Dodaj do ulubionych

Żel do mycia twarzy Apotheker Scheller

25.09.02, 15:21
Który żel do mycia twarzy polecacie, cytrynowo-melisowy czy mineralny?
Zastanawiam się nad kupnem i nie mogę się zdecydować.
Dziękuję i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • quara1 Re: Żel do mycia twarzy Apotheker Scheller 25.09.02, 19:05
      Podciągam, na pewno ktoś używał...
    • Gość: Grażyna Lubicz Re: Żel do mycia twarzy Apotheker Scheller IP: *.pl 25.09.02, 19:36
      Ja tam myję twarz szarym mydłem i wodą i proszę jaka piękna jestem.Rysiowi się
      podobam.Grażyna Lubicz
    • Gość: samanta Re: Żel do mycia twarzy Apotheker Scheller IP: 5.2.1R1D* / *.kabel.telenet.be 25.09.02, 20:59
      Proponuje kupic obydwa czyli cytrynowo-melisowy oraz mineralny .
      Po przetestowaniu ich bedzie wiadomo , ktory jest lepszy.
      W razie prawdziwego niezdecydowania proponuje zagrac w "orla i reszke"
      To moze pomoc w dokonaniu wlasciwego wyboru.
      • quara1 Re: Żel do mycia twarzy Apotheker Scheller 25.09.02, 23:06
        Hm, no cóż, może rzeczywiście wyraziłam się niezbyt precyzyjnie.
        Swój post kieruję do osób, które używały ww żeli. Proszę o podzielenie się
        wrażeniami - jak się pienia, spłukują, czy nie wysuszają skóry itp.
        • Gość: lula Re: Żel do mycia twarzy Apotheker Scheller IP: 195.116.220.* 26.09.02, 07:34
          Używałam mineralnego. Poleciła mi go pani dermatolog jak miałam problemy z cerą
          (nadwrażliwa, unaczyniona). Pieni się bardzo przyjemnie (jak dla mnie nie za
          duża ani za słabo), bardzo dobrze oczyszcza. Nie wysusza. Ogólnie ok. A cera mi
          się na tyle uspokoiła że mogę teraz na niej eksperymentować Effeclarem K. pozd.
          • quara1 Re: Żel do mycia twarzy Apotheker Scheller 26.09.02, 09:56
            Dziękuję Ci bardzo :-)
            • Gość: thea Re: Żel do mycia twarzy Apotheker Scheller IP: 62.99.160.* 26.09.02, 10:18
              Ja od dluzszego czasu uzywam mineralnego (z algami) i jestem bardzo zadowolona.
              Przyjemny w uzyciu, nie wysusza, nie podraznia i dokladnie zmywa makijaz. Przy
              okazji bardzo wydajny. Nastepnym razem chetnie wyprobuje ten cytrynowy, ale
              obecny skonczy mi sie chyba niepredko.
              • Gość: Monczus Re: Żel do mycia twarzy Apotheker Scheller IP: *.piscataway-08rh16rt.nj.dial-access.att.net 26.09.02, 15:23
                No to ja przy okazji pochwale krem matujacy do cery wrazliwej z tej serii - tez
                przyjemny, z tym za na liscie skaldnikow ma alkohol, wiec moze nie bedzie
                wszytskim pasowal. A czy ktos uzywal maseczki z tej serii?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka