Dodaj do ulubionych

depilator - który najlepszy?

03.11.05, 18:31
Zapewne kobitki macie na tym polu spore doświadczenie. Ja dzisiaj stanęłam
przed takim wyborem i zgłupiałam. Proszę o porady :-)
Obserwuj wątek
    • oliwka333 Re: depilator - który najlepszy? 03.11.05, 18:38
      ja używam zwykłego satinelle philipsa z jedną prędkością i jestem calkowicie
      zadowolona :)
      • opoint Re: depilator - który najlepszy? 03.11.05, 18:45
        Satinelle jest niedrogi i to jego wielka zaleta. Jednakże ja wcześniej takich
        cudeniek nie używałam, zawsze szła żyleta... brrr Ostatnio doszłam do wniosku,
        że nie ma co się bawić w ciągle odrastające i coraz grubsze włoski. Idąc do
        sklepu wydawało mi się to takie proste, szybki wybór, kasa i po sprawie.
    • opelvectra Re: depilator - który najlepszy? 03.11.05, 20:19
      Oo. Mnie tez ten temat bardzo interesuje i jestem zupelnie "zielona". Podciagam
      watek!
      • rufelek Re: depilator - który najlepszy? 03.11.05, 20:49
        PHILIPS SATIN ICE - jest najlepszy (ok. 300 PLN, w zestawie oprocz depilatora
        jest nasadka peelingujaca i golaca). Wiem to z doswiadczenia. Wczesniej mialam
        BRAUN-a, depilowal niedokladnie i bolesnie, a nogi wygladaly przez 2 dni
        makabrycznie, ze bez wzgledu na pogode musialam chodzic w spodniach.
        • Gość: kasia Re: depilator - który najlepszy? IP: *.torun.mm.pl 03.11.05, 21:40
          a ja proponuję WOSK u kosmetyczki, sama depilowsałam się przez kilka lat,
          wizyta kosztuje 30-80 zł, zalezy czy całe nogi czy do kolan, włosy nie wrastają
          (jak po depilatorze boo nikkt mi nie powie ze nie WRASTAJĄ), mniejszy ból i
          dłuzej trzyma. Miałam depilator który sprzedałam bo 1000000% lepsza wizyta u
          kosmetyczki, dziewczyny spróbujcie a potem komentujcie, POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: monia Re: depilator - który najlepszy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 11:38
            WOS i jeszce raz Wosk, równiez i ja go polecam
    • Gość: opoint Re: depilator - który najlepszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 06:17
      Woskowanie faktycznie wiele osób również mi polecało. Jednakże ja nie mam na to
      czasu, całe dnie praktycznie praca, wolne mam wieczory i wtedy mogę coś koło
      siebie zrobić. Zadna kosmetyczka nie przyjmie mnie ok 23 w nocy. Zostaje więc
      depilator. Odnośnie Ice`a - dzisiaj jadę kupić - oczywiście po pracy. Dzięki
      za wszelkie info. Pozdr
    • Gość: annie Re: depilator - który najlepszy? IP: *.osk.szczecin.pl 08.11.05, 21:24
      A ktos moze poleci tanszy i w miare dobry depilator niz ten Phillipsa za 300
      zl?czy ta chlodzaca czesc rzeczywiscie sie sprawdza? nie watpie,ze ten phillips
      jest dobry, tylko troche za duzo kasy jak dla mnie:/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka