marghot 19.10.05, 14:33 czy te kremiki mają w swoim składzie dużo zapychaczy porów? np. ten: www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=e228193d0b51cf4d1786a03bee96329d&cmd=details&itemid=12147 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Milka Re: Olay - zapychacze IP: 203.185.255.* 20.10.05, 07:41 Uzywam ten krem od 4 lat i jestem bardzo bardzo zadowolona. Nie slyszalam o zapychaczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filipinka Re: Olay - zapychacze IP: 213.77.86.* 20.10.05, 09:58 Ja uwazam kosmetyki Olay za jedne z najlepszych. Używam ich kremw bo mi najbardziej odpowiadaja tzn. nie zatykaja porow i ladnie nawilzają. Ja obecnie mam hydro żel na dzień nawilżajacy i mam tez emulsj Complet Care z filtrem 15. A ten krem co ty wkleiłas link w skladnikach nie ma paraffinum liqidum (jakos tak sie pisze) wiec nie powinnas sie obawiac zatykania porow. Ja własnie unikam tego skladnika bo on mi nie sluzy. Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Olay - zapychacze 20.10.05, 11:39 Ja równiez uważam, że Olay to najlepsze kosmetyki jakichkolwiek używałam. Dałam się skusić opiniami na forum i jestem zachwycona. Obecnie używam Age-Defying na dzień (stosuję nawet na noc). Moja cera wręcz promienieje. Popękane naczynka zbladły i generalnie koloryt się wyrównał, a zmarszczki mimiczne, które ostatnimi czasy znów zaczęły mnie nękać gdzieś się ulotniły :-) Nie zauważyłam też aby krem zatykał pory. Niedawno wyszłam na miasto kompletnie bez makijażu, a Szanowny Małżonek zdziwił się wielce, kiedy mu o tym powiedziałam, bo był przekonany, że przynajmniej posmarowałam się podkładem ;-))) Na pewno dokupię inne produkty z tej linii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Nie wiem, czy to będzie odpowiedź na Twoje... IP: 44,1.* / 193.193.181.* 20.10.05, 11:08 ...pytanie, ale dla mnie (cera normalna) ten krem ma za lekką konsystencję. Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Nie wiem, czy to będzie odpowiedź na Twoje... 20.10.05, 11:36 a mi zatykaja.... chociaz sa niezle, no ale niestety...:/ Pauli -- Na ogół wszystkiemu sie umiem oprzeć - z wyjątkiem pokusy. Odpowiedz Link Zgłoś