Gość: ........ IP: 80.51.255.* 22.10.05, 20:08 Ludzie pomocy. nnie wiem jak przytyc. Mam 15 , 170 cm wzrostu i waze 48kg. K......, Wygladam jak chodzacy szkielet. Nie chce przytyc jedzac fast food, tyllko zdrowo. pomocy ......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: przytyc IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 22.10.05, 20:14 Jedz kaloryczne, ale odzywcze produkty, sporo kalorii maja produkty zbozowe (musli, rozne platki sniadaniowe, pieczywo - najzdrowsze pelnoziarniste) oraz owoce w duzej ilosci (zawieraja duzo cukru i tym samym sporo kalorii, ale oprocz tego mnostwo witamin), soki owocowe, kompoty, przetwory owocowe (dzeny). Najlepiej zerkaj do tabel kalorycznosci i wybieraj cos, co lubisz, co ma spooro kalorii, ale rowniez witaminki, skladniki mineralne itd. Duzo kalorii maja wszelkie tluszcze, ale najlepiej wyieraj roslinne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyczułka Re: przytyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 23:43 mam tak jak ty i juz porzucilam nadzieje ze uda mi sie przytyc. stosowalam najwymyslniejsze diety tuczace, raz przytylam, ale to z powodu zmiany stylu zycia, wrocilam do normalnego trybu zycia, waga gwaltowanie spadla. teraz sie tylko zle czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: przytyc IP: *.escom.net.pl 23.10.05, 11:24 Zbadaj tarczycę.Niech Ci lekarz rodzinny da skierowanie na badania tarczycy, być może masz problem z tarczycą.To podstawowa rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: physia Re: przytyc IP: 82.160.18.* 23.10.05, 15:30 cieszcie się, że macie taki problem i jesteście za chude a nie za grube! naprawde chciałabym miec taki problem:( Odpowiedz Link Zgłoś
miumiu75 Re: przytyc 23.10.05, 16:11 O nic sie nie martw, z wiekiem przytyjesz:) Majac lat 15 mierzylam 165cm i wazylam cale 42kg. Jadlam bardzo duzo i nic. Powinnas sie cieszyc, ze jestes i pewnie bedziesz szczupla. Odpowiedz Link Zgłoś