Gość: Kitty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 22:20 No właśnie, zawsze pisze sie o składnikach, a może by tak jakieś konkretne przykłady kremów, z nazwami? Zmarszczki posłoneczne-teraz wychodzą sktki opalania się w wieku 20 lat-mam 30:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jodla Re: Wygraj z czasem IP: 83.235.102.* 29.10.05, 20:00 Prosilabym o konkretne nazwy kremow i ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acce Re: Wygraj z czasem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 21:01 Z czasem nie wygrasz, to że jedne kobiety lepiej sie starzeją inne gorzej to głównie genetyka. Kremy to dodatek do genów, placebo dla psychiki i złoty interes dla koncernów kosemtycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facetka Re: Wygraj z czasem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 17:47 a jaki wpływ na zmarszczki ma facet z którym żyjesz ??? czy ktoś zrobił takie badania ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acce Re: Wygraj z czasem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 18:25 To akurat widomo bez badań:) Facet kochający, czuły, opiekuńczy znakomicie wygładza zmarszczki, a zimny, chamowaty brutal postarza o ok. 10 do 15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Berta Re: Wygraj z czasem IP: *.orange.pl 02.12.05, 12:23 Należysz do tych które straciły nadzieję. Ja zwalniam czas jeśli chodzi o zmarszczki i zniszczenie skóry ale to mnie sporo kosztuje. Nie będę pisać o cenach bo nie chcę straszyć ale mogę podać nazwy. Marka : szwajcarska firma Selvert Linia : L`Ocean , Vitaspheres "C" , Optimale , Lisser i parę innych zależnie od sezonu. Koszty ? No może podam rozpiętość : od 129 zł za zestaw czterech kosmetyków L`Ocean do nawet 350zł. za 50ml serum Optimale. Czy warto ? Jeśli chcesz zatrzymać czas i nie kryć się notorycznie przed słońcem a do tego masz na to środki to napewno warto. Jeśli godzisz się ze skutkami upływu czasu to wydaj te pieniądze na coś innego. Ja wolę młodo wyglądać. Choć nie miałabym nic przeciwko temu żeby było trochę taniej. Berta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meggie Re: Wygraj z czasem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 17:05 skusiłam sie ostatnio na tego lissera, i musze przyznać ze jestem bardzo miło zaskoczona, b silny krem przeciwmzarszczkowy dla zainteresowanych podaje linka z opisem tego kremu: www.dbaj.pl/cgi-bin/shop.pl?id=521&mod=03&towar=257926 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anetka Re: Wygraj z czasem IP: *.aporia.pl / *.chello.pl 13.11.05, 22:13 Najlepsze są kremy z retinolem - Oriflame, Loreal Revitalift. Też kremy z witaminami C i E - np. Lumene Advanced C Energy. Z kremów z filtrem polecam Eris z filtrem 30 z serii Cera wrażliwa - ja go używam nawet pod oczy, kosztuje ok. 14 zł, więc b.mało. Polecam przedwakacyjny dodatek o kosmetykach do Polityki jako źródło informacji oraz portal www.wizaż.pl - mnóstwo opinii na formu o kosmetyku wszechczasów.. Powodzenia;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wygraj z czasem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 12:46 A gdzie można kupić te szwajcarskie kosmetyki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Berta Re: Wygraj z czasem IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.12.05, 23:20 Ja kupuję w drogerii internetowej www.dbaj.pl i dorobiłam się już stałych rabatów. Berta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anette33 Re: Wygraj z czasem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 15:32 ja tez znam ta fime Selvert, i kupuje albo u mojej kosmetyczki albo w drogeriach internetowych ktore maja Selvert w swojej ofercie, z tego co wiem i znalazlam sa to: www.guam.istore.pl www.esentia.pl www.dbaj.pl jak znacie jakies jeszcze to dajcie znac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Wygraj z czasem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 20:49 Gdyby te wszystkie kremy były tak dobre na zmarszczki to czy widziałybyście kobiety z pierwszych stron gazet,filmu,muzyki z kraju i ze swiata,z gładka cera w wieku dajmy na to 60lat?A one moga sobie pozwolic na bardzo drogie kremy.O ile maja w wieku dojrzałym gładka skore,to napewno nie jest to zasługa kremow,maseczek,ale skalpela.Ooooo! Odpowiedz Link Zgłoś