Gość: Aguśka14 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 15:51 hey czy znacie dziewczyny jakiegoś dobrego/niedrogiego optyka we Wrocławiu, który dobrze dobrałby mi okulary??? Będę bardzo wdzięczna. pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bea Re: dobry optyk we wrocławiu IP: 213.25.164.* 27.09.02, 16:01 Gość portalu: Aguśka14 napisał(a): > hey > czy znacie dziewczyny jakiegoś dobrego/niedrogiego optyka we Wrocławiu, > który dobrze dobrałby mi okulary??? Będę bardzo wdzięczna. > pozdrawiam > A. Okulary czy soczewki korekcyjne? Aby dobrze zdiagnozował wadę wzroku? To umów się na wizytę do Dr Wećerowej na ul. Stawowej 12/3 tel. 071 344-42-27, 344-79-62 Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
busianna Re: dobry optyk we wrocławiu 27.09.02, 16:14 Mój ulubiony optyk to ten na przeciwko empiku - Rynek/Ratusz 16/19. Ceny są bardzo różne, obsługa b. sympatyczna. A najlepiej przerzuć się na soczewki kontaktowe: b. wygodne, zwłaszcza teraz, kiedy deszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguśka14 Re: dobry optyk we wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 12:49 dzięki za odpowiedzi potrzebuję nowych oprawek. moja okulistka stwierdziła, że te są źle dobrane tzn. źle leżą. po prostu zjezdzają mi z nosa. pzd. ps. wolę okulary, bo wyglądam w nich wg mnie lepiej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LadyBlue Re: dobry optyk we wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.02, 14:29 jeśli chcesz tylko ładne oprawki to duży wybór jest w Fielmannie (galeria Dominikańska), dużo modeli, kolorków no i ceny bardzo różne, od 30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
jaonna Re: dobry optyk we wrocławiu 30.09.02, 16:35 jak by Ci bardzo zalezalo na jednym z najlepszych z optykow w tym kraju, to musialabys sie przejechac do jeleniej gory czlowiek jest rzeczywiscie rewelacyjny ja do niego jezdze az z Warszawy!!! i zapewniam, ze warto malo kto zna sie w Polsce na robieniu okularow tak jak on to pasjonat i wcale nie zalezy mu na pieniadzach, tylko na Twoich oczach ja na pierwszej wizycie spedzilam u niego pare godzin i jeszcze nie wzial ani zlotowki, bo stwierdzil, ze nie jest pewny pomiarow i woli, zebym jeszcze raz sie poszla przebadac czyli rzecz juz prawie niespotykana jesli ci Zalezy, to jestem w stanie odgrzebac adres poozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ela1001 Re: dobry optyk we wrocławiu 03.10.02, 14:36 Zakład optyczny Waligórskiego przy ul.Kościuszki. Miła i fachowa obsługa. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś