Dodaj do ulubionych

Myląca nazwa forum

IP: 62.8.156.* 30.09.02, 12:38
Kilkakrotnie zwracano mi na tym forum uwagę, że mam tutaj albo pisać o kosmetykach, albo spadać. Ale przecież uroda to nie to samo, co kosmetyki. Moja dziewczyna np. prawie wcale się nie maluje, nie chodzi na solarium, nie kupuje drogich ciuchów, a jest urodziwa, jak żadna inna. Więc chyba uroda, to nie tylko kosmetyki. To również wewnętrzne piękno, które emanuje na zewnątrz.
burak

Obserwuj wątek
    • Gość: julita73 Re: Myląca nazwa forum IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 21:42
      Gość portalu: burak napisał(a):

> Kilkakrotnie zwracano mi na tym forum uwagę, że mam tutaj albo pisać o
      kosmetyk
      > ach, albo spadać. Ale przecież uroda to nie to samo, co kosmetyki. Moja
      dziewcz
      > yna np. prawie wcale się nie maluje, nie chodzi na solarium, nie kupuje
      drogich
      > ciuchów, a jest urodziwa, jak żadna inna. Więc chyba uroda, to nie tylko
      kosme
      > tyki. To również wewnętrzne piękno, które emanuje na zewnątrz.
      > burak
      >

Masz buraczku rację - uroda to napewno nie kosmetyki . Zobacz , ile jest
      niezbyt urodziwych kobiet wierzących w mrzonki że drogi krem poprawi choć
      troche ich wygląd.Najbardziej żałosne są kobiety starsze, starające się za
      wszelką cene zatrzymać młodość, ktore nie potrafia pogodzić się z tym że sie
      starzeją.Łapia sie wszelkich sposobów nawet tak radykalnych jak operacje
      plastyczne , żeby pozostac dłużej młodą.Ciesz się że masz taka dziewczyne jaka
      masz tzn zadbaną ale w sposób rozsądny.Mam sąsiadkę , która mieszka w domu
      obok, jest to babka ok 36 lat, bardzo dobrze sytuowana .Spedza ona kilka godzin

TYGODNIOWO u kosmetyczki , fryzjera itp dodatkowo używa bardzo dobrych (
      ponoć ) i drogich kosmetyków które ściąga z zagranicy ...i co?Wcale nie wygląda
      świeżo i ponętnie po tych wszystkich zabiegach , a już napewno nie można
      powiedzieć o niej że jest atrakcyjna , mimo że wystrojona w eleganckie kreacje.
      Wiem , że zaraz rozpęta się pewnie wojna na forum , zaczniecie podejrzewać że
      pewnie jej zazdroszcze i dlatego tak piszę ;-) .
      • Gość: Syrenka Re: Myląca nazwa forum IP: *.dip.t-dialin.net 30.09.02, 22:06
        Logiczne, ze Uroda to nie tylko kosmetyki, ale to one czesto pomagaja kobietom
        poczuc sie piekniejszymi, zarowno psychicznie jak i fizycznie.
        Julka - nie wiem dlaczego ktos mialby sie rzucic na Ciebie i wyzywac od
        zazdroscnic. Tez znam pare kobiet w srednim wieku, ktorych mi po prostu zal,
        wygladaja pieknie, ale ich jedynym celem zyciowych jest pielegnacja ciala. Sa
        samotne, nie maja przyjaciol, takie to powierzchowne. Nie wiem czego tu
        zazdroscic. Z kolei te kobiety, ktore umieja polaczyc atuty wewnetrzne i
        zewnetrzne uwazam za ludzi sukcesu, do ktorego kazdy przeciez dazy (ja tez hihi)

Dlatego nie widze nic zlego w tym forum - jest dobra wymiana pogladow i opinii,
        super rzecz, nikt na tym nie zarabia, wiec kitu nie wciska, a z czasem przeciez
        pojawiaja sie topiki o cwiczeniach i innych dzialach "urody" niz kosmetyki.
        pozdrawiam :-)))
      • hania_1 Re: Myląca nazwa forum 30.09.02, 22:06
        Wiesz co zawsze mowilam: durnota nie zna granic, mierzisz mnie, kobieta w
        wieku 36 lat jest dla Ciebie juz podstarzala?
        Smiechowisko totalne!
        Moge zaraz zaczac krzyczec, mam 33 lata i wciaz jestem atrakcyjna, bez kremow
        po 10000 zl.
        Jestes po prostu zlosliwa.
        • preta Re: Myląca nazwa forum 30.09.02, 22:24
          Hania_1! Nie denerwuj sie! Zlosc pieknosci szkodzi! 33 lata! Ale jestes
          mlodziutka! Ja mam pod czterdzieche i niestety nauczylam sie juz, ze dla
          dwudziestoparolatkow wiek po trzydziestce to jakas niewyobrazalna przepasc. Dla
          nich 38 lat to juz emerytura! Nie zalamuje sie tylko dlatego, ze nie wygladam
          na swoje lata (i to mnie ratuje hehehe).
          Ale co ma powiedziec moj tato, ktory ma 60 lat, a o takich ludziach powszechnie
          mowi sie staruszek. A on nie jest zadnym staruszkiem! Wyglada mlodo, czuje sie
          mlodo i daleko mu jeszcze do wieku starczego...
          Pocieszam sie, ze i malolaty sie starzeja i nawet sie nie obejrza, a zaczna
          miec takie same przykre doswiadczenia jak my - juz nie nastolatki.
          Pozdr. - Preta
          • hania_1 Re: Myląca nazwa forum 30.09.02, 22:28
            Nie, absolutnie sie nie denerwuje, wygladam dobrze (co to za kretynizm, nawet
            40 latki sa piekne!), nigdy nie pomyslalybym, ze jestem staruszka, ale
            dziewczyna, ktora to napisala ma juuuuuuuz 29 lat, kim ona jest?
        • Gość: julita73 Re: Myląca nazwa forum IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 30.09.02, 22:33
          hania_1 napisała:

> Wiesz co zawsze mowilam: durnota nie zna granic, mierzisz mnie, kobieta w
          > wieku 36 lat jest dla Ciebie juz podstarzala?
          > Smiechowisko totalne!
          > Moge zaraz zaczac krzyczec, mam 33 lata i wciaz jestem atrakcyjna, bez kremow
          > po 10000 zl.
          > Jestes po prostu zlosliwa.

Nie , nie jestem złośliwa!!!!!!! I NIE NAPISAŁAM PODSTARZAŁA TYLKO STARSZA , a
          chodziło mi że jest to moja znajoma starsza odemnie!!!!A ja mam tez prawie 30
          lat , tez jestem niezła bez kremów za parę stów, i co najwazniejsze nie MAM
          POTRZEBY UZYWANIA TAKICH.
          • hania_1 Re: Myląca nazwa forum 30.09.02, 22:35
            to bylo troche glupie, to co napisalas nieprawdaz?
            • Gość: burak Re: Myląca nazwa forum IP: 62.8.156.* 01.10.02, 10:21
              hania_1 napisała:

> to bylo troche glupie, to co napisalas nieprawdaz?

A konkretnie? Co było w tym głupiego?
              burak
            • srajda Re: Myląca nazwa forum 01.10.02, 10:32
              Haniu, Helenko czy jak cię tam na chrzcie skrzywdzili

Jeżdżę na konikach. Takie przyjemne zajęcie, mądre zwierzaki, las, powietrze
              etc. Jak uczyłam się jazdy konnej, to stajenny dał mi bardzo spokojną klacz
              (może nie najpiękniejszą, ale cierpliwą ponad miarę). Ja oczywiście, srocze
              oczka, chciałam najładniejszego konika, bo jakżeby inaczej :) Ale pan Kazio
              powiedział:

Nowych nie sadzamy na tę klacz. Jest narowista i złośliwa.

