IP: *.chello.pl 22.09.02, 22:55
Dziewczyny powiedzcie jakie tam są sklepy (ceny) i co opłaca się kupić.
Serdeczne dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: elve Re: ANDORA IP: *.netland.gda.pl 23.09.02, 01:06
      na pewno perfumy i sety kosmetyków. sklepy są wszędzie i jest konkurencja.
      Fajna jest taka perfumeria na dole przed zakrętem jak jedziesz z Francji z
      przeszklonymi szafkami - nie pamiętam jak się nazywa, ale jest wyjątkowa -
      zawsze mają jakąś "nice promotion". poza tym wystarczy połazić i popytać się o
      ceny - dużą ta andorra la vella nie jest. A, no i zara jest tańsza niż u nas.
      powodzenia
      • dundee_girl Re: ANDORA 23.09.02, 02:02
        Na pewno alkohol:-)))
      • Gość: maja Re: ANDORA IP: *.net.autocom.pl 23.09.02, 09:34
        Czy oprócz perfum są tam też kremy, kolorówka itp?
        Maja
        • Gość: aga Re: ANDORA IP: *.chello.pl 24.09.02, 20:36
          Piękne dzięki za informację jeszcze tylko pytanko, czy jest duży wybór wśród
          kosmetyków kolorowych, może pamiętacie jakie są firmy. W piątek wyjeżdżam do
          Hiszpanii i w planach jest wycieczka do Andory, i zastanawiam się gdzie będzie
          większy wybór i mniejsze ceny. Pozdrawiam
          • Gość: aga Re: ANDORA IP: *.chello.pl 26.09.02, 18:19
            Dziewczyny proszę napiszcie. Pozdrawiam
          • rossa_ Re: ANDORA 26.09.02, 18:26
            Jest na pewno ogromny wybór wszystkiego- zapachów, pielęgnacji i kolorówki. Ja
            byłam na zakupach chyba 3 lata temu, więc szczegółów nie pamiętam, ale wtedy
            przywiozłam sobie trochę kolorówki Clinica i wyszła mi tak w cenach Isadory.

Pzdr,
            R.
          • Gość: elve Re: ANDORA IP: *.netland.gda.pl 26.09.02, 20:35
            niestety na tym się nie skupiałam (pamiętam tylko, że pielęgnacyjne kosmetyki
            selektywne nie były po rewelacyjnie niskich cenach), kupowałam głownie perfumy
            i okolice. Ale sklepów jest tam zatrzęsienie i na pewno coś fajnego
            znajdziesz :)
            • Gość: aga Re: ANDORA IP: *.chello.pl 26.09.02, 22:23
              Gość portalu: elve napisał(a):

> niestety na tym się nie skupiałam (pamiętam tylko, że pielęgnacyjne kosmetyki
              > selektywne nie były po rewelacyjnie niskich cenach), kupowałam głownie
              perfumy
              > i okolice. Ale sklepów jest tam zatrzęsienie i na pewno coś fajnego
              > znajdziesz :)
              Wielkie dzięki mam tylko nadzieję, że ta wycieczka odbędzie się, bo prawie
              cała kolorówka kończy mi się, na perfumach tak bardzo mi nie zależy ponieważ
              zaopatrzyłam się w Znojmie (no chyba że będzie naprawdę warto). Cieplutko
              pozdrawiam.
    • Gość: maja Re: ANDORA IP: *.net.autocom.pl 27.09.02, 09:14
      Aga no to będziemy w tym samym czasie w Andorze:))))
      Maja
      • Gość: aga Re: DO MAJI ANDORA IP: *.chello.pl 27.09.02, 17:23
        Maja, czy ty też wybierasz się na wycieczkę do Hiszpanii jutro Aga?
    • Gość: aga Re: ANDORA IP: *.uc.nombres.ttd.es 30.09.02, 19:14
      Jestem w hiszpanii i slyszalam ze ceny w andorze nie sa juz atrakcyjne a
      wycieczka jest droga. czy ktos byl w tym sezonie prosze o pilna odpowiedz.
      dzi€ki
      • Gość: elve Re: ANDORA IP: *.netland.gda.pl 30.09.02, 22:28
        byłam w te wakację
        perfumy były po świetnych cenach. elektronika już niekoniecznie.
        • Gość: aga Re: ANDORA IP: *.uc.nombres.ttd.es 03.10.02, 16:54
          Elve, a jakie sa ceny kosmetykow kolorowych- czy sa spore roznice w cenie czy
          raczej niewielkie. Bardzo prosze o odpowiedz wycieczka jest w poniedzialek i
          nie wiem czy warto jechac czy dac sobie spokoj a za zaoszczedzone pieniadze
          zaopatrzyc sie w Barcelonie (tam roznice sa niewielkie). Dzieki i pozdrawiam
          P.S przepraszam ale nie ma polskich znakow.
          • Gość: elve Re: ANDORA IP: *.netland.gda.pl 03.10.02, 17:54
            niestety nie mogę Ci pomóc, bo nie rozglądałam się wtedy za kolorówką. Nie
            wiedzę jednak powodu, dla którego nie miałaby być tańsza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka