Gość: kasiek3 IP: *.crowley.pl 16.10.05, 11:36 WITAM mam pytanko czy ktoś moze uzywał na blizny potradzikowe kremu ADWANCED CREAM- firmy Mene&Moy System prosze o jakiekolwiek opinie na jego temat pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: golaaa Re: ADWANCED CREAM-blizny potradzikowe IP: *.KSZ.K.pl 16.10.05, 12:31 Ja używałam i osobiście polecam, kupiłam właśnie od nich na necie. Opakowania całego nie wykorzystałam do dziś, za to blizn nie mam już od miesięcy. Kuracje muszisz przeprowadzić zimą, aby nie wystawaić w tym czasi skóry na słońce. Krem zlikwiduje przebarwienia, nawet te głębokie, skóra się bardzo złuszcza,ale jak masz wielkie dziury - tzw doły to nie licz na cuda, przy tym tylko laser pomoże. Jak się zdecydujesz to najpierw smaruj się kremem acne derm w silniejszym stężeniu - on jest na bazie kwasu i trochę przyzwyczai ci skórę do kwasu 30% w adwanced, bo inaczej będzie cię bardzo piekło i dla skóry to duży szok, jak poparzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weana Re: ADWANCED CREAM-blizny potradzikowe IP: *.devs.futuro.pl 16.10.05, 12:40 A jaki skład ma ten krem? Ile on kosztuje? Czy można go kupić w aptece? Mama blizny potradzikowe na plecach... to wygląda jak takie brazowe kropki, dużo tego mam, bo zostaje mi taki ślad po każdej krostce. Czy właśnie na takie przebarwienia to działa? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_z_miotaczem_ognia Re: ADWANCED CREAM-blizny potradzikowe 16.10.05, 12:40 a ile taka maść kosztuje? tak mniej wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weana Re: ADWANCED CREAM-blizny potradzikowe IP: *.devs.futuro.pl 16.10.05, 12:43 To o ten krem chodzi? Cena straszna! Advanced Cream 30% AHA / 5% Vit.C - krem przeciwzmarszczkowy/przeciwtrądzikowy 50 g 125,00 PLN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weana Re: ADWANCED CREAM-blizny potradzikowe IP: *.KSZ.K.pl 16.10.05, 18:12 krem kosztuje jak podano wyżej, weana ja właśnie takie blizny usunęłam o jakie ci chodzi - czarne kropy na plecach - chyba miałam ten sam problem co ty. Powiem ci tylko że kuracja trwała jakieś 1,5 miesiąca. A twarz ma cieńszą skórę więc szybciej schodzą, ale ja nakładałam rzadziej na twarz. Polecam ten krem, sama kupiłam go w ciemno, ale nie żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golaaa Re: ADWANCED CREAM-blizny potradzikowe IP: *.KSZ.K.pl 16.10.05, 18:13 weana sorki że podpisałam się twoim nikiem:) zupełnie odruchowo, myślałam po prostu o odpowiedzi tobie:)dopiero po wysłaniu zobaczyłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
aga.kosmetyczka [...] 16.10.05, 18:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś