Dodaj do ulubionych

Olay - zapychacze

19.10.05, 14:33
czy te kremiki mają w swoim składzie dużo zapychaczy porów?
np. ten:
www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=e228193d0b51cf4d1786a03bee96329d&cmd=details&itemid=12147
Obserwuj wątek
    • Gość: Milka Re: Olay - zapychacze IP: 203.185.255.* 20.10.05, 07:41
      Uzywam ten krem od 4 lat i jestem bardzo bardzo zadowolona. Nie slyszalam o
      zapychaczach.
    • Gość: filipinka Re: Olay - zapychacze IP: 213.77.86.* 20.10.05, 09:58
      Ja uwazam kosmetyki Olay za jedne z najlepszych. Używam ich kremw bo mi
      najbardziej odpowiadaja tzn. nie zatykaja porow i ladnie nawilzają. Ja obecnie
      mam hydro żel na dzień nawilżajacy i mam tez emulsj Complet Care z filtrem 15.
      A ten krem co ty wkleiłas link w skladnikach nie ma paraffinum liqidum (jakos
      tak sie pisze) wiec nie powinnas sie obawiac zatykania porow. Ja własnie unikam
      tego skladnika bo on mi nie sluzy.
      • sigrun Re: Olay - zapychacze 20.10.05, 11:39
        Ja równiez uważam, że Olay to najlepsze kosmetyki jakichkolwiek używałam. Dałam
        się skusić opiniami na forum i jestem zachwycona. Obecnie używam Age-Defying na
        dzień (stosuję nawet na noc). Moja cera wręcz promienieje. Popękane naczynka
        zbladły i generalnie koloryt się wyrównał, a zmarszczki mimiczne, które
        ostatnimi czasy znów zaczęły mnie nękać gdzieś się ulotniły :-) Nie zauważyłam
        też aby krem zatykał pory. Niedawno wyszłam na miasto kompletnie bez makijażu, a
        Szanowny Małżonek zdziwił się wielce, kiedy mu o tym powiedziałam, bo był
        przekonany, że przynajmniej posmarowałam się podkładem ;-))) Na pewno dokupię
        inne produkty z tej linii.
    • Gość: Ewa Nie wiem, czy to będzie odpowiedź na Twoje... IP: 44,1.* / 193.193.181.* 20.10.05, 11:08
      ...pytanie, ale dla mnie (cera normalna) ten krem ma za lekką konsystencję.
      • heart_of_ice Re: Nie wiem, czy to będzie odpowiedź na Twoje... 20.10.05, 11:36
        a mi zatykaja....
        chociaz sa niezle, no ale niestety...:/

Pauli
        --
        Na ogół wszystkiemu sie umiem oprzeć - z wyjątkiem pokusy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka