Gość: ap77 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 18:32 Skoro niedawno była mowa o torbach to: gdzie mogę dostać w Wawie torbę LV (taka brązowa w inicjały LV); bagietkę lub duzą. Może byc podróbka? (nawet chyba musi :)) Anka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anexxa Re: Torba LV? 28.09.02, 20:07 louis vuitton, hmm;) ale po co ci podrobka, jesli moge wiedziec? mozna znalezc ladna torebke, ktora niczego nie udaje, a podrobka to dla mnie... no, raz ze to tak samo jak kupowanie pirackich plyt czy gier i programow. czyli kradziez. a dwa, nawet jak ktos nie jest na nielegalnosc tak wyczulony jak ja - wierz mi, to widac. zwlaszcza, jesli zna sie oryginalne wyroby firmy. prawdziwe LV przetrwaja lata, podrobka - w najlepszym razie sezon. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saskia Re: Torba LV? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 21:43 a po co ma przetrwac wiecej niz sezon??po 3 miesiacach juz jest niemodna;) Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa "trwalosc" torebki a wymogi mody:) 28.09.02, 22:31 no, zalezy jaka, ta z serii graffitti faktycznie - zostala juz skopiowana na 100 sposobow, nawet hilfiger wypuscil podobna kolekcje, opatrzylo sie i tyle. ale ta seria klasyczna, moim zdaniem, jest raczej taka "styl na lata" - no wiesz, tak jak kostiumy chanel albo czolenka. albo, skoro juz o tym mowa, torebki jackie o. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saskia Re: 'trwalosc' torebki a wymogi mody:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.02, 15:44 noo,masz racje-wybieram te klasyczna;) notabene na te graffitti byly podobno swego czasu zapisy,aaaaach;) Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: 'trwalosc' torebki a wymogi mody:) 29.09.02, 16:00 byly byly. nawet mialam taki moment, ze chcialm sobie kupic taka "hobo bag", niewielka, czarna z bialymi napisami. ale potem doszlam do wniosku, ze az na tyle to mi sie toto nie podoba. a teraz kupilam sobie supersmieszna torebeczke, w komplecie z parasolka, o taka: cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=959167688 powinna przyjsc okolo wtorku-srody, co prawda zapowiadaja poprawe pogody, ale czuje, ze szybko uzyje tej parasolki... xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saskia Re: 'trwalosc' torebki a wymogi mody:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.02, 16:10 aha,fajna:) parasolka,niezdedy,chyba sie jednak przyda... Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: 'trwalosc' torebki a wymogi mody:) 29.09.02, 16:40 oj, przyda sie przyda. nad moja chalipa taka chmura kursuje, ze az lampke na biurku zapalilam. grrrr. planowalam spacer z psem, ale nie mam ochoty sprawdzac, czy po jednym spacerze w deszczu tylko lekko sie podziebie, czy konieczny bedzie lekarz i antybiotyki:/ pies tez cos mi kicha. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
saskia_vera Re: 'trwalosc' torebki a wymogi mody:) 29.09.02, 23:37 apropos ebay'a jeszcze-odkrylam nie tak dawno nowa,masochistyczna rozrywke- ogladam sobie na tymze ebay'u buty...takich ilosci moich ukochanych 'sneakersow' w jednym miejscu jeszcze nie widzialam...!(w polsce jak sie trafi jedna pare w miare to jest dobrze:(( naprawde-bosssskie buciki,i nawet te firmowe (miu miu!:)) nie tak horendalnie drogie,ale koszty transportu wydaja mi sie wykluczac wszelka oplacalnosc takiego przedsiewziecia...:( Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa kupowanie butow na ebayu 30.09.02, 11:13 nie przesadzaj. mysle, ze wiecej niz $20 nie da sie po prostu zaplacic za transport - jesli sprzedawca jest uczciwy. moim zdaniem warto, zeby miec sliczne i niepowtarzalne buty:) xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanny Buty na e-bay'u IP: *.chello.pl 30.09.02, 11:59 O to widze, ze to nie tyko moja rozrywka. Ogladanie butow na e-bay'u. Tylko, ze ja ogladam Manolosy. Ich tez jest tam multum. Ale ze nie mam nawet jednej, najskromniejszej pary :-(((, to skad ja mam wiedziec jaki mam u niego rozmiar? Odpowiedz Link Zgłoś
saskia_vera Re: Buty na e-bay'u 30.09.02, 12:32 hmm-rozmiar,to tez pewien problem...chociaz jesli buty sa dosc znanej firmy,to ryzyko zanizonej/zawyzonej numeracji jest raczej niewielkie... takze pewnie w koncu jednak sie skusze:) Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Buty na e-bay'u 30.09.02, 12:35 skus sie, skus;))) naprawde warto. z numeracja, przynajmniej w przypadku diesla i dkny, wszystko jest ok. miu miu ani blahnika nie kupowalam, ale wydaje mi sie, ze jest ok. poza tym, gdyby byly rozbieznosci w numeracji, sprzedawca by to opisal. ale i tak mozna sie upewnic, pytajac. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
saskia_vera Re: Buty na e-bay'u 30.09.02, 12:38 ojjjj,teraz to dopiero jestem napalona:))) dzieki za info! Odpowiedz Link Zgłoś
nido Re: Torba LV? 28.09.02, 22:39 jest kilka na allegro; co do ich oryginalnosci wole sie nie wypowiadac:) Odpowiedz Link Zgłoś