy IP: *.netland.gda.pl 19.09.02, 17:59 słodkie, mocne, dominujące - przynajmniej na mnie. i na mnie rozwijają się "płasko" - czyli zapach nie jest bogaty tylko taki monotonny. za to eau de dolce vita jest u mnie w pierwszej dziesiątce. wypróbuj koniecznie oba! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Dolce vita Diora perfumy IP: *.utp.pl 19.09.02, 18:15 naprawde sliczne dzięki za rady-juz mam na nie ochotę. Odpowiedz Link Zgłoś
dolcevita Re: Dolce vita Diora perfumy 19.09.02, 21:33 :) ja tylko moge powiedziec, ze ten zapach to ja ;) absolutne dopasowanie. ale perfumy to kwestia bardzo indywidualna, licza sie ubodopania ale tez to jak zapach komponuje sie ze skora, te same perfumy moga pachniec naprawde roznie. dv. Odpowiedz Link Zgłoś