Tak sobie pomyślałam, że całkiem jak Ty. Narowista i złośliwa, a do tego
              podstarzała dupa, która myśli o sobie jak o 16-letniej dziewczynie. Lustra nie
              masz?

Cmok w stary bok
              32-latka

Koalicja Przeciw Umysłowym Zatwardzeniom
        • Gość: burak Re: Myląca nazwa forum IP: 62.8.156.* 01.10.02, 10:20
          hania_1 napisała:

> Wiesz co zawsze mowilam: durnota nie zna granic, mierzisz mnie, kobieta w
          > wieku 36 lat jest dla Ciebie juz podstarzala?

Przeczytałem kilka razy wypowiedź Julity i niczego takiego się tam nie doczytałem. Więc albo na Twoim komputerze widać coś innego niż na moim, albo Twoja interpretacja wypowiedzi Julity jest złośliwie naciągana.
          Moja dziewczyna jest nawet trochę starsza od sąsiadki Julity, czyli powinienem się poczuć nawet bardziej dotknięty niż Ty, ale jakoś nie poczułem się.
          burak
      • Gość: samanta Re: Myląca nazwa forum IP: 5.2.1R1D* / *.kabel.telenet.be 30.09.02, 22:21
        A ja bym zwariowala , gdybym miala spedzac po kilka godzin tygodniowo
        u kosmetyczki i fryzjera .
        Co tam robic ? Siedziec , czekac i przegladac obrazki w glupich pismach ?
        To juz wole inne zajecia.

• Gość: JULITA73 Re: Myląca nazwa forum do Hani 1 IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 08:43
          Nie uwazam że to co napisałam jest głupie.I nigdzie nie pisałam że kobieta 36
          lat jest podstarzała, czytaj dokładnie!!Uwazam , ze po 30 kobieta jest w
          najlepszym okresie swego zycia.I powiem Ci haniu jeszcze jedno.Jak patrzę na
          swoje zdjęcie w dowodzie ( miałam na nim 18lat)to śmiech mnie ogarnia ;-)wtedy
          wyglądałam powazniej i jakby starzej jak teraz , jak komuś ze znajomych
          pokazuję tą fotografie to nie wierzą że to ja.....Osobiście uważam że zadbana
          trzydziestoparolatka jest fajniejsza od niejednej dwudziestki..
          • Gość: ja Re: Myląca nazwa forum do Hani 1 IP: 213.17.175.* 01.10.02, 11:19
            A ja też kiedys myślałam, ze dziewczyny które mają juz 25 lat to już mamusie.
            Głupota związana z wiekiem.

Teraz mam 27 lat i mam nadzieję, że lepsze spojrzenie na życie.

Najlepszy kosmetyk dla kobiet w każym wieku to sen!

• emka_waw Re: Myląca nazwa forum 01.10.02, 12:22

> Kilkakrotnie zwracano mi na tym forum uwagę, że mam tutaj albo pisać o
      kosmetyk
      > ach, albo spadać. Ale przecież uroda to nie to samo, co kosmetyki. Moja
      dziewcz
      > yna np. prawie wcale się nie maluje, nie chodzi na solarium, nie kupuje
      drogich
      > ciuchów, a jest urodziwa, jak żadna inna. Więc chyba uroda, to nie tylko
      kosme
      > tyki. To również wewnętrzne piękno, które emanuje na zewnątrz.
      > burak

To ty się ciesz, bo taki okaz urody, który nawet najmniejszych "sztuczek" nie
      wymaga, to zdarza się jeden na milion, piękna i pogodna kobieta. Ja znam
      skwaszone piękności, które się nie uśmiechną, i dziewczyny o bardzo pięknym
      wnętrzu, ale urody takiej, że bez kosmetyków psy by za nimi wyły. Na tym forum,
      wbrew temu co sądzisz, zajmujemy się oboma aspektami, bo wygląd zewnętrzny ma
      bardzo duży wpływ na równowagę wewnętrzną, i vice versa. Jedno bez drugiego nie
      istnieje.
      • Gość: euzebia Re: Myląca nazwa forum IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.02, 14:16
        Dziewczyny nie kłóćcie się o wiek.Można mieć i 50 lat i dobrze wyglądać.
        Wystarczy (jak dowiodły to badania)zatrzymywać w sobie spermę po stosunku.
        Można ją połykać, można z niej robić maseczki. Nie potrzeba wtedy wydawać
        majątku na kosmetyki. Stosujące to np: trzydziestoletnie Panie wyglądają lepiej
        jak dwudziestolatki.Pozdrawiam.
        • Gość: julita73 Re: Myląca nazwa forum ----do euzebii. IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 14:29
          Gość portalu: euzebia napisał(a):

> Dziewczyny nie kłóćcie się o wiek.Można mieć i 50 lat i dobrze wyglądać.
          > Wystarczy (jak dowiodły to badania)zatrzymywać w sobie spermę po stosunku.
          > Można ją połykać, można z niej robić maseczki. Nie potrzeba wtedy wydawać
          > majątku na kosmetyki. Stosujące to np: trzydziestoletnie Panie wyglądają
          lepiej
          >
          > jak dwudziestolatki.Pozdrawiam.

Euzebia- a Ty też takie metody stosujesz?I jakie są efekty?Napisz coś wiecej na
          ten temat.....
          • troy2 [...] 01.10.02, 14:38
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • troy2 Re: Myląca nazwa forum ----do euzebii. 01.10.02, 14:40
              Teraz bedzie bardzo brzydko!
              na bis

Zaraz sprobuje to wyprobowac na twarzy!
              • Gość: euzebia Re: Myląca nazwa forum ----do troya2 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.02, 19:41
                troy2 napisała:

> Teraz bedzie bardzo brzydko!
                > na bis
                >
                > Zaraz sprobuje to wyprobowac na twarzy!

Nie żartuj. W którymś tygodniku czytałam o badaniach amerykańskich na ten temat.
                Badania potwierdziły to co ja stosuję od wielu lat. Znajomi mówią mi, że
                wyglądam młodziej o 15 lat, jak mam. Kuracja dotyczy kobiet, trzeba ją tylko
                zacząć w młodym wieku. Wiele kobiet ją stosuje, wstydzą się do tego przyznać.
                Mam nadzieję, że po zastosowaniu przez Ciebie , osiągniesz pożądane efekty.
                Jedna uwaga, to nie może być twoja sperma. Jak chcesz, mogę Ci podać parę
                miejsc, gdzie możesz ją otrzymać w dobrym gatunku.
          • Gość: euzebia Re: Myląca nazwa forum ----do euzebii.do julity73 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 18:52
            Gość portalu: julita73 napisał(a):

> Euzebia- a Ty też takie metody stosujesz?I jakie są efekty?Napisz coś wiecej
            na
            >
            > ten temat.....
            Droga julito73!
            Tego typu zabiegi są mało kosztowne dla nas kobiet, a jeszcze mogą przynieść
            trochę korzyści materialnych. Wyobraź sobie, że masz męża, który mało zarabia,
            ledwo wiążecie koniec z końcem. Jeśli jesteś atrakcyjną kobietą i chcesz
            zachować urodę, jedynym wyjściem jest poszukać sobie sponsora, nawet dwóch ,
            trzech. Nie musisz zdradzać męża, nie musisz mieć stosunków seksualnych,
            wystarczy skupić się na laseczkach i tylko przy nich pozostać.
            Pozdrówka kochanie, Jeśli jesteś zainteresowana tematem. mogę Ci zdradzić
            więcej tajemnic.
      • Gość: burak Re: Myląca nazwa forum IP: 62.8.156.* 01.10.02, 14:23
        emka_waw napisała:

> To ty się ciesz,

Cieszę się! I to jak się cieszę!

> bo taki okaz urody, który nawet najmniejszych "sztuczek" nie
        > wymaga, to zdarza się jeden na milion, piękna i pogodna kobieta. Ja znam
        > skwaszone piękności, które się nie uśmiechną, i dziewczyny o bardzo pięknym
        > wnętrzu, ale urody takiej, że bez kosmetyków psy by za nimi wyły.

Oj, chyba zbyt pesymistycznie to widzisz.

> Na tym forum,
        >
        > wbrew temu co sądzisz, zajmujemy się oboma aspektami, bo wygląd zewnętrzny ma
        > bardzo duży wpływ na równowagę wewnętrzną, i vice versa. Jedno bez drugiego nie
        >
        > istnieje.

Zasugerowałem się wypowiedzią kim:
        www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=211&w=3088924&a=3099333
        Zresztą wydawało mi się, że i Ty wypowiadałaś się w tym wątku w podobnym duchu.
        Widocznie źle mi się wydawało.
        Pozdrawiam
        burak
        • emka_waw Re: Myląca nazwa forum 01.10.02, 15:19
          Bynajmniej nie pesymistycznie, uwierz, widziałam takie panie bez makijażu,
          ratunku.

Piękno składa się z dwóch aspektów, fizycznego i nie. Domeną tego forum jest
          generalnie fizyczne, bo piękna duszy na forum, wybacz, w mojej opinii opisać
          się nie da, do tego potrzebny jest osobisty kontakt z drugim człowiekiem.
    • ariana_ może nie na temat... 01.10.02, 14:53
      Ale widzę że Julka tu często zagląda ,więc na pewno przeczyta.Czytam juz od
      dłuższego czasu wypowiedzi julki i uważam że się dziewczyna bardzo zmieniła na
      korzyść.Nie ukrywam ,że nie pałałam do niej sympatią w przeszłości, kiedy
      wywoływała konflikty i reagowała natychmiast agresją.Teraz jednak potrafi
      dyskutować( post hani 1)i podchodzi do wszystkiego spokojniej.Aż nie do wiary
      że kiedyś była , sorry za określenie ,jędzowata.Julka! jestes OK dziewczyna i
      miło się teraz ciebie czyta.A teraz może mnie ktoś nazwie
      elegancko "włazidupą", ale mam to gdzieś.To była moja subiektywna opinia o
      Julce.
      • sliwkaa :- ))) 01.10.02, 14:59
        oby bylo jak najwiecej postów tego typu na forum :))

jak to moja mama mowi " zawsze szukaj tego dobrego w drugim czlowieku"

pozdrawiam
        • ariana_ Re: :- ))) 01.10.02, 15:09
          Masz b.mądrą mamę.:))
          • Gość: julita73 Re: :- ))) IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 15:11
            Aż mi sie humor poprawił po tym co czytam tutaj dziewczyny:-)
      • Gość: julita73 Re: może nie na temat... IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 15:08
        Czytam , czytam i wiesz co - az mnie zatkalo z wrazenia....wiem ze to co wtedy
        wyprawiałam było delikatnie powiedziawszy głupie.Ale mam taki charakter- jestem
        szczera moze nie do bólu, nie mówię rzeczy przykrych ludziom wprost , jak ktos
        mi zajdzie za skórę to zapamietam to do końca zycia,bronie swojego zdania,
        bywam kłótliwa i zadziorna....ale jest tez druga strona mojego charakterku- jak
        ktoś jest dla mnie dobry , miły itp to odwdzięczam się zawsze z
        nawiazką..staram sie zmienic, być bardziej opanowana, cierpliwa,spokojna .Nie
        zawsze mi sie to udaje, przyznaje.Ale obiecuję , że nie będę więcej 'dymić 'na
        forum.Oczywiście , jesli nikt nie zacznie pierwszy na mnie napadać.Bardzo mi
        miło z a to co napisałaś.
        Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie.
        julita.
      • Gość: agul Re: może nie na temat... IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 01.10.02, 17:19
        ariana_ napisała:

> Ale widzę że Julka tu często zagląda ,więc na pewno przeczyta.Czytam juz od
        > dłuższego czasu wypowiedzi julki i uważam że się dziewczyna bardzo zmieniła
        na
        > korzyść.Nie ukrywam ,że nie pałałam do niej sympatią w przeszłości, kiedy
        > wywoływała konflikty i reagowała natychmiast agresją.Teraz jednak potrafi
        > dyskutować( post hani 1)i podchodzi do wszystkiego spokojniej.Aż nie do wiary
        > że kiedyś była , sorry za określenie ,jędzowata.Julka! jestes OK dziewczyna i
        > miło się teraz ciebie czyta.A teraz może mnie ktoś nazwie
        > elegancko "włazidupą", ale mam to gdzieś.To była moja subiektywna opinia o
        > Julce.

Ponieważ ja już zostałam nazwana włazidupą (razem z Julką zresztą:-))) to jest
        mi wszystko jedno i chciałam przyznać rację arianie:-) Julka od dłuższego czasu
        jest baaardzo ok i oby tak dalej:))
        • Gość: julita73 Re: może nie na temat... IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 19:58
          Wiesz co Agul- po kim jak po kim , ale TAKICH POZYTYWNYCH slow pod moim
          adresem bym sie po tobie nie spodziewała.Myslałam że jestem Twoim wrogiem nr 1
          i ze mnie nienawidzisz , w końcu miałyśmy kiedys jakies zatargi.Ale musze Ci
          powiedziec , ze jest mi BARDZO MIŁO usłyszec coś takiego .Ja wcale się nie
          zmieniłam,tak naprawde to jestem miłą, uprzejmą dziewczyną ;-)a wtedy nie byłam
          soba.
          pozdrawiam Cię bardzo serdecznie
          julita.
          • Gość: agul Re: może nie na temat... IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 01.10.02, 20:50
            Eee.. ja nie jestem pamiętliwa:-))
            Podoba mi się, że się tak zmieniłaś na plus, naprawdę. A to, że kiedyś tam się
            trochę kłóciłyśmy, a teraz potrafimy normalnie ze sobą gadać tylko dobrze o nas
            świadczy i już:-)
            Pozdrawiam i nie dawaj sie emocjom:-))
            • Gość: julita73 Re: może nie na temat... IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 21:39
              Dzięki Agul za te słowa, mam nadzieję że nie będzie między nami więcej
              nieporozumień.
              • Gość: agul Re: może nie na temat... IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 02.10.02, 09:31
                :-))
                Myślę, że nie będzie:)
      • Gość: burak Re: jak najbardziej na temat IP: 62.8.156.* 01.10.02, 20:09
        Dyskusja, którą wywołałaś swoją wypowiedzią, jest kwintesencją URODY.
        Brawo, dziewczyny - jesteście piękne, urodą prawdziwą, nie tylko zewnętrzną.
        Pozdrawiam
        burak
        • Gość: zofia Re: jak najbardziej na temat IP: *.ipt.aol.com 01.10.02, 20:20
          Ja rowniez bardzo sie ciesze, szkoda tylko, ze bede musiala Was wszystkie
          teraz w moim testamencie ujac.
          czau
          • Gość: julita73 Re: jak najbardziej na temat IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 20:24
            czemu w testamencie , zofio?
        • Gość: julita73 Re: jak najbardziej na temat IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 20:23
          ....boże, nie wiem co się stało z Wami wszystkimi , że każdy każdemu tak słodzi?
          ale własnie tak powinno byc ,ja bardzo lubię jak jest tak miło.wiadomo , że
          przesadne słodzenie też jest podejrzane,ale dzisiaj na forum jest całkiem
          miło , trzeba to przyznać!
          • Gość: zofia Re: jak najbardziej na temat IP: *.ipt.aol.com 01.10.02, 20:26
            Jak to czemu?
            - w nagrode!
          • Gość: burak Re: jak najbardziej na temat IP: 62.8.156.* 01.10.02, 20:36

> ....boże, nie wiem co się stało z Wami wszystkimi , że każdy każdemu tak słodzi
            > ?

Pani Julito, Pani pierwszej to powiem, choć wiele mnie o to pytało.
            Bo ja jestem burak cukrowy :-)
            burak
            • Gość: julita73 Re: jak najbardziej na temat IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 20:39
              od samego początku Cię lubię , serio
              !!!!!!!!Powiedz tylko , czy naprawdę jestes facetem , czy lekko się zgrywasz i
              udajesz faceta a jestes kobietą.?
              • Gość: burak Re: jak najbardziej na temat IP: 62.8.156.* 01.10.02, 20:46

> od samego początku Cię lubię , serio

Wzajemnie :-)

> !!!!!!!!Powiedz tylko , czy naprawdę jestes facetem , czy lekko się zgrywasz i
                > udajesz faceta a jestes kobietą.?

Ale jaja! Pierwszy raz w życiu zdarzyło mi się, że ktoś wziął mnie za kobietę.
                Pisuję również na inne fora Gazety podpisując się moim chcrzestnym imieniem (lekko tylko przekręconym), ale sądzę, że gdyby ktoś z tamtych forów tutaj mnie spotkał, to rozpoznałby mnie i po stylu i po ip.
                burak
                • Gość: julita73 Re: jak najbardziej na temat IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 21:48
                  Oj Ty buraczku , coś kombinujesz...ale i tak Cie lubię.Ja w sumie nie bywam na
                  innych forach, forum męzczyzna jest jakieś takie ordynarne, kobieta tez niezbyt
                  ciekawe, najczęściej na urodzie jestem i na zdrowiu.Zresztą, ledwo mi starcza
                  czasu zeby być na tym jednym forum a co dopiero na innych.Mąż mnie postraszył,
                  że odłączy mi internet , chyba rzeczywiście trochę przesadzam z ilością godzin
                  spędzanych przy komputerrze.Jestem nieźle uzalezniona już od internetu.
                  • Gość: burak Re: jak najbardziej na temat IP: 62.8.156.* 02.10.02, 08:52
                    Ja też jestem uzależniony. Taką mam pracę, że często zdarza się, że muszę czekać, aż komputer przetrawi to, co mu zadałem i wtedy mam czas na forumowanie. Na forum mężczyzna nie bywam. Najwięcej pisuję na forum wrocławskim, czasami na forum radio oraz forum o forum. No, po takim wyznaniu chyba już zostanę namierzony ;-)
                    burak
                    • ladyblue Re: jak najbardziej na temat 02.10.02, 18:02
                      > Ja też jestem uzależniony. Taką mam pracę, że często zdarza się, że muszę
                      czeka
                      > ć, aż komputer przetrawi to, co mu zadałem i wtedy mam czas na forumowanie.
                      Na > forum mężczyzna nie bywam. Najwięcej pisuję na forum wrocławskim, czasami
                      na forum radio oraz forum o forum. No, po takim wyznaniu chyba już zostanę
                      namierzony ;-)
                      > burak

zostałeś namierzony, hi hi hi. ale nikomu nie powiem, obiecuję ;P
                      • Gość: burak Re: jak najbardziej na temat IP: 62.8.156.* 02.10.02, 18:07
                        ladyblue napisała:

> zostałeś namierzony, hi hi hi. ale nikomu nie powiem, obiecuję ;P

To może pierwszą literkę imienia? Tak dla sprawdzenia, czy nie blefujesz.
                        A Ty z Wrocławia?
                        burak
                        • ladyblue Re: jak najbardziej na temat 02.10.02, 18:15
                          > To może pierwszą literkę imienia? Tak dla sprawdzenia, czy nie blefujesz.
                          > A Ty z Wrocławia?
                          > burak

jak mówię że zostałeś namierzony to znaczy ze tak jest :) czemu jesteś burak?
                          proponowałabym inne warzywko ;) literka 10, bez polskich znaków.
                          no i co to za pytanie - oczywiście że ja z wrocka, tam są w końcu
                          najpiękniejsze kobiety
                          • Gość: burak Re: jak najbardziej na temat IP: 62.8.156.* 02.10.02, 19:01
                            ladyblue napisała:

> jak mówię że zostałeś namierzony to znaczy ze tak jest :)

Ano, jest.

> czemu jesteś burak?

Zebym to ja wiedział.

> proponowałabym inne warzywko ;)

Jakie proponowałabyś?

> literka 10, bez polskich znaków.

Zgadza się.

> no i co to za pytanie - oczywiście że ja z wrocka, tam są w końcu
                            > najpiękniejsze kobiety

Przepraszam. To było głupie pytanie.
                            burak
                        • zusanna_w_deszczu Re: jak najbardziej na temat 02.10.02, 18:41
                          To Twoj numer telefonu?
                          +49 571 9450-0

• Gość: burak Re: jak najbardziej na temat IP: 62.8.156.* 02.10.02, 18:53
                            zusanna_w_deszczu napisała:

> To Twoj numer telefonu?
                            > +49 571 9450-0

Ufff, nie.
                            burak
                • Gość: julita73 Re: jak najbardziej na temat IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 21:49
                  A powiedz mi Buraczku- ile masz lat?
                  • Gość: burak Re: jak najbardziej na temat IP: 62.8.156.* 01.10.02, 21:53

> A powiedz mi Buraczku- ile masz lat?

No i znowu mi nie uwierzysz. 45. Wierzysz?
                    burak
                    • Gość: julita73 Re: jak najbardziej na temat IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 22:06
                      no.....wierzę.......ale trochę mnie zaskoczył Twój wiek.
                      • Gość: burak Re: jak najbardziej na temat IP: 62.8.156.* 02.10.02, 09:10

> no.....wierzę.......ale trochę mnie zaskoczył Twój wiek.

Wiem, nie spodziewałaś się, żem taki młody :-)
                        burak
          • ariana_ Re: jak najbardziej na temat 01.10.02, 21:51
            Dopiero włączyłam kompa i spieszę z odpowiedzią.Julka! Nie odbieraj tego
            jako "słodzenie".Po prostu parę osób zauważyło twoją pozytywną metamorfozę i
            powiedziało ci o tym.Dlaczego nie mówić komuś miłych rzeczy jeżeli na to
            zasługuje? Lepiej kogoś dowartościować niż zdołować.Tym bardziej,że wiele tu(na
            tym forum)niepotrzebnej agresji.
            pzdr.
            • Gość: julita73 Re: jak najbardziej na temat IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 22:17
              masz rację,ostatnio nie było najprzyjemniej na forum.ale coś czuję , że jak nie
              dzis to jutro znajdzie się jakaś :życzliwa : osoba , która powie Tobie i A
              gul: ,dziewczyny , co Wy robicie, nie chwalcie jej bo ona jest taka i
              owaka.kilka razy było już tak.A le jesli bedą tego typu komentarze, napewno ich
              nie skomentuję,niech gadaja sobie co chcą.Miałam dzisiaj naprawde udany i miły
              dzień.Kilka dni temu urodził sie mojemu bratu synek, dzisiaj pojechaliśmy go
              zobaczyc.Widok tego dziecka był wspaniały,jakoś tak dziwnie mi sie zrobiło gdy
              na niego patrzyłam.Dużo miałam dzisiaj wrażeń, i do tego taka przyjazna
              atmosfera na forum.....Idę juz spać, napewno będzie mi sie spało dzisiaj
              dobrrze.
    • Gość: orin Re: Myląca nazwa forum IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.02, 00:06
      • ariana_ Re: Myląca nazwa forum 06.10.02, 10:17
        ???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka