Dodaj do ulubionych

jasne pasemka na czarnych włosach ?????

IP: *.telpol.net.pl 14.10.05, 11:33
Dziewczyny, czy któras z was ma moze pasemka na czarnych wlosach????ja mam
czarne włosy, farbowane i nie wiem czy moglabym sobie jakies jasne pasemka
zrobic??czy w ogóle wyjdą ????????
Obserwuj wątek
    • Gość: epox123 Re: jasne pasemka na czarnych włosach ????? IP: *.sti.net.pl 14.10.05, 11:38
      wyjdą ale mogą być żółte
    • Gość: Gosia Re: jasne pasemka na czarnych włosach ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 19:24
      Ja mam złoty blond na czarnych i jestem zadowolona, wczesniej mialam czerwien
      wisniowa ale mi sie znudziła...
      Pozdrawiam i życze dobrego wyboru
    • Gość: ona19 Re: jasne pasemka na czarnych włosach ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 19:42
      Mogą wyjść żółte, ale w końcu dojdziesz do białych, musisz mieć dobry
      rozjaśniacz i to nie ze sklepu, bo one są do niczego
    • kinnka Re: jasne pasemka na czarnych włosach ????? 14.10.05, 21:18
      też mam czarne włosy i latem chciałam sobie zrobić platynowe pasemka. niestety, do jakiego fryzjera bym nie poszła, każdy mówił, ze na początku wyjdą pomarańczowe (i rzeczywiście wyszły, bo róbowałam z tyłu głowy), potem trzeba je stopniowo (znaczy co miesiąc) rozjaśniać. ja zrezygnowałam, ale jedna fryzjerka poleciła zrobić najpierw czerwone pasemka, a za miesiąc na tej czerwieni blond - podobno tak szybciej żądany kolor można uzyskać.
      • bzzzk Re: jasne pasemka na czarnych włosach ????? 15.10.05, 23:54
        parę lat temu też przyszedł mi taki szatański pomysł do głowy:) chodziłam od
        fryzjera do fryzjera, każdy mówił, że platynowe nie wyjdą (taki odcień właśnie
        chciałam). aż jedna kobitka powiedziała mi, że nie ma problemu, no i tym
        sposobem zafundowałam sobie piękne marchewkowe pasma;) faktycznie nie wyszło
        tak, jak miało;) tak jak pisze Kinnka można je później rozjaśniać aż się uzyska
        pożądany odcień, ale nie wiem czy prędzej się one nie pokruszą, jak ktoś np. ma
        delikatne włosy;) generalnie, to rudości, czerwienie, brązy wyjdą ładnie, blond-
        niekoniecznie. możesz spróbować, ale najlepiej jednak u fryzjera bawić się w
        rozjaśnianie:)
        pzdr.
        • Gość: malenka Re: jasne pasemka na czarnych włosach ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 11:53
          nie rób, moja koleżankja zrobiła - ma troche żółtych, troche platynowych i
          szczerze mówiąc wygląda tragicznie:/ jezeli czarne to czarne, nie oszpecaj sie
    • fanka_grzeskow_czekoladowych Re: jasne pasemka na czarnych włosach ????? 16.10.05, 12:06
      Kicz i tandeta, wies tanczy i spiewa :P
      • Gość: Inka Re: jasne pasemka na czarnych włosach ????? IP: 62.233.195.* 17.10.05, 13:33
        Ktoś Cię pytał o Twoje zdanie na temat wyglądu takich pasemek? Nie. Więc
        autorki wątku nie obchodzi na pewno co Tobie się podoba a co nie, zresztą to
        rzecz gustu więc nie bądź bezczelna tylko zjedz sobie Grześka, to może będziesz
        mniej zgorzkniała, czekolada dobrze wpływa na samopoczucie. A do innych -
        przestańcie w końcu p... o tej Waszej naturalności! Bo nie każdy chce być taki
        naturalny jak niektóre tu z Was, niektórzy lubią np. ekstrawagancję, która
        wcale nie musi być kiczem i tandetą. A ta Wasza naturalność to jak wygląda?
        Włosy blond, 15 kolorów balejażu w kolorze blond, ubrania-uniformy i to jest ta
        Wasz mdła, szara naturalność. Takie szare myszy, wszystkie tak samo, włosy,
        ubrania, buty...
    • asiek_asiekowaty Re: jasne pasemka na czarnych włosach ????? 16.10.05, 12:18
      Sorry, ale pomysl, zeby zrobic jasne pasemka na czarnych wlosach jest
      idiotyczny. Pasemka w jasnych kolorach powinno sie robic na kazdych, tylko nie
      czarnych wlosach i powinny byc tylko nieco jasniejsze od reszty wlosow, zeby
      ich kolor ozywic i rozjasnic, i zeby wygladaly w miare mozliwosci naturalnie.
      Na czarnych wlosach lepsze beda pasemka w odcieniach czerwieni, bordo.
      Kolezanka takie miala i wygladala przeslicznie.
    • Gość: kasia Re: jasne pasemka na czarnych włosach ????? IP: *.dip.t-dialin.net 16.10.05, 12:20
      wyjda pewnie ale to straszna wiocha i juz straaaasznie niemodne,bleee
      • bzzzk Re: jasne pasemka na czarnych włosach ????? 16.10.05, 22:59
        teraz też się zgadzam z Waszymi opiniami i odradzam także z powodów
        estetycznych, bo jak nawet cudem wyjdzie, to nie jest to najszczęśliwsze
        połączenie... mnie naszło jak miałam 16 lat:)
        pzdr.
        • goska_1 a jak zrobić brązowe ? 17.10.05, 10:29
          a może brązowe będą wyglądać lepiej? tak mi się wydaje i też bym była ciekawa
          bo ma dośc ostatnio jednolitego czarnego koloru a z blondami nie chce
          ryzykować. Ale jak zrobić te brązowe w domowych warunkach, wiem ze najlepiej
          fryzjer ale może któraś z Was robiła w domu i wyszly ?
          • Gość: Nessie Re: a jak zrobić brązowe ? IP: *.acn.waw.pl 17.10.05, 11:36
            Jeśli masz farbowane czarne, to w domu nie zrobisz ładnych pasemek. Odbarwianie
            farbowanego włosa to wyższa szkoła jazdy, niestety... :(
          • Gość: epox123 Re: a jak zrobić brązowe ? IP: *.sti.net.pl 17.10.05, 11:43
            jeżeli chcesz brązowe to musisz podjaśnić pasemka(albo najjaśniejszym blondem
            farbą,albo rozjaśniaczem) potem na te rozjaśnione kładziesz ten brąz który Ci
            się podoba
        • arletta.wagner Re: jasne pasemka na czarnych włosach ????? 17.10.05, 11:53
          co wy z tą naturalnoscią? o czym by nie było zawsze sie znajdzie zwolenniczka
          naturalnosci. tylko jak sie ma naturalnosc do urody? nijak-kremy,wszelkie
          kosmryki są nienaturalne,depilacja,makijaz,farbowanie włosów...sama
          sztucznosc:) ja nie zamierzam byc naturalna:) czesta widzę ze naturalne kobiety
          są te które nie umieja nic ze sobą zrobic. a na czarnych włosach -moim zdaniem-
          lepiej wygłada rubinowa czerwień.ale ja jestem nienaturalna platynowa blondynka
          i po solarium :))))
          • Gość: Nessie Re: jasne pasemka na czarnych włosach ????? IP: *.acn.waw.pl 17.10.05, 13:18
            No i dobrze, ale jest nienaturalność i nienaturalność. Włosy w paski jak u zebry
            wyglądają nie tylko nienaturalnie, ale wręcz dziwnie. Kiedyś było w modzie
            szokowanie taką fryzurą, teraz to się już chyba przejadło - ani oryginalne, ani
            odważne, ani zwracające uwagę.
          • Gość: Inka Re: jasne pasemka na czarnych włosach ????? IP: 62.233.195.* 17.10.05, 13:46
            Mi też się podobają czarne włosy i pasemka w kolorach czerwieni, zresztą najwię
            ksze firmy fryzjerskie mają fryzury w takich właśnie odcieniach. Nie za bardzo
            widziałam żeby były jakies mdłe, naturalne fryzury w naturalnych kolorach.
            • Gość: hihi Re: jasne pasemka na czarnych włosach ????? IP: *.dami.pl 17.10.05, 15:22
              no to jak zrobić cerwone samemu ? na farbowanych czarnych wlosach? da się cy
              lepiej fryzjer?
    • Gość: Czarna167 Re: jasne pasemka na czarnych włosach ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 19:49
      Ja mam ciemny braz wlosy i jasniutkie pasemka blondu doczepiane mi sie podoba
      i znajomym rowniez choc doczepianie pasemek do kosztowna zabawa ale jak chce
      sie byc pieknym hehe:D Pozdrawiam
    • Gość: aska Re: jasne pasemka na czarnych włosach ????? IP: *.dip.t-dialin.net 17.10.05, 21:44
      ojej blond pasemka,jeszcze doczepiane.straszna tandeta.fujjj.szczerze wogole mi
      sie to nie podoba
      • Gość: Inka Re: jasne pasemka na czarnych włosach ????? IP: 62.233.195.* 17.10.05, 21:48
        A kogo to obchodzi, że tobie się to nie podoba?
      • bzzzk Re: jasne pasemka na czarnych włosach ????? 17.10.05, 21:52
        dobra, nie zaczynajmy dyskusji o gustach, bo zaraz zrobi się niemiło;) w każdym
        razie- dziewczyny, mi się wydaje, że nawet jak się chce pasemka czarne czy
        czerwone, które teoretycznie łatwiej zrobić na czarnych włosach, to i tak chyba
        lepiej udać się z tym pomysłem do fryzjera. bo już nawet nie o sam kolor
        chodzi, ale o to, żeby były ładnie zrobione, żeby nie wyszły grube pasma, ale
        pasemka (no, chyba że ktoś takie właśnie chce), jak nie ma się doświadczenia,
        to niekoniecznie jest to taki prosty zabieg, a szczególnie na własnej głowie,
        bo jednak widoczność jest ograniczona:)
        pzdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka