Dodaj do ulubionych

ADWANCED CREAM-blizny potradzikowe

IP: *.crowley.pl 16.10.05, 11:36
WITAM
mam pytanko czy ktoś moze uzywał na blizny potradzikowe kremu ADWANCED CREAM-
firmy Mene&Moy System
prosze o jakiekolwiek opinie na jego temat
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: golaaa Re: ADWANCED CREAM-blizny potradzikowe IP: *.KSZ.K.pl 16.10.05, 12:31
      Ja używałam i osobiście polecam, kupiłam właśnie od nich na necie. Opakowania całego nie wykorzystałam do dziś, za to blizn nie mam już od miesięcy. Kuracje muszisz przeprowadzić zimą, aby nie wystawaić w tym czasi skóry na słońce. Krem zlikwiduje przebarwienia, nawet te głębokie, skóra się bardzo złuszcza,ale jak masz wielkie dziury - tzw doły to nie licz na cuda, przy tym tylko laser pomoże. Jak się zdecydujesz to najpierw smaruj się kremem acne derm w silniejszym stężeniu - on jest na bazie kwasu i trochę przyzwyczai ci skórę do kwasu 30% w adwanced, bo inaczej będzie cię bardzo piekło i dla skóry to duży szok, jak poparzenie.
      • Gość: weana Re: ADWANCED CREAM-blizny potradzikowe IP: *.devs.futuro.pl 16.10.05, 12:40
        A jaki skład ma ten krem? Ile on kosztuje? Czy można go kupić w aptece? Mama
        blizny potradzikowe na plecach... to wygląda jak takie brazowe kropki, dużo
        tego mam, bo zostaje mi taki ślad po każdej krostce. Czy właśnie na takie
        przebarwienia to działa?
    • dziewczynka_z_miotaczem_ognia Re: ADWANCED CREAM-blizny potradzikowe 16.10.05, 12:40
      a ile taka maść kosztuje? tak mniej wiecej...
    • Gość: weana Re: ADWANCED CREAM-blizny potradzikowe IP: *.devs.futuro.pl 16.10.05, 12:43

To o ten krem chodzi? Cena straszna!

Advanced Cream 30% AHA / 5% Vit.C - krem przeciwzmarszczkowy/przeciwtrądzikowy
      50 g 125,00 PLN
      • Gość: weana Re: ADWANCED CREAM-blizny potradzikowe IP: *.KSZ.K.pl 16.10.05, 18:12
        krem kosztuje jak podano wyżej, weana ja właśnie takie blizny usunęłam o jakie ci chodzi - czarne kropy na plecach - chyba miałam ten sam problem co ty. Powiem ci tylko że kuracja trwała jakieś 1,5 miesiąca. A twarz ma cieńszą skórę więc szybciej schodzą, ale ja nakładałam rzadziej na twarz. Polecam ten krem, sama kupiłam go w ciemno, ale nie żałuję.
        • Gość: golaaa Re: ADWANCED CREAM-blizny potradzikowe IP: *.KSZ.K.pl 16.10.05, 18:13
          weana sorki że podpisałam się twoim nikiem:) zupełnie odruchowo, myślałam po prostu o odpowiedzi tobie:)dopiero po wysłaniu zobaczyłam:)
      • aga.kosmetyczka [...] 16.10.05, 18:29
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